החלפת רכב

paulb123

New member
החלפת רכב

בוקר טוב ,רציתי בבקשה לשאול מכיוון שאני לפני החלפת רכב ,למה מתיחס הפחת של ה-19% מהמחירון ומי מחשב את זה בהחלפת הרכב ,וגם מה הכוונה בסעיף אחר שלפי מספר החודשים שהרכב נמצא אצלנו יש פחת ,נניח לפי 64 חודשים אז הפחת הוא 60% ממה זה יורד .אני שואל מכיוון ששמתי שאנשים מוסרים את ריכבם לחברת איבזור שיעשו להם את כל הסידורים להחלפה ובסוף לא נשאר להם אגורה מהרכב הקודם ,נראה מעט מוזר .תודה מראש .

yoelbeker

New member
סעיף ה 19% בוטל כי ליצחק לוי יש במחירון מחירים מיוחדים לנכים

לא יודע מה שמעת....כשמחליף רכב אתה מחזיר את שווי רכבך ביום בקשת ההחלפה לפי מחירון יצחק לוי. ..תלוי בכמה תמכור את רכבך...אם בפחות מהמחירון צטרך להוסיף מכיסך..אם תמכור ביותר..יהיה לך רווח...
קח בחשבון שבפעם הראשונה את הרכב קיבלת בחינם...(כמעט)

yoelbeker

New member
החישוב הוא אך ורק דרך מחירון לוי יצחק לכן הסעיף הבא

כמעט לא רלוונטי כי תמיד זה יהיה לפי המחירון!!!
להלן הוראות לקביעת מחיר רכב של מוגבל בניידות בחישובים השונים למתן הלוואה מקרן הלוואות או בחישובי החזר הלוואה עומדת והחזר הלוואה מקרן הלוואות: לתשומת לב:  בכל מקרה בו יילקח ממחירון לוי יצחק מחיר רכב נכים, המחיר יהיה ללא הפחתה של %10 או %11 בהתאמה.

yoelbeker

New member
הטבלה היא לרכבים פרטיים, אם יש לך וואן זה לא רלוונטי לך.

אצל בעלי וואן זה כפי שהגבתי לך כאן בפוסט.

החוזר הוא במיוחד לרכבים עם אביזרים מיוחדים

דרך אגב מכיוון שהחלפת הרכב שלי ממשמת ובאה לכן בדקתי במחירון ואין מחיר מיוחד לרכב נכים של קרייזלר וויאג'ר

yoelbeker

New member
גם אני בקרוב ומה שכתבת טוב לי אבל...

לוויאג'ר יש קוד רכב מיוחד, לפיו אפילו חברות הביטוח מבטחות....
מקווה שלא נצטרך לצאת למלחמות על שווי הרכב הנוכחי עם ביטוח לאומי ונקבל מהם את הפירוט המדוייק של החישובים.
בשבוע הבא נפגש עם המאבזר שלי..אשאל על שווי הרכב מול וויאג'ר רגיל....

alex1957

New member
קוד רכב

גם לי יש וויאג'ר. לפי בדיקה במשרד הרישוי קוד של רכב שלנו לפי רשיון רכב
00899-0016. זה קוד של רכב רגיל ולא נכים.
צירפתי מסמך מאתר משרד הרישוי.

yoelbeker

New member
ידידי ב 2014 כבר לא היה ייצור וויאג'ר, כנראה קיבלת ממלאי ישן

אין לי את רשיון הרכב מולי אבל יודע בוודאות שקוד הרכב שלי הוא רכב נכים, כך אמר והראה לי בזמנו צפריר מאצ"מ שיש קוד מיוחד של וויאג'ר לנכים.
מה אגיד לכם..אשמח ליהנות מ 19%.

אז זהו, שאני בדקתי עם המאבזר שלי והוא זה

שאמר לי שהמחיר הוא מחיר רכב רגיל, אין לוויאג'ר מחיר נפרד לנכים, ייתכן שקוד יש, על זה לא דיברתי איתו אבל המחיר אותו מחיר.... אז אולי בכל זאת

yoelbeker

New member
יש מחירון לוויאג'ר נכים אצל לוי יצחק..הראו לי היום באצ"מ

alex1957

New member
מחירון

השאלה מה מחיר של וויאג'ר לנכים יחסית לדגם רגיל (באחוזים).

yoelbeker

New member
היום אני מבין איך נעשה החישוב...

ממחיר הרכב הרגיל מפחיתים 19% והסכום שביטוח לאומי לוקח הוא הנמוך בין מחיר הרכב הנכה במחירון לבין המחיר הרגיל פחות 19%.
אגב במחירון היה גם וויאג'ר 17 למרות שכבר מספר שנים אין ייצור וייאג'ר...כך עבד לו יצחק...הכל חרטא ואף אחד לא פותח את הפה....זו אחת התוצאות שאין ארגון יציג.

yoelbeker

New member
נכון...קורא לו וויאג'ר מתוך הרגל

אגב כבר יש הזמנות נכים שיגיע בדצמבר ינואר....(לא הזמנתי..עד שאין קוד לא מסתבך)

yoelbeker

New member
ראיתי במו עיניי, אפילו וייאג'ר נכים 2017 אפילו שאין ייצור

סמכתי על מה שאמרת והתעקשתי....הראו לי...שחור על גבי מחירון.....
בינינו...יקחו את הסכום הנמוך בין מחירון % 19 לבין מחירו כרכב נכה. וזה כבר לא משנה אם יש\אין מחירון נכים...

ויותר מזה..צחקנו את מול אצל המאבזר מה שווה המחירון באמת אם יש וויאגר נכה 2017 כאשר הייצור נפסק לפני מספר שנים...

למעלה