החלפת פלאפון או תיקון פלאפון?

frankthe2

Active member
שלום לכולם!
לפני שנה וקצת קניתי לחברה שלי פלפאון שיאומי Xiaomi Mi 11 Lite NE 5G. במהלך השנה המסך נסדק והמשיך לעבוד רגיל אתמול המסך התחיל להבהב, הצלחתי לגבות נתונים ולהציל את הdata אבל היום המסך שבק חיים לחלוטין. הלכתי לחנות ממנה קניתי (go moblie) אין אחריות בגלל השבר, אין לו מסך להחלפה אם היה לו העלות נעה לטענתו קרוב ל 900 ש"ח. הלכתי לחנויות אחרות - אין להשיג את מסך חליפי. הטלפון עצמו היה מצויין מבחינת ביצועים בשביל החברה שלי (ציפסט סנפדרגון 778) אבל אם תוך שנה הלך המסך...
אז מה האופציות? או לנסות להשיג מסך מחול (עלי אקספרס, אמזון וכו') או לרכוש מכשיר חדש. תקציב מתחיל מ 1000 ש"ח עד 1200 ש"ח, אם נצטרך לחרוג - נחרוג (גם אם המשמעות היא 1500 ש"ח לצורך העניין). המטרה היא לקבל מכשיר עם ביצועים טובים (לא רוצים לרדת ברמת הביצועים), מצלמה טובה וסבירה - כיום רוב המכשירים ברמת המחיר הזו באים עם מצלמות סבירות (למעט צילומי לילה), רמקול/ים טוב/ים כי החברה שומעת ומשמיעה המון מוסיקה, פייסבוק, ואטספ, אתרי חדשות וזהו בתכלס.
מה תמליצו לי? האם מישהו יכול לשלוח קישור למסך חליפי באחד מהאתרים בחול? מה הייתם קונים בשוק של היום?
תודה

SHERME

Well-known member
שלום לכולם!
לפני שנה וקצת קניתי לחברה שלי פלפאון שיאומי Xiaomi Mi 11 Lite NE 5G. במהלך השנה המסך נסדק והמשיך לעבוד רגיל אתמול המסך התחיל להבהב, הצלחתי לגבות נתונים ולהציל את הdata אבל היום המסך שבק חיים לחלוטין. הלכתי לחנות ממנה קניתי (go moblie) אין אחריות בגלל השבר, אין לו מסך להחלפה אם היה לו העלות נעה לטענתו קרוב ל 900 ש"ח. הלכתי לחנויות אחרות - אין להשיג את מסך חליפי. הטלפון עצמו היה מצויין מבחינת ביצועים בשביל החברה שלי (ציפסט סנפדרגון 778) אבל אם תוך שנה הלך המסך...
אז מה האופציות? או לנסות להשיג מסך מחול (עלי אקספרס, אמזון וכו') או לרכוש מכשיר חדש. תקציב מתחיל מ 1000 ש"ח עד 1200 ש"ח, אם נצטרך לחרוג - נחרוג (גם אם המשמעות היא 1500 ש"ח לצורך העניין). המטרה היא לקבל מכשיר עם ביצועים טובים (לא רוצים לרדת ברמת הביצועים), מצלמה טובה וסבירה - כיום רוב המכשירים ברמת המחיר הזו באים עם מצלמות סבירות (למעט צילומי לילה), רמקול/ים טוב/ים כי החברה שומעת ומשמיעה המון מוסיקה, פייסבוק, ואטספ, אתרי חדשות וזהו בתכלס.
מה תמליצו לי? האם מישהו יכול לשלוח קישור למסך חליפי באחד מהאתרים בחול? מה הייתם קונים בשוק של היום?
תודה
מסך בעליאקספרס
מדובר במסכי LCD
חיישן טביעת אצבע תחת המסך לא יעבוד יותר

מסך בישראל
LCD
חיישן טביעת אצבע תחת המסך לא יעבוד יותר

SHERME

Well-known member
שלושה טלפונים מומלצים:

רילמי NEO 3 GT
256/8
מעבד דיימנסיטי 8100 5G = בANTUTU מקבל 800.000
מצלמה 50MP עם OIS מייצב אופטי
צילום וידיאו 4K עם EIS מייצב דיגיטלי
אנדרואיד 13
NFC
WIFI 6
סוללה 5000
טעינה 80W
מחיר 1400 שקל

רילמי 8 5G
128/6
מעבד דיימנסיטי 700 5G = באנטוטו מקבל 380.000
מצלמה 48MP
צילום וידיאו 2K עם EIS מייצב דיגיטלי
אנדרואיד 13
NFC
סוללה 5000
טעינה 18W
מחיר 800 שקל

רילמי NEO 3T GT
256/8
מעבד סנפדראגון 870 5G = באנטוטו מקבל 700.000
מצלמה 64MP
צילום וידיאו 4K עם EIS מייצב דיגיטלי
אנדרואיד 13
NFC
WIFI 6
סוללה 5000
טעינה 80W
מחיר 1400 שקל

נערך לאחרונה ב:
לענ"ד, יש מכשירים טובים גם מתחת לתקציב שהגדרת. למשל, Redmi Note 11 בכ-650 ש"ח. העיקר זה לקנות כיסוי ארנק בכמה דולרים, הוא יגן היטב על המסך.

עם תיקון המסך יש בעיה קטנה אחת: באלי אקספרס קיימים המון מסכים שאינם מקוריים. ייתכן שתבזבזו 100 ש"ח על קניית המסך פלוס 100 ש"ח לטכנאי ותגלו שתפקוד המסך החדש רחוק להיות ממושלם (בהירות נמוכה וכד').

למעלה