החלפת ראומטולוג

marinac

New member
החלפת ראומטולוג

אני בת 46 וחולת ראומטויד ארטריטיס כבר 16 שנה. כרגע אני מטופלת ע"י מטוטרקסט וערבה.ערבה לא כל כך משפיע עליי והרופא שלי אומר שהטיפול היחיד שמתאים לי הוא ניתן דרך אינפוזיה.אני מאוד מפחדת מתופעות לוואי וקשה לי לחשוב שרק טיפול זה יוכל לעזור.אודה לך מאוד אם תוכל לעייץ לי רופא אחר-הכי טוב/ים שיש לנו בישראל- מכוון שמחלי קשה ואגרסיבית ואני חייבת למצוא אלטרנטיבה אחרת. אודה לך מכל הלב אם תוכל לעזור לי מרינה

טיפול בראומטואיד ארתריטיס

הטיפול שהוצע לך הנו טיפול ב רמיקד אשר ניתן באינפוזיה - זהו טיפול מועיל במקרים רבים וכדאי לשקול אותו. יש היום אפשרויות רבות לטיפול במחלה שלך ואכן חשוב מאד להיות מטופל על ידי ראומטולוג שאת מאמינה בו אני כמובן יכולה להמליץ לך על המכון שלנו באיכילוב - אני מבטיחה לך שתקבלי טיפול נכון ואוהב - תיצרי קשר איתנו !

האם השימוש ברמיקייד בטוח ?

האם יש מספיק בטחון שאחרי כמה שנים לא יתגלה שהרמיקייד גרם למחלות אחרות לא עלינו ?

תופעות לואי בטווח הרחוק

הניסיון עם רמיקד הוא של כ 7 שנים וזה לא רע - כמובן לא ניתן לדעת האם לא יהיו לו השפעות תוך 20 שנה וכוי - יחד עם זאת, התרופה ללא ספק מסוגלת להפסיק את התקדמות המחלה וכבר צברנו ניסיון מספיק איתה על מנת לספק אותה בביטחון מסויים.

marinac

New member
../images/Emo42.gif|תודה רבה!!!

לדר´ אורי אלקיים שלום! תודה לך על תשובתך. הסבל שלי הוא גדול במיוחד בגלל שרב פרקי הגוף הם חולים,נפוחים וכמה עם ניוון. הולכת עקומה עם מקל ולקום כל פעם מחדש זה סיפור. החשש שלי הוא במיוחד קשור לורידים שגם ככה לא אוהבים שידקרו אותם אבל, אם אצטרך לקבל אינפוזיה פעמיים בחודש (בהתחלה לפחות) זה יהיה נורא! אני שמחה שאת אומרת שיש אפשרויות רבות כי אני כבר הספקתי לקחת: פניצילמין, זריקות זהב, מינוצין, פלקוניל. תודה גם על "הקשבה" שכן לא מזמן גיליתי את הפורום ואני הרגשתי מרוב איוש שכבר אי אפשר להבין אותי. תודה מכל הלב מרינה

טיפול בדלקת מפרקים עקשנית

אם את כל כך מסתייגת מטיפול ברמיקד - ניתן כבר להשיג זריקות ENBREL - זהו תכשיר עם פעילות דומה לזו של רמיקד אך ניתן בזריקות תת עוריות ( לא בווריד ) - יעילותו גם גבוהה מאד - אפשרויות נוספות הן ARAVA ואולי שילובי תרופות ( לא ברור לי אם קיבלת ) בהצלחה

נועה בת

New member
שאלה- היכן ניתן להשיג ערבה ?????

כול בית מרקחת שפניתי אליו טוען שאזל במלאי . והמחירים כמו כן משתנים ממקום למקום . אולי תוכלי לכוון אותי ?. תודה .

איפה ניתן להשיג ARAVA ?

אני מתפלאת על השאלה - אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה להשיג ARAVA- בכל מקרה, ניתן לפנות לכל בית מרקחת ולידע אותו על כך שהמשווק של התרופה הנו NOVOLOG - הם יספקו את התרופה מידי אם תוזמן- המחיר צריך להיות אחיד- יכול להיות שהוא עלה קצת לאחרונה עקב עלית האורו

נועה בת

New member
לא בדיוק ..

יש מחסור רציני של ערבה , לפחות בחודש האחרון היה , והמחירים בהחלט מישתנים בין בתי המרקחת , וזה לאחר בדיקה ...

בכל זאת מחסור בARAVA

אני אפנה את שאלך ישירות לחברה המיבאת ARAVA - ברגע שתהיה לי תשובה - אעיביר לך אותה

למעלה