החלפת סוללה לאיי פאק

dd141

New member
החלפת סוללה לאיי פאק

מישהו פעם עשה דבר כזה? אני חושב שהסוללה שלי (3635) הגיעה לקיצה היא מחזיקה בקושי שעה וחצי... אולי יש לכם מושג אם יש קיטים של Do It Yourself או משהו כזה כדי לחסוך בכסף? התקציב שלי ממש מצומצם ואם לא איפה ניתן לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות? בתודה מראש ומצטער אם שאלו פעם דבר כזה אבל משום מה החיפוש מתקדם לא עובד לי...

oferwain

New member
ישנם קיטים...

אבל קיט כזה יעלה כ 60-70 דולר ופלוס מעמ ומשלוח יצא לך 600 שח לכן אם אתה בקטע של עשה זאת בעצמך לך ותקנה שרוול pcmcia עם הסוללה הפנימית שאותו תפרק .תוציא את הסוללות ,תעשה החלפה ויש לך ipaq חדש ... (חשבתי על זה כשלי היה מכשיר שכזה ובמקום להתעסק עם זה מכרתי וזהו ...) עופר

dd141

New member
הממממ

600 ש"ח נשמע לי עוד אפשרי. אשמח אם תוסיף קישור למקום עם קיטים כאלו מה לגמי החלפה לסוללה יותר חזקה? אפשרי או שיש הגבלת גודל? וחוץ מזה עד כמה שאני יודע שרוול כזה עולה יותר מ600 ש"ח...

oferwain

New member
פעם אחרונה שבדקתי זה היה 620 ...

תנסה בפלונטר... חוץ מזה כנס לאתר הזה ....שם יש סוללות... http://www.pocketpctechs.com/i3600diykit.asp

אשכר

New member
אגב: איך בודקים אם הסוללה חדשה?

אני הולך לקנות פוקט יד שניה. יש המלצות איך כדאי לבדוק את חיי הסוללה? (ואולי מישהו כתב כבר על checklist או FAQ על מה לבדוק במחשב יד שניה) תודה

למעלה