החלפת קמחים
טיפים מקורס בישול לצליאק: ניתן להמיר את הקמחים הבאים אחד בשני: טיופקה -קמח תפוחי אדמה-קורנפלור-מרמולייט. קמח קינואה- קמח אורז -קמח סויה. קמח שקדים- קמח אגוזי לוז-קמח בוטנים. כשמכינים לחם על הבלילה בעלת מרקם פחות מוצק ויותר נוזלי. חשוב לאפות בחום נמוך לא יותר מ160% אפיה איטית יותר.
טיפים מקורס בישול לצליאק: ניתן להמיר את הקמחים הבאים אחד בשני: טיופקה -קמח תפוחי אדמה-קורנפלור-מרמולייט. קמח קינואה- קמח אורז -קמח סויה. קמח שקדים- קמח אגוזי לוז-קמח בוטנים. כשמכינים לחם על הבלילה בעלת מרקם פחות מוצק ויותר נוזלי. חשוב לאפות בחום נמוך לא יותר מ160% אפיה איטית יותר.