החלפת רספרידל ברספרידון גנרי

noa323

New member
החלפת רספרידל ברספרידון גנרי

שלום לאור פרסומים שהיו לאחרונה בהקשר של החלפת הרספרידל האורגינאל ברספרידון גנרי רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת להמשיך לקבל את הרספרידל האורגינלי למרות שמדובר בבחורה עם פיגור בשנות ה 20. קופות החולים עוברות עתה לתרופה הגנרית באופן גורף. אשמח לקבל תשובה נועה

שלום נעה

משרד הבריאות אישר להמשיך בריספרדל רק לילדים עד גיל 18. בינתיים עדיין לא קיבלתי אישור עבור בתי ואני רוכשת את הריספרדל באופן פרטי מאז שקראתי בעיתון על מעללי הריספונד . אם את מתעקשת לתת לה רק ריספרדל, זה מה שכנראה תצטרכו לעשות. לרכוש באופן פרטי- או להילחם במשרד הבריאות שיאשר גם לבוגרים מעל גיל 18 אורית

anatig

New member
האמת התחלתי לתת ריפרדום מאוד בחשש לאחר ששמעתי

שיש שינוים והבדל מרות שמודבר בתהעתק גנארי של אותה תרופה, ותקופה קניתי את הרספרידל באופן פרטי, לאחר שפסיכיאטרית שיכנעה אותי לנסות לפחות למספר ימים אני יכולה להעיד שדווקא הרספרידום הטיב הרבה יותר את המצב מאשר הרפריסל אותו לקח בני במשך יותר ושנה קודם לכן, ראיתי ממש שינוי ושיפור בולט למרות שהיה מדובר באותו מינון בדיוק ומאז אנחנו משתמשים רק בו שווה לנסות למרות שיש דברים לכאן ולכאן, לפחות למספר ימים דרך אגב שמעתי שאם הניסוי ברפסרידום לא עולה יפה את יכולה לבקש מכתב על כך מפסיכאטר המעיד על החמרה,ולהגיש לקופת החולים ולנסות לקבל מקופות החולים החזרים על קנית רספרידל במצב כזה לרוב הם מאשרים

למעלה