החלפת קורנפלור בג'לטין -פאי מרנג לימון

limorb66

New member
שלום לכולם
ראיתי מתכון ל"פאי מרנג לימון" ,שבמלית יש צורך ב 3 כפות קורנפלור+1/2 כוס מים.
אין לי קורנפלור, האם ניתן להשתמש בג'לטין? אם כן אשמח לדעת מה הכמות ובכמה מים לערבב.
זה המתכון:
בצק:
1.5 כוסות קמח
3 כפות אבקת סוכר
100 גרם (1 חבילה) חמאה, קרה מאוד
3-4 כפות מים קרים
למלית:
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
6 חלמונים
3/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
מיץ מ-2 לימונים +גרידת קליפת 1/2 לימון
3 כפות קורנפלור
1/2 כוס מים קרים

תודה מראש לכל העונים
חג שמח ושקט
 
למעלה