החלפת נעליים

ליבי א

New member
החלפת נעליים

איך אני יכולה לדעת מתי להחליף את הנעליים ברגע שאצבעות יוצאות מהנעליים או שאני יכולה לחכות עוד קצת?

טאניוש

New member
כשהאצבעות ממש יוצאות

אני מחליפה גם כשרואה שזה צר ולוחץ (מחליפה בגדולות בשתי מידות).

גם אנחנו מחלפים נעליים

כשהאצבעות כבר כמעט מתעקלות מעל הקצה של הנעל. שתי מידות יותר גדולות. ככה שיש לכם עוד זמן. (-:

ליבי א

New member
שתי מידות יותר זה לא יהיה גדול מדי?

לנוגה שלי יש רגל קטנטונת שתביני שהיא היום בת שנה ועשרה חודשים ועד היום עוד לא החלפנו נעליים היא מידה מאוד קטנה בנעליים רגילות היא מידה 16. ואצבעות שלה יוצאות קצת מהנעליים אז את חושבת שצריך להחליף? תודה ליבי

טאניוש

New member
מה מידת נעלי דניס בראון שלה?

אכן רגל קטנטונת. לאון בערך באותו גיל (שנה ו-9), הנעליים הרגילות שלו במידה 21. אם תחילי בשתי מידות כאשר האצבעות כבר חוץ זה לא יהיה גדול מדי, אולי מידה אחת יותר וזה בסדר. אנחנו החלפנו עכשיו מ-19 ל-21, כך שזה בול עליו. די התבאסתי כי נצטרך להחליף עוד פעם בקרוב.

galitdror

New member
עדיף קצת קטן ולא גדול, את זה .....

הבנו מהרופא המטפל, עדיף אצבעות בורחות החוצה לחלוטין! מאשר 2 מידות למעלה וכף רגל "משחקת ושוחה" בנעל, הפגיעה בטיפול יכולה להיות הרסנית. נדמה לי שמקרה לא סימפטי כזה התעורר אצל batelav

טאניוש

New member
זהו שזה לא יוצא שתי מידות למעלה

מחליפים כשהאצבעות כמעט מתעקלות, כלומר, הנעל כבר קטנה במידה אחת במקרה הטוב, ואצלינו מסתבר ששתי מידות. אז בעצם כשמחליפים בשתי מידות מקבלים או מידה שהיא בול מתאימה או קצת יותר גדולה. הרגל ממש לא שוחה בתוך הנעל!

ליבי א

New member
האצבעות רק מתחילות לצאת החוצה

היא מידה הכי קטנה שיש בנעלי הליכה שלה אני עכשיו קונה לה מידה 17 לפני כן עשיתי לה נעליים בהזמנה היא היתה מידה 16 מה שאני יודעת שבאמת עדיף שיהיה קצת קטן מאשר גדול. ועוד שאלה האם שמחליפים את הנעליים את מתחיל עוד הפעם יבלות וסימנים כמו שהיה בהתחלה? תודה

טאניוש

New member
אין לי נסיון עם רגל כזאת קטנה

ללאון כף רגל גדולה יחסית וגם רחבה, כך שגם אם הנעל גדולה עליו לאורך קצת הרגל עדיין יושבת מצויין בה בגלל הרוחב. הוא גם גדל מהר מאד
. מחירי הנעליים במידות גדולות עוברים כל כל גבול אפשרי, אין לי אפשרות להוציא פעם בחודש סכום כזה על הנעליים. יש אפשרות לקחת את הילדה לחנות ופשוט למדוד? במידות כאלה כבר לא אמורה להיות בעיה למצוא נעל בדיוק לפי המידה, אין צורך להתפשר על קטן יותר/גדול יותר. לא יודעת לגבי סימנים, לא היה אף פעם.

טאניוש

New member
ונראה לי שאתם עוד יכולים לחכות

אם האצבעות רק מתחילות לצאת החוצה לא חייבים להחליף.

למעלה