החלפת שפות במקלדת IR

splashy

New member
החלפת שפות במקלדת IR

קיבלתי את המקלדת מ-BNC. מדובר על המקלדת IR של Think Outside. התקנתי את הדרייבר המעודכן והכל עובד יפה עם ה-TX הן בעברית והן באנגלית. ועכשיו לשאלה: האם יש איזושהי דרך להחליף בין עברית לאנגלית דרך המקלדת בלי ללחוץ על הסמל של השפה על המסך? במקלדת האורגינלית בעימוד של פנטיקון הייתה אפשרות ללחוץ על CAPS LOCK וכך להחליף בין השפות, אך איני בטוחה כלל שהעימוד של פנטיקון יעבוד עם המקלדת הזו. אנא עזרתכם, זה מאוד חשוב לי כי זה מאוד לא נוח כל פעם שיש להחליף שפה ללחוץ על הסטיילוס. תודה מראש.

splashy

New member
מישהו יודע? בבקשה, זה מאוד חשוב לי

Ran sch

New member
יומיים שלושה

עוד יומיים שלושה אני מקווה שהמקלדת תגיע ואז אני אבדוק אם זה אפשרי (גם TX וגם עברית של פאראגון כמוך).

splashy

New member
חוץ מזה...

היא מאוד נוחה וקומפקטית ועובדת יפה מאוד עם ה-TX גם במצב LANDSCAPE. היא גם מגיעה עם נרתיק.

Ran sch

New member
שומו שמיים stowaway

לא יכול להיות שלמקלדת יש כל כך הרבה חסרונות: ייתרונות מרשימים : הרבה יותר נוחה ממה שציפיתי... חסרונות - פס המתכת שאמור לשמור על החלק התחתון של הפאלם מפני החלקה לוחץ קבוע הכפתור "למטה" ניתן לסדר אם מאזנים את הפאלם מאוד בזהירות (מאוד מאוד בזהירות.... רצוי לא לגעת בו) - שאלתי אם אפשר לכתוב על הצד... בטח שאפשר אם אתה יודע לכתוב כשהטקסט הפוך למעלה למטה (שימו לב לכיוון של האינפרא אדום לעומת הכיוון של מסך במצב מאוזן. - איזור משקל - אולי עדיין לא גיליתי את הטריק אבל המשקל של הפאלם כשהו מוטה בזווית גדול יותר מהיכולת של המקלדת להחזיק מעמד... מומנט פיתול בכיוון הפאלם... שתיים אפס לטובת השולחן. טוב אני מניח שאני עוד איזה שעה אמצע איך פותרים את כל הבעיות האלו... אבל בנתיים. על

למעלה