קודם כל, [וזה לא עבור רוני אלא עבור השואל], ככל שאני מכיר את אביזרי ה"ניקל", הם מוריקים עם הזמן וכשם שהפלסטיק אינו מאריך ימים, הניקל אינו מאריך "צורה".קיים מתאם כזה.
![]()
מצרה 50/40 - חוליות מערכות זרימה מתקדמות
צינורות ואביזרים למערכת דלוחין בשיטת תבריג לשפכים חמים וקרים בקטרים 32 מ"מ עד 63 מ"מ. התקנה פשוטה קלה ונוחה – ללא כלי עבודה, עמידות בטמפרטורה עד 95 מעלות, עמידות טובה לכימיקלים, חוזק חיבור גבוה במיוחד.www.huliot.co.il
לכיור אפשר להוסיף חתיכת צינור, ואז המתאם יתאים. מנסיון שלי, במטבחים תמיד זה קוטר 50 מ"מ. ומנסיון נוסף, לא נתקלתי בצינור שרשורי שכל החיים שלו חי בחושך מתחת לכיור, שהוא נסדק. אצלי בבית יש סיפון שרשורי כזה כבר הרבה מאד שנים, והכל בסדר. ואם הוא נסדק ונוזל, זה מאד זול ופשוט להחליף.קודם כל, [וזה לא עבור רוני אלא עבור השואל], ככל שאני מכיר את אביזרי ה"ניקל", הם מוריקים עם הזמן וכשם שהפלסטיק אינו מאריך ימים, הניקל אינו מאריך "צורה".
שנית (וזה לרוני), נדמה לי שהאביזר שקישרת אליו הוא ללא תבריג פנימי שיתאים לקצה הסיפון ה"אמריקאי" ולכן זה לא האביזר המתאים. לדעתי, צריך לגשת לחנות מתמחה ולחפש את האבזור המתאים. החיבור לקיר (לפחות מהתרשמותי מהצילום) הוא כנראה 40 אבל מעברים לקטרים שונים במחברי תבריג ניתן להשיג בקלות.
הכל נכון ולכל הפתרונות נדרשות מניפולציות... ולגבי מטבחים, יש סיפורים עם יציאה 40, יש עם 50 ויש עם מתאם בין 40 ל-50. דווקא ב'אמריקאיים' זה בד"כ 40.לכיור אפשר להוסיף חתיכת צינור, ואז המתאם יתאים. מנסיון שלי, במטבחים תמיד זה קוטר 50 מ"מ. ומנסיון נוסף, לא נתקלתי בצינור שרשורי שכל החיים שלו חי בחושך מתחת לכיור, שהוא נסדק. אצלי בבית יש סיפון שרשורי כזה כבר הרבה מאד שנים, והכל בסדר. ואם הוא נסדק ונוזל, זה מאד זול ופשוט להחליף.
האם ראש הסיפון הזה הוא אמריקאי? ומה פה שרשורי? והאם אתה זקוק ליציאה למדיח? ועל איזה מיכל בדיוק אתה מדבר? כיור זה מיכל? או ש... אתה בעצם שואל לגבי הסיפון, האם מוטב סיפון מתפרק על פני סיפון שמיוצר מצינור שרשורי מכופף? באמת שקשה להבין את שאלותיך...תודה
אני מתכוון במקום הצינור הפלסטיק לחבר צינור שרשורי .עדיין המיכל יחזיק מעמד יותר מפלסטיק .
או ..
איזה מתאמים אני צריך לפי התמונה שהעלתיתודה
אז אם אתה יודע מה אתה רוצה, למה אתה שואל?שני האופציות אני מחפש
הסיפון הלבן הוא הכיור אמרקאי
אם לא הולך על שרשורי .
אופציה השניה סיפון המשולב
זאת הפעם הראשונה שאתה אומר שאתה זקוק לסיפון משולב. אז ככה.לא יודע איזה מתאמים אני צריך לסיפון המשולב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.