החלפת רע בטוב - זכרונות ועוד

מרי לי

New member
החלפת רע בטוב - זכרונות ועוד

אז מה קורה אם זה לא בא מבפנים
שמעתי פעם בהרצאה משפט שגרם לי לחשוב... המרצה סיפרה לנו על איך שאנחנו מוצאים את עצמינו לפעמים במצבים של עצבים, של בלאגן בבית, של רשלנות ומישהו אומר לנו, תירגע, תסדר הכל סביבך, וכו' - ואנחנו עונים "אין שום מצב שאני יכול להרגע עכשיו
אהההההההה
ואז אמרה, מה אם אני (המרצה) עכשיו דופקת אצלכם בדלת
פתאום אתם מתחילים לחייך, פתאום מבריקים את הכל לפני שפותחים את הדלת, פתאום אנחנו רציניים, רגועים לגמרי, חייכנים... אז מה קורה אם כשאנחנו לא מצליחים לעשות משהו, אנחנו מדמיינים מישהו שלידו כן היינו עושים את זה תוך שנייה...
זה יפתור הרבה בעיות.... גם רשלנות ועצלות שלנו, בין היתר..... מה קורה אם במקום להזכר בכל פעם באותו אדם שלא האמין בנו, נדמיין את האנשים שכן. נחליף בכל פעם במודע משפטים שנאמרו לנו כביקורת, שמתנגנים אצלנו כמו קלטות בכל פעם שאנחנו מתחילים משהו חדש, במשפטים שאנשים שכן מאמינים בנו אמרו

מרי לי

New member
שכחתי להוסיף

שכל מקרה לגופו, ובסופו של דבר המטרה של התרגיל הזה היא לגרום לנו להבין שאנחנו כן מסוגלים להירגע ולתפוס את עצמנו בכל מצב ולהיות האדם שאנחנו רוצים להיות - וכמובן שהסמכות העליונה היא אנחנו עצמינו ואלוהים בסופו של דבר

בזוגיות

New member
משהו קטן ../images/Emo179.gif

לא משנה באיזה רגע עצבני,כועס או כל אנרגייה שלילית אחרת שיש בין שני אנשים, תמיד אבל תמיד - כשנכנס אדם שלישי לתמונה 99% מהפעמים אותם שניים נרגעים ועוברים מהר לסדר היום. אנשים משום מה בשלישיה תמיד מאזנים אחד את השני,אם תשימו לב האנרגיות של האדם השלישי יתחברו עם אחד משני האנשים שלידו.

MAGIC39

New member
גדול...

זה אשכרה עובד, זה קרה לי אינסוף פעמים שאני נטולת אנרגיה ופתאום טלפון מלקוחה שמגיעה תוך זמן קצר, ואני פתאום כמו טיל מסודרת , מאורגנת , מצוחצחת להפליא ומוכנה לטיפול כאילו כלום לא היה, זה ממש עובד כך. כנראה שהרבה תלוי בנו והכח לשינוי הוא בידנו, כל שנותר הוא רק לעשות למען הטוב, כי אם זה עובד כך בחיים האמיתיים אין שום סיבה שנרשה לעצמנו לחיות חיים נטולי כוחות ומצב רוח.

The Damned

New member
תרגיל גאוני.

אני בהחלט צריכה לזכור את זה. תודה רבה לך!

למעלה