החלפת שחקנים

13מלכי

New member
החלפת שחקנים

הסדרה היא מדהימה והשחקנים משחקים מקסים אני רק לא מבינה למה יוצרי הסדרה ממהרים לשלוח דמויות בגלל שהשחקנים רוצים לעזוב ולא מחליפים אותם בשחקנים אחרים? מילא להעלים דמות אחת אבל למה את כולם מה רע עם זוג אחד היה נשאר ולא נפרד כי משום מה כל הזוגות נפרדים בגלל שאחד מהשניים רוצה לעזוב שמתם לב. בהרבה מקומות אחרים זה ידוע שמחליפים שחקנים...

Nira22

New member
../images/Emo4.gifזה ממש לא יהיה אותו הדבר

עם שחקנים אחרים ולכן עדיף שישחררו את הדמויות. את באמת יכולה לדמיין שחקנית אחרת שתגלם את קלייר בצורה כ"כ טובה ומשכנעת כמו ליסה?! או נניח והשחקנית שמגלמת את סטיבי, היתה מחליפה את ליסה . את יכולה לחשוב עליה בתור קלייר?! וכן הלאה... כל שחקן נותן מעצמו לכל דמות ומשאיר חותם גדול כך שלשחקן אחר יהיה קשה להיכנס לנעליו ולשכנע אותנו בתור הדמות. ולאילו מקומות התכוונת?! כי המקום היחיד שאני מכירה וששם מחליפים את השחקנים זה אופרת סבון. בנות מקלאוד זו סדרה לא אופרת סבון (שלא כמו "קרוב רחוק", "שכנים שכנים"... )

13מלכי

New member
בעיקרון את צודקת אך יש יותר מידי

עזיבות במיוחד שכבר מתחיל קשר רציני בין זוגות וזה חבל

Nira22

New member
נכון זה מעצבן../images/Emo4.gif

אבל זה תלוי רק בשחקנים, הם אלה שמרגישים שמיצו את עצמם בסדרה או שהם רוצים לקחת הפסקה/חופשה ארוכה מהסדרה ולהקדיש זמן למשפחה, לפרוייקטים אחרים, לנסות את מזלם מחוץ לאוסטרליה (מיילס פולארד)

Kasey

New member
גם בסדרות מחליפים שחקנים

למשל ב"אחיות", אם מישהו מכיר, החליפו את האחות צ'רלי בין העונה החמישית לשישית, ואחת הבנות של האחיות, ריד, שוחקה על-ידי שלוש שחקניות שונות. ככה שאפשר לעשות את זה. ואני חושבת שבמקרה של בנות מקלאוד וקלייר זו היתה דילמה רצינית. ליסה היתה מאוד מזוהה עם קלייר וקלייר היתה דמות כזו מרכזית שהיה קשה מאוד להחליף את השחקנית. מצד שני האובדן של הדמות שלה שינה לגמרי את הסדרה. ככה שפה היתה להם בחירה בין שתי אופציות גרועות. בעיקרון אני לא אוהבת שמחליפים שחקנים, אם כי יש את המקרים שזה עובד בסדר. ולגבי זוגות - ברוב המקרים ממילא הם נפרדים באיזשהו שלב, כי לאפשר עוד התפתחויות בתסריטים.

yaelelele

New member
כן.. חתיכת אכזבה../images/Emo70.gif

אני מתגעגעת לעונה הראשונה והשניה והשלישית
עם בקי קלייר מג
וכל השאר... אין כמו הצוות הישן והטוב...

ללינקה

New member
בקשר ל"אחיות" וגם לבנות מקלאוד...

בסדרה "אחיות" לא החליפו את השחקנית... אחת השחקניות רצתה לעזוב אז העבירו אותה לארץ זרה ורחוקה מ"העבודה" ואז גילו שיש להן עוד חצי אחות מהאבא... והיא הצטרפה לסדרה ולמעשה מילאה את מקומה של האחות הנעדרת בעלילה אבל היא היתה דמות שונה וחדשה לחלוטין וזה היה ברור לחלוטין שהיא חצי אחות שצצה פתאום! ובקשר לבנות מקלאוד - אם היו מחליפים את השחקנים זה היה פוגע באיכות העיקרית של הסדרה - זו שגורמת לכולנו להזדהות כל כך עם הדמויות ולהנות מהסדרה - האמינות שלה!!

נועה167

New member
מסכימה...

אבל לא בכל המקרים! בעיקרון זה ממש מוזר פתאום לראות שחקן אחר משחק את התפקיד אבל לפעמים עדיף כי כ"כ הרבה דמויות רוצות לעזוב.. וגם מתרגלים איכשהו. בהתחלה למשל אמרתי שאני ממש לא רוצה שקלייר תעזוב מצידי שיחליפו שחקנית... אבל תכלס בסוף התרגלתי ואני גם ממש אוהבת את סטיבי ככה שלא נורא וזה היה באמת מוזר אם היו שמים שחקנית אחרת לתפקיד של קלייר. אבל למשל לתפקיד של מג לא היה מזיז לי כ"כ.

13מלכי

New member
אני לא יודעת איך התמכרתי לסדרה הזאת

ואפשר להגיד שהפסקתי לראות דברים אחרים ואני רואה רק את זה השחקנים מדהימים ואולי באמת יהיה קשה בלעדיהם והצפי קצת מאכזב יש לנו עוד שבוע להיות מכורים ולהיות במתח עד העונה הבאה שמי יודע מתי תגיע אלינו. ואת צודקת שלגבי החלפה הוא ויתור על הדמות זה תלוי מי ומתי

למעלה