החלפת שם משתמש

giladbi

New member
החלפת שם משתמש

בפאלם משומש קניתי מכשיר שעליו כבר מותקן יוזר בשם X במחשב שלי הוא מזהה את היוזר שהיה לי בפאלם הקודם איך אני מוחק את היוזר X שקיים לי בפאלם Z22 ומתקין את היוזר שלי? תודה!

סליחה.

HR הם ראשי תיבות של hard reset המהווה מחיקה מלאה של המכשיר (בדומה לפירמוט מחשב) והחזרתו למצבו ביום הקניה. התהליך מבוצע ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה ובמקביל על חריץ הreset הרגיל. בהצלחה!

giladbi

New member
לא עבד

הסתנכרן לי עכשיו גם היוזר X אל המחשב ועל המחשב שלי יש 2 יוזרים מה עושים עכשיו? איך עושים בדגם הזה HR? זה Z22 עשיתי מה שאמרת והיה ריסט אבל יכול להיות שלא ריסט מלא???

amitp

New member
לא צריך HR!

HR ימחק, בין היתר, את כל הנתונים שנמצאים על גבי המחשב. שם משתמש ניתן להחליף באמצעות תוכנת הPALM DESKTOP (במסך הראשי, היכן שמוצג שם המשתמש הנוכחי).

giladbi

New member
אני לא מצליח....

בתוכנת הדסקטופ אני רואה 2 יוזרים אבל בפאלם יש רק את היוזר X שאני לא רוצה אותו והוא מסנכרן רק את היוזר הזה איפה בפאלם אני משנה יוזרים? ניסיתי גם למחוק את היוזר X בתוכנת הדסקטופ ובסינכרון הוא החזיר את היוזר הזה... מה עושים?

אני מתקשה להבין

יש לך שני יוזרים. האחד של המכשיר החדש והשני הוא הקודם שלך. אם אני לא טועה עליך למחוק את החדש מהדסקטופ אחר כך עליך לבצע HR (למרות מה שאמר עמית - זו הדרך היחידה למחוק שם משתמש. אחרי שביצעת פעולה זו עליך להגדיר את שם המשתמש שלך על המכשיר דרך אופציית PRF המצויה בתוכנות. אגב, פעולת הHR תמחוק כל מה שהותקן ע"ג המכשיר עד כה.

giladbi

New member
הצלחתי למחוק את היוזר הישן

שעל המכשיר מהדסקטופ אולם הוא עדיין קיים במכישיר היות ולא הצלחתי לעשות לו HR אלא רק ריסט רגיל ניסית ללחוץ על כפתור ההפעלה ועל הריסט מאחורה, היוזר עדיין נישאר לי בפאלם איך בדיוק עושים בZ22 HR?

amitp

New member
תתפלא

אבל על הT3 החלפתי כך שם משתמש ללא שום HR (לצורך השימוש בעברית).

giladbi

New member
בקיצור, מה אני עושה כדי לפתור את

הבעיה הזאת??????

למה להסתבך?

לפתוח את פאלם-דסקטופ. בפינה הימנית למעלה יש את הרשימה הנפתחת שנקראת Users (עם אייקון תכלכל לידה), מתוכה לבחור Edit Users. לסמן את השם שרוצים לשנות. ללחוץ Rename. ולתת שם חדש. לא צריך HR ולא תוכנות צד ג'.

amitp

New member
כן, לזה התכוונתי

(אני פשוט ללא התוכנה מותקנת כך שהיה קצת קשה להזכר איפה זה בדיוק...
)

giladbi

New member
התקנתי את התוכנה

כי כאשר מחקתי את היוזר הישן שיש על גבי המכשיר בתוכנת הדסקטופ, זה לא עשה כלום ושוב סינכרן לי את היוזר שאני לא רוצה אל המחשב בקיצור, התקנתי את התוכנה ועשיתי סינכרון. ניראה כאילו עובד מצויין ובסוף אמר לי לבצע ריסט. לחצתי ועכשיו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו rest למטה. שום מקש לא מגיב וניראה לי שעכשיו אני חייב HR ואין לי מושג איך עושים את זה. אם אני עושה ריסט רגיל אני חוזר לאותו מסך לבן עם כיתובית הrest למטה. המכשיר אפילו מסרב להכבות מה עושים?

giladbi

New member
גיליתי איך עושים HR

ואף הצלחתי לסנכרן אז זהו שלא הצלחתי שוב נדרשתי לבצע בתום הסינכרון הארוך מאוד ריסט ושוב קיבלתי את המסך המוזר שוב עשיתי HR ואין לי מושג מה לעשות עכשיו האם יכול להיות שהסינכרון עם היוזר הישן שלי (505palm) עושה את הבעיה? איך אני מוחק את היוזר הישן מהמחשב? האם להוריד את תוכנת הדסקטופ ולהתקין אותה מחדש? איך אני מוודא שהוא לא יכיר את היוזר הישן במחשב?

למעלה