החלפת קמח תופח בקמח ללא גלוטן בעוגה
שלום,
לאיזה קמח אני יכולה להחליף במתכון של עוגת שוקולד בתוך תבנית שקעים קטנים?
הכוונה מה מתאין לעוגה שכזו שהטעם יהיה קרוב לטעם הרגיל של עוגת שוקולד עם קמח תופח.
ושאלה שנייה מבחינת המינון איך מתבצעת ההמרה בין הקמחים השונים ביחד לקמח רגיל?
תודה
שלום,
לאיזה קמח אני יכולה להחליף במתכון של עוגת שוקולד בתוך תבנית שקעים קטנים?
הכוונה מה מתאין לעוגה שכזו שהטעם יהיה קרוב לטעם הרגיל של עוגת שוקולד עם קמח תופח.
ושאלה שנייה מבחינת המינון איך מתבצעת ההמרה בין הקמחים השונים ביחד לקמח רגיל?
תודה