החלפת פירורי לחם בקוואקר

שיבולת שועל להכנה מהירה

בלי להשרות .


אני משתמשת תמיד ברגילה ,אמנם נשארת נגיסה אך מאד טעים לנו.

במתכון שצירפת יש מספיק נוזלים למהירה מהברוקלי ומהביצה.

המלצה - בכל מתכון עם פירורים אני שמה שיבולת שועל לפחות 1/2 מהכמות ו/או קינואה לא מבושלת .
לפיג'מה של השינצל
לתערובת קציצות
לעבות מרקים
לעוגיות
לעוגות בחושות
לתערובת אגוזים בצלייה איטית לאורז

ועוד טיפ - תקראי תגובות למתכונים , לרוב יש שאלות תשובות והארות .
 

jen711

New member
התכוונתי לשיבולת שועל להכנה מהירה

בקשר למרק, הכנתי מרק עם קוואקר וזה היה בעייתי.
כשניסיתי לקחת משאריות המרק למחרת, ראיתי שזה ממש הסמיך והייתי צריכה להוסיף מיד ואותו דבר יום אחרי זה.
נראה שזה ממשיך לספוג מים ולהסמיך את המרק ככל שמשאירים אותו יותר זמן.
 
כמה שמת?

אני תמיד מכינה מרק יום קודם אכילתו ואף פעם לא הסמיך עד כדי כך עם השיבולת.
 
:) זה לא מרק זו דייסה

כוס ש.ש על 3 כוסות מרק ??

אין שום הגיון במרק הזה.
מעט מים הרבה קישקושים.

כפית ש.ש או קינואה או כוסמת או עדשים או אורז או...או...או...על כל כוס מרק זו הנוסחא שלי .
 

jen711

New member
אני דיי בטוחה ששמתי יותר מים

זה היה לפני כמה חודשים.
ואני אוהבת מרקים דייסתיים.
כפית נשמע ממש מעט.
 
למעלה