החלפת סוללה וגיבוי

החלפת סוללה וגיבוי

יש לי מכשיר של סוני (PEG-SJ33) שהסוללה שלו בדרך לסוף חייה. את המכשיר קניתי אצל פי סי גרף שכבר לא עוסקים יותר במכשירי כף יד. אני רוצה להחליף סוללה אבל מוטרד מאובדן העברית, שאין לי בשום מקום להתקנה חוזרת (שאר התוכנות יש לי). יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן לשלוף את קוד ההפעלה של העברית מהמכשיר עכשיו (לפני החלפת הסוללה הואיפוס) ואז להוריד עברית מ-Piloc ולהתקין עם אותו הקוד? 2. האם תוכנת הגיבוי של סוני - MS Backup, שמגבה לכרטיס הזכרון, יכולה לעשות גיבוי מלא למכשיר כך שלאחר החלפת הסוללה והאיפוס ניתן יהיה לשחזר את הכל ולהמשיך לעבוד מאותו המצב שהיה לפני החלפת הסוללה? 3. אם התוכנה של סוני לא מספיק טובה האם יש אחרת שתעשה את העבודה? אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה בעניין בעבר ויוכל לחלוק את נסיונו.

udifpalm

New member
תגובה

1. באופן עקרוני, עברית של Piloc , לפחות בגרסה עבור PalmOS 5.x, מציגה את ה- S/N של התוכנה. כדי לבדוק, הרץ את תוכנת העברית, ובדוק אם מופיעה שורה שמתחילה ב- S/N. אם כן, העתק את הקוד - בעזרתו תוכל להתקין את העברית מחדש (העברית עצמה זמינה להורדה מאתר penreader.com). 2. לא מכיר את התוכנה. 3. אני עובד עם RescoBackup ומרוצה מאד. למיטב זכרוני יש להם גם 30% הנחה כרגע.

--->

תודה על האינפורמציה. המכשיר שלי עובד עם OS 4.1. כשאני פותח את PiLoc מופיע קוד של Device Flash ID וקוד שנקרא Copy S/N: OEM עם מספר. הקוד שאני צריך הוא השני? הנסיון שיש לך עם תוכנת הגיבוי כולל שחזור של המכשיר? אם כן אז נראה לי ששווה לעשות את הגיבוי בכל מקרה על כל צרה. אין לי נסיון עם תוכנת הגיבוי של סוני. עשיתי גיבוי אבל מעולם לא שיחזרתי את הנתונים של המכשיר (אף פעם לא עשיתי לו HR).

yoovee

New member
2. MS Backup מצויינת למטרה הספציפית

של העברית, וברוב המקרים השיחזור שלה מושלם - היא לא מתייחסת בכלל לביט של הגיבוי ב-DBs, ופשוט מעתיקה הכל לכרטיס (אפילו ההגדרות שב-UnsavedPrefrences שזכה לשמו עקב אי היותו מגובה ב-HotSync). הסייג היחיד שגיליתי לגביה אחרי שכבר גמרתי עליה את ההלל בפורומים כאן ובחו"ל, זה ששמות DB בעברית לא יצלחו - התרגום של תוכנת Luach לעברית, אם נהיה ספציפים, פשוט לא מועתק לכרטיס - MS Backup מאיזשהי סיבה "מדלגת" עליו (נתעלם כרגע מהעובדה שההחלטה לקרוא ל-DB בשם עברי היא אומללה מלכתחילה). למרות שאני לא מכיר את Resco Backup, אני בטוח שהיא מעולה כפי שאודי ממליץ, שכן אני משתמש בפונקציית הגיבוי המובנה של מוצר הדגל האחר של החברה - Resco Explorer (חובה בכל פאלם), בדיוק כדי לכסות DBים שלא מתגבים אחרת.

libal

New member
עשיתי כמה פעמים HR ושיחזרתי

מתוכנת גיבוי מעוברתת לעברית שהיא גם בחינם , ולא היתה לי שום בעייה כולל שחזור העברית.(PILOC). תוכנת הגיבוי - ראה כאן.(המכשיר שלי טריאו 600).מיועד למערכת הפעלה 5 .

למעלה