החלפת ראש בראש -צ´אט-LG800....

peretzy

New member
החלפת ראש בראש -צ´אט-LG800....

יש לי מכשיר סמסונג 2000I צ´אט תמיד אבל תמיד שנאיתי אותו בטירוף.. הוא ממש על הפנים.. אבל תשמעו זה סמסונג.. לפני כשבועיים הגשתי בקשה בחברת פלאפון שיחליפו לי אותו.. חבל שהוא סתם שוכב במגירה.. היום קיבלתי טלפון מנציגות חברת פלאפון.. הם הציעו לי להחליף אותו ראש בראש כנגד או סמסונג 811 או מכשיר חדש או LG800.. סמסונג 811 יש לי, ואני לא אקח שוב את הדבר הזה אליי.. מכשיר חדש..זה סתם יהיה ביזבוז כי כל פעם שהחלפתי מכשיר התאכזבתי מחדש.. אני מכיר קצת את LG800..מכשיר מצוין..יש לו קליטה ושמיעה מצוינת. לא שמעתי שמישהו אי פעם התאכזב ממנו.. אני אקח אותו למרות שאני יודע שאין בו הודעות אין בו חיבור לאינטרנט והכל.. מה אתם אומרים??? תנו את דעתכם..

1אריאלה

New member
אהמ.. אהמ..

מבלי לזלזל בכנות השרות הנפלא של חברת פלאפון, תבדוק האם הם לא יחיבו אותך מחדש ל 3 שנים. לפי מדיניותו החדשה של אדון גלברד הנכבד, חלוקת מתנות כזו אינה עולה בקנה אחד עם ההתיעלות של החברה.

peretzy

New member
אין ספק שאת צודקת "בשירות הטוב"...

אין ספק בזה... יש להם שירות ממש על הפנים.. אני באמת אבדוק את זה... זה דבר חשוב מאוד.. תודה אריאלה.. עוד מישהו?:)

idan3k

New member
לא קשור לשירות, הם פשוט אוהבים

את "כוח השלוש"... זה כמו דג מלוח... אם תשנה מסלול או מכשיר כשהם מסתכלים... פוף! 3 שנים...

AndreyS

New member
הם עושים ממך צחוק!!!

הם מציעים לך להחליף סאמסונג 2000 בLG-800??? תסלח לי עד כמה שאתה לא אוהב את הסאמסונכ הLG פשוט לא ברמה שלו!

peretzy

New member
לא נכון!הסמסונג על הפנים!!!!הLGלוקח

נראה לך???????? חוץ מהודעות ואינטרנט הLG לוקח בלי לשים לב... היה לי את המכשיר הזה 4 חודשיים וזרקתי אותו כבינימט.. מכשיר גועל נפש.. חוץ מזה שזה מכשיר שיושב במגירה ,אז מה איכפת לי קצת חידוש... לLG יש שמיעה חבל על הזמן.. איכות קול חבל על הזמן... אני יחסית מכיר אותו מקרוב...

eranavni

New member
ואם אינני טועה גם דיבורית

מצרח חשוב לטעמי במחשיר

eranavni

New member
מה אתה מדבר

LG מכשיר בנזונה ( סליחה על הביטוי אבל זה מה שאני חושב על המכשיר) מכשיר מעולה סמסונג לא מגיעה לרמה שלו פרצי אל תקשיב לו לך עליו שמע מה אני לך כדאי לך

peretzy

New member
נכון!!!!ככה גם אני חושב...סמסונג לא

מגיעה לרמה של LG ועוד 2000I חחח זה בדיחה.. טוב אבל כבר את האמת כבר החלפתי היום בבוקר... אני מרוצה.. עשיתי עסקת חיי לפי דעתי.. עכשיו אני במשא ומתן בקשר להחלפת הסמסונג 811 שלי לSTARTEK דיגיטלי..

eranavni

New member
אל תחליף תמכור לי אותו

אני שני מחפש אחד כזה בזול נ.ב סלח לי מסר

AndreyS

New member
ערן!

הוא מדבר על הצכשירי הזה: הגדול והמסורבל. ואגב הוא כבר לא נמכר...

eranavni

New member
זה???? חחחחחח פרצי יא סנג´ר

חי חי חי חי חי חי חי חשבתי זה עם השני מסכים חחחחחחחחחחח איזה סנג´ר

peretzy

New member
נראה לך????זה פלאפון מצוין!!!!!

חוץ מזה שהיה לי את הסמסונג 2000I לא היה לי אינטרנט לא היה לי כלום.. הבטריה שלו הייתה מחזיקה לי ליום... הLG הזה מחזיק לפחות 4 ימים... חוץ מזה שזה בכלל לא יהיה המכשיר שלי אלא של אבא שלי שזה רק טלפון.. אז מה איכפת לי..... כל הסמסונגים על הפנים... מת להעיף אותם..

eranavni

New member
כמה עובדות שלא יזיקו לך

לי יש 2000I ויש בו אנטרנט גם ב LG יש ומה בעיה להטעין כל לילה? הוא מכוער לאללה מה שטוב בו זה רק ה ספר הטלפונים המשוכלל שלו והמשחקים אין לו תצוגה נוחה ( אני יודע כי לחבר שלי יש כזה)

למעלה