חווה בר און
New member
החלפת שמן בחמאה במתכוני עוגות
בעוגה בחושה פשוטה וקלאסית יש כוס שמן. יוצא מצויין ולאף אחד אין תלונות. אבל אני רוצה להחליף את השמן בחמאה. איך זה הולך? מה המקבילה לכוס שמן, והאם יש השפעה על המרקם?
שאלה שניה – אם אני רוצה להחליף חלק מהנוזלים בטחינה גולמית, שיצא טעם של חלווה, זה אפשרי? מה מחליפים ובאיזה יחס?
בעוגה בחושה פשוטה וקלאסית יש כוס שמן. יוצא מצויין ולאף אחד אין תלונות. אבל אני רוצה להחליף את השמן בחמאה. איך זה הולך? מה המקבילה לכוס שמן, והאם יש השפעה על המרקם?
שאלה שניה – אם אני רוצה להחליף חלק מהנוזלים בטחינה גולמית, שיצא טעם של חלווה, זה אפשרי? מה מחליפים ובאיזה יחס?