החלפת סיפון שרשורי לניקל

eliko59

Member
האם קיים צינור שרשורי מניקל לכיור אמרקאי
או האם קיים מתאם 2" ל 1-1/4 בהנחה שלא תהיה בעיה מבינת הדודל בכמיסה לקיר
האם הכניסה בקיר היא 40 או 50
תודה

קבצים מצורפים

• IMG_20200703_120927.jpg
    IMG_20200703_120927.jpg
    2 MB · צפיות: 9

רוני1955

Active member
אני סקרן. למה להחליף לניקל? ממילא זה מתחת לכיור, הדלתות סגורות ולא רואים כלום.
לגבי הכניסה לקיר, בכיורי מטבח זה תמיד 50 מ"מ.

eliko59

Member
זה מתייבש לאחר כמה זמן ואז מתחיל להסדק

חיבור העליון גם הוא 50 .אם היה מתאם בין 50 לבין 40 לא היתה לי בעיה ! אנני מוצא שרשורים ניקל שתואם להברגה העליונה
תודה

נערך לאחרונה ב:

רוני1955

Active member
קיים מתאם כזה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
קיים מתאם כזה.
קודם כל, [וזה לא עבור רוני אלא עבור השואל], ככל שאני מכיר את אביזרי ה"ניקל", הם מוריקים עם הזמן וכשם שהפלסטיק אינו מאריך ימים, הניקל אינו מאריך "צורה".
שנית (וזה לרוני), נדמה לי שהאביזר שקישרת אליו הוא ללא תבריג פנימי שיתאים לקצה הסיפון ה"אמריקאי" ולכן זה לא האביזר המתאים. לדעתי, צריך לגשת לחנות מתמחה ולחפש את האבזור המתאים. החיבור לקיר (לפחות מהתרשמותי מהצילום) הוא כנראה 40 אבל מעברים לקטרים שונים במחברי תבריג ניתן להשיג בקלות.
והנה. כאן נראה לי שאולי התבריג יתאים. איני סגור על זה... https://hrsena.com/CATALOG.asp?Page...4_A-Ag9ip9kTF3LSvw0nSz0ULcEVXHxIaAku5EALw_wcB

רוני1955

Active member
קודם כל, [וזה לא עבור רוני אלא עבור השואל], ככל שאני מכיר את אביזרי ה"ניקל", הם מוריקים עם הזמן וכשם שהפלסטיק אינו מאריך ימים, הניקל אינו מאריך "צורה".
שנית (וזה לרוני), נדמה לי שהאביזר שקישרת אליו הוא ללא תבריג פנימי שיתאים לקצה הסיפון ה"אמריקאי" ולכן זה לא האביזר המתאים. לדעתי, צריך לגשת לחנות מתמחה ולחפש את האבזור המתאים. החיבור לקיר (לפחות מהתרשמותי מהצילום) הוא כנראה 40 אבל מעברים לקטרים שונים במחברי תבריג ניתן להשיג בקלות.
לכיור אפשר להוסיף חתיכת צינור, ואז המתאם יתאים. מנסיון שלי, במטבחים תמיד זה קוטר 50 מ"מ. ומנסיון נוסף, לא נתקלתי בצינור שרשורי שכל החיים שלו חי בחושך מתחת לכיור, שהוא נסדק. אצלי בבית יש סיפון שרשורי כזה כבר הרבה מאד שנים, והכל בסדר. ואם הוא נסדק ונוזל, זה מאד זול ופשוט להחליף.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לכיור אפשר להוסיף חתיכת צינור, ואז המתאם יתאים. מנסיון שלי, במטבחים תמיד זה קוטר 50 מ"מ. ומנסיון נוסף, לא נתקלתי בצינור שרשורי שכל החיים שלו חי בחושך מתחת לכיור, שהוא נסדק. אצלי בבית יש סיפון שרשורי כזה כבר הרבה מאד שנים, והכל בסדר. ואם הוא נסדק ונוזל, זה מאד זול ופשוט להחליף.
הכל נכון ולכל הפתרונות נדרשות מניפולציות... ולגבי מטבחים, יש סיפורים עם יציאה 40, יש עם 50 ויש עם מתאם בין 40 ל-50. דווקא ב'אמריקאיים' זה בד"כ 40.

eliko59

Member
תודה
אני מתכוון במקום הצינור הפלסטיק לחבר צינור שרשורי .עדיין המיכל יחזיק מעמד יותר מפלסטיק .
או ..
איזה מתאמים אני צריך לפי התמונה שהעלתיתודה

קבצים מצורפים

• IMG_20220729_141106.jpg
    IMG_20220729_141106.jpg
    KB 822.7 · צפיות: 2

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תודה
אני מתכוון במקום הצינור הפלסטיק לחבר צינור שרשורי .עדיין המיכל יחזיק מעמד יותר מפלסטיק .
או ..
איזה מתאמים אני צריך לפי התמונה שהעלתיתודה
האם ראש הסיפון הזה הוא אמריקאי? ומה פה שרשורי? והאם אתה זקוק ליציאה למדיח? ועל איזה מיכל בדיוק אתה מדבר? כיור זה מיכל? או ש... אתה בעצם שואל לגבי הסיפון, האם מוטב סיפון מתפרק על פני סיפון שמיוצר מצינור שרשורי מכופף? באמת שקשה להבין את שאלותיך...

eliko59

Member
שני האופציות אני מחפש
הסיפון הלבן הוא הכיור אמרקאי
אם לא הולך על שרשורי .
אופציה השניה סיפון המשולב

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא יודע איזה מתאמים אני צריך לסיפון המשולב
זאת הפעם הראשונה שאתה אומר שאתה זקוק לסיפון משולב. אז ככה.
1. יש לך את החיבור לכיור ואתה לא צריך להחליף אותו. לכן, האפשרות לקנות את המוזר הזה שהצגת היא מיותרת.
2. קנה את זה: https://www.t-p-y.co.il/shop/מטבח-ו...CtSzMHHBdUlu0GJbsPM6WvZ5EKqtPFvIaAkrcEALw_wcB
3. אולי כן ואולי לא תזדקק לעוד איזו חתיכת צינור וזוויות כדי להגיע לחיבור בקיר. החיבור בקיר נראה לי בקוטר 40 מ"מ אבל זה לפי צילום ולפי אומדן העין.
אבל אם אין לך ידיים "טובות" וקצת ניסיון, אף אחד לא יוכל להנחות אותך בהתכתבות איך לסיים את העבודה.

למעלה