החלפת עו"ד

danieli122

New member
החלפת עו"ד

שלום רב, לפני כשנה נפגעה ידידה שלי בתאונת דרכים קשה. היא הייתה נוסעת במכונית של בני כאשר בני הוא שנהג ברכב ורכב שנהגו נירדם כניראה פגע בהם קשות. הידידה נפגע קשה מאד, הייתה מאושפזת כחצי שנה במחלקה שיקומית בתל השומר ולאחר ששוחררה המשיכה את הטיפול במחלקה השיקומית באישפוז יום. היא מסרה את עיניינה לטיפולו של עו"ד מסויים הידוע שמטפל בתאונות - אך נוצר מצב שעו"ד מתנהג בצורה בוטה ומבישה הן בשיחות איתו והן בטיפולו בעניין. הצעתי לה להחליף עו"ד אך היא אמרה שבמרה כזה היא חייבת לשלם לו, לעו"ד הנוכחי פיצוי בסכומים גבוהים ביותר. אני חושב שהיא טועה כיוון שעד כמה שאני יודע, ההליך לא כרוך בכל תשלום. גבר נוסף - עו"ד הודיע לה שחברת הביטוח הפסיקה לממן את המשך הטיפולים להם היא זקוקה ומזה חודש וחצי היא אינה מקבל כל טיפול ומצבה הולך ומתדרדר - א. האם יתכן דבר כזה שחב' הביטוח תפסיק לממן את המשך הטיפול, ב. אם כן אז מה יש לעשות במקרה כזה ? תודה מראש !! (סליחה שהשאלה טיפה ארוכה..)

החלפת עו"ד

שלום רב, בוודאי וניתן להחליף עו"ד. עזיבת העו"ד באמצע הטיפול, תצריך ממנה כמובן, לכסות כעת או להתחייב בעתיד לכסות חלק יחסי של עלות היצוג שניתן לה, ולא מדובר על פיצוי. ניתן לבדוק זאת, אם הם ערכו בינהם הסכם שכ"ט ואם לא להגיע להסכמה אחרת. חברת הביטוח יכולה להחליט להפסיק את הטיפול מהרבה סיבות, אם היא חושבת שאין עוד צורך בטיפול, שהטיפול צריך להינתן במסגרת אחרת וכו', צריך לברר מה הסיבה, בד"כ לא מפסיקים בלי לנמק מדוע. בברכה,.

danieli122

New member
תודה על תשובתך

אז זהו שע"ד לא מסר מדוע חברת הביטוח הפסיקה את מימון הטיפול או כל דבר אחר...האם ניתן לברר את הסיבה ישירות בחברת הביטוח ? בכל אוםן אני מאד מודה על תשובתך המהירה

יצוג

לא ברגע שלקוח מיוצג חברת הביטוח לא תמסור פרטים אלא לעו"ד אני מציעה לפנות ולשאול את העו"ד ואם הוא לא יודע שיברר

למעלה