החלפת עבודה

dbase

New member
החלפת עבודה

שלום, אני עוסק בתחום מאד מבוקש ואיני מוצא את מקומי. זה כנראה בגלל שעות העבודה התבניתיות וחוסר האתגר (אגב, כאשר אני עושה את אותה עבודה לצרכים פרטיים, אני מסופק ומרוצה). חשבתי על תחום תיווך הדירות. לכאורה, תיווכת דירה אחת (שנגיד עולה 200 אלף דולר) קיבלת (העמלה אם אני לא טועה הנה אחוז אחד) 2000$. שלוש דירות בחודש (שזה הספק עלוב בעיני - כמי שלא מכיר את התחום) זה משכורת מטורפת. מה דעתכם? איפה לומדים את זה? מה המשכורת האמיתית? מה הקשיים? תודה!

קבל תיקון

הגעת למסקנה חפוזה קצת, ידידי . . . מה יעשה אותך למתווך הכי טוב בעיר - זאת השאלה. זה שאפשר לעשות כסף בתיווך אומר שיש לך את הכישורים האישיים המתאימים ? למה שלא תנסה לבדוק עם עצמך מהן היכולות היותר מוצלחות שלך ולהתחיל את מסע החיפוש משם, הנה לך קצה חוט כדי להתחיל בו - זיהוי כוחות ייחודיים. בהצלחה, אמיר דרור

motyka

New member
שלוש דירות זה המון

אלא אם נחנת בתכונות שכנוע יוצאות מהכלל. ובעיה נוספת - למצוא מאגר דירות שיהיו שלך בבלעדיות, כלומר לשכנע מוכרים שיתנו לך את הדירה שלהם. המלצה- נסה לתווך בשתיים שלוש עסקאות ללא תמורה. אם מנטרלים את נושא התשלום - קל למצוא מוכרים וקונים, ואז תראה איך הולך לך בתחום.

dbase

New member
תודה אבל,

אז מה אם לא תיווך. מה עוד אני יכול לעשות? אין לי מושג לאן אני פונה. לא יעזרו לי כל הסדנאות והחפירה העצמית. הייתי שם, עשיתי את זה. אני צריך צעדים פרודוקטיבים (לחסל את הבוס זו אופציה שמן הסתם ביטלתי...) תודה בכל מקרה.

motyka

New member
לא אמרתי לך לא לנסות תווך

תשאל בסביבה הקרובה (חברים של הורים, קרובי משפחה וכו) מי רוצה למכור דירה. תציע את עצמך לתווך חינם ולך לחפש כאלו שרוצים לקנות אם תצליח לסגור עסקה תוך שבוע - אתה מעולה, תוך שבועיים - עדיין יש לך סיכוי במקצוע תוך חודש - נסה עוד דירה ובדוק תוצאות יותר מחודש - חפש מקצוע אחר.

buzy3

New member
ועוד רעיון - יש אפשרות לתווך בתמורה

מיידית ונמוכה. וכך שמעתי שעושים זאת. לוקחים מכל אחד שרוצה שרות דמי הרשמה משהו כמו 200 ש"ח, ומספקים לנרשם רשימת דירות כמה שהוא רוצה. לקניה למכירה, וגם בשכירויות. כך מקבלים תמורה מיידית מכל נרשם ומושכים לקוחות כי זה ללא תיווך בעצם. אז אין אלפי שקלים אבל נראה לי שיש הרבה לקוחות ומתוך כך גם מבחר גדול של דירות. ומתחילים ע"י פרסום ראשון בעיתון שיש לך דירה אחת להשכיר או למכור. כך יגיעו אליך הלקוחות הראשונים. אבל יש לי שאלה !! האם לא צריך בשביל זה רשיון לעסוק בתיווך?

למעלה