החלפת ספק ותשתית שגרמה לבעיה בחיבור קווי

ehofi1

New member
החלפת ספק ותשתית שגרמה לבעיה בחיבור קווי

שלום,
החלפתי ספק ותשתית מבזק לפרטנר (הותקן לי גם ממיר לטלוויזיה אם רלוונטי.) הוחלף לי ראוטר לD-LINK הקודם היה NETGEAR.
הוויפי כרגע עובד בסדר אך החיבור למחשב הנייח (מחשב בן מס' חודשים) בהתחלה עשה בעיות קצת עבד קצת לא עבד אך כעת לא עובד כלל ובהגדרות הרשת תחת ethernet הפרופיל משתנה שוב ושוב בכל 2-3 שניות בין "כבל רשת מנותק" ל"מזהה..." ל"רשת 3" (כשהאחרון נותן חלקיק שנייה של חיבור לאינטרנט אם שמתי לב נכון). במקביל ניתן לראות ב"מצב הרשת" בכל 2-3 שניות החלפה מ"אתה מחובר לאינטרנט" ל: "לא מחובר".
עם זאת, בחיבור קווי למחשב הנייד (תוך כיבוי הוויפי) האינטרנט עובד חלק בזמן הקצר שניסיתי כך שהתמיכה הטכנית טוענת (כנראה שבצדק מבחינתם) שהבעיה היא במחשב.
אני לא איש מחשבים אבל מעריך שיש אולי עניין של הגדרות שצריך לשנות כדי שהבעיה תסתדר? אולי משהו בקשר לראוטר החדש?
קצת לא סביר לי שכרטיס האינטרנט במחשב הנייח התקלקל בדיוק עכשיו כיוון שהמחשב חדש (אלא אם כן הוא לקח קשה את הפרידה מבזק...)
מניח שפיתרון קל יהיה לקנות כרטיס רשת חיצוני ושיהיה וויפי על המחשב הנייח אבל מקווה שאוכל לקבל כאן עזרה שתחסוך לי את זה :)

תודה מראש לכולם וחג שמח!

ehofi1

New member
הערה

הטכנאי שהתקין אמר לי שכפשר לנסות לפתוח את המארז להוציא ולהכניס את כרטיס הרשת אך ממה שראיתי בפתיחת המארז השקע של הרשת מחובר לישירות ללוח האם ואין כרטיס שניתן לשליפה.
בנוסף ניסיתי לחבר את המחשב הנייח בצורה קווית לרשת בבית אחר (למען האמת אותו ספק במקרה) לראוטר שלו שהוא גם D-Link ופתאום הגלישה עבדה חלק. כן הסתכלתי במשך מס' דקות על הסטטוס של החיבור לאינטרנט וראיתי פעמיים שלמשך שנייה הפך ל"לא מחובר" אבל זהו.
&nbsp
למישהו יש רעיון?

rafid1

Active member
מנהל
נסה לבצע RESET לרכיבי הרשת (תלוי מערכת הפעלה)

למעלה