החלפת רכב, אחרי 5 שנים (וואן-T5). מישהו מכר ליבואן וקנה חדש?
וואן
שהגיע הזמן להחליפו. 5 שנים
וואן שאין בו מערכות מתוחכמות, נהפוכו
הוא עם הילוכים (ידני בלשון העם). כי הנכה לא נוהג. מוסע (מסיעים אותו)
איזה וואן? T5 של חברת פולסוקגן.
לפי חוקי ביטוח לאומי: תמכור את הישן (אחרי שחלפו 5 שנים), תקבל כסף, תעביר הכסף אלינו - זכאי לאחר מכן לרכוש רכב חדש (נניח מחליפו של ה-5, ה-T6)
אבל אני רוצה לחסוך את כל התעסקות של - לך חפש למי למכור? להתעסק עם קונה ישראלי, כסף, בדיקות (בוא למכון בדיקה, בוא לפה בוא לשם)
חשבתי אולי ניתן למכור הרכב ליבואן עצמו? הרי גם כך הרכב המוחלף, החדש, יהיה ממנו
ימכר T5? יירכש T6
חסר לי נכים שעשו זאת, בכדי לדעת עד כמה זה אפשרי, וכמה מפסידים?
כי היבואן לא פראייר. הוא בטוח לא יקנה במחיר מחירון (ואת הביטוח הלאומי לא מעניין, הוא רוצה רק מחיר מחירון שתעביר אליו).
הקהילה פה די מצומצמת. יש את יואל המנהל, ובטח עוד 2-3
מישהו מכיר מקום אחר בו אוכל לפרסם את השאלה (שבטח מעניינת ותעזור לאחרים בהחלפה? מי לא רוצה להקל עליו את תהליך ההחלפה, המכירה)
אשמח לקבל קישור היכן עוד אפשר לפרסם את השאלה (עם חשיפה גדולה יותר לנכים).
וואן
שהגיע הזמן להחליפו. 5 שנים
וואן שאין בו מערכות מתוחכמות, נהפוכו
הוא עם הילוכים (ידני בלשון העם). כי הנכה לא נוהג. מוסע (מסיעים אותו)
איזה וואן? T5 של חברת פולסוקגן.
לפי חוקי ביטוח לאומי: תמכור את הישן (אחרי שחלפו 5 שנים), תקבל כסף, תעביר הכסף אלינו - זכאי לאחר מכן לרכוש רכב חדש (נניח מחליפו של ה-5, ה-T6)
אבל אני רוצה לחסוך את כל התעסקות של - לך חפש למי למכור? להתעסק עם קונה ישראלי, כסף, בדיקות (בוא למכון בדיקה, בוא לפה בוא לשם)
חשבתי אולי ניתן למכור הרכב ליבואן עצמו? הרי גם כך הרכב המוחלף, החדש, יהיה ממנו
ימכר T5? יירכש T6
חסר לי נכים שעשו זאת, בכדי לדעת עד כמה זה אפשרי, וכמה מפסידים?
כי היבואן לא פראייר. הוא בטוח לא יקנה במחיר מחירון (ואת הביטוח הלאומי לא מעניין, הוא רוצה רק מחיר מחירון שתעביר אליו).
הקהילה פה די מצומצמת. יש את יואל המנהל, ובטח עוד 2-3
מישהו מכיר מקום אחר בו אוכל לפרסם את השאלה (שבטח מעניינת ותעזור לאחרים בהחלפה? מי לא רוצה להקל עליו את תהליך ההחלפה, המכירה)
אשמח לקבל קישור היכן עוד אפשר לפרסם את השאלה (עם חשיפה גדולה יותר לנכים).