החלפת רופא למעקב הריון שבוע 18?

החלפת רופא למעקב הריון שבוע 18?

היי. אני נעזרת בפורום הזה וזקוקה לעצה.
אני בשבוע 18+5, נמצאת במעקב הריון אצל ד"ר גדעון נגר בתל אביב. הרופא עושה את כל הבדיקות, סקירות ול.ד ומשקל אצלו. כביכול חוסך טרטור ונוח, אבל יש לי 2 התלבטויות:
1. לאחרונה אני שומעת וקוראת עליו דברים שקצת מלחיצים אותי ואני תוהה אם זה נכון שרופא אחד יעשה את כל הבדיקות, או שתהיה עין נוספת.
2. בעוד חודשיים וחצי אני עוברת מאיזור המרכז (גבעתיים) לרחובות, השאלה האם כדאי לעבור לרופא ברחובות כבר מעכשיו? כדי שלא אצטרך לעבור רופא בשלבים מתקדמים יותר?

אשמח לכל תובנה, אני כבר מבולבלת! תודה!

Maive1

New member
אין פה נכון ולא נכון

יכולה לומר רק את דעתי: אני כן חושבת שכדאי שיהיה עוד מישהו שרואה, בטח סקירות- הייתי הולכת למישהו אחר (יתרה מכך, למרות שמאוד הייתי מרוצה מהרופא שעשה לי סקירה מוקדמת, הלכתי בפרטי למישהו אחר לסקירה מאוחרת, כדי לקבל עוד "חוות דעת"). אבל זה אני. זה לא אומר שמה שאת עושה לא נכון, אינני מכירה את הרופא שלך ויכול מאוד להיות שהוא עושה לך מעקב מצוין. אני יודעת שאותי זה הרגיע לשמוע עוד חוות דעת, אולם יש כאלה שזה מלחיץ אותן. מאוד אינדיבידואלי.

לגבי המעבר- לי באופן אישי לא היה נוח להגיע כל פעם מרחובות לתל אביב למעקבים (שעשויים להיות מאוד תכופים, למשל אני אובחנתי עם סכרת היריון ושאר סיבוכים כך שיש לי מעקבים מאוד צפופים), ולכן הייתי עוברת לרופא ליד הבית החדש קצת לפני המעבר. אני בשבוע 23 וכבר קשה לי מאוד לנהוג, ומניסיון (אני גם מאזור רחובות) להגיע בתחבורה ציבורית לתל אביב, בהיריון מתקדם, זה לא פשוט... הייתי בודקת איך את מתכננת להגיע (רכב? תחבורה ציבורית? יש מי שיסיע אותך?) ולפי זה מחליטה.

כמו כן קחי בחשבון זמינות תורים של רופאים. הרופאה שלי ברחובות ויש אליה תורים מאוד ארוכים... אז אולי כדאי לבדוק איזה רופא ולהזמין תור מספיק זמן מראש.

אבל שוב, מאוד שיקול אישי. בכל מקרה שיהיה קל ותקין!!.

Maive1

New member
בשמחה

לצערי לא, אני בכללית, ולא מכירה אף רופא של מכבי, אולם ראיתי פה המון פוסטים בנושא "רופאים מומלצים" בקופות השונות שווה לעשות חיפוש. המון בהצלחה!

רופאי מכבי

היי,
מחפשת גם המלצות לרופא למעקב היריון באיזור רחובות.
האם העלת משהו בחכתך?

תודה

למעלה