חשבתי ששאלת איך לא יקבלו התראה שספרנו1 שינה את תמונת הפרופיל שלו. פוסט כזה בדרך כלל מושך אנשים לבדוק את התמונה. ברגע שהתמונה פרטית הם לא רואים אותה אצלם בפיד שלא יכולים להגיב. בנוסף התמונה הקטנה בדף הפרופיל שלך לא לחיצה. בשלב מסוים, אם אתה מגיב וכותב פוסטים חדשים במילא ישימו לב ששינית תמונה,לא?
כשהחלפתי תמונה מישהי שמוגדרת כחברה שלי (היא לא באמת חברה שלי ואני לא בקשר איתה, לא משנה...) נתנה לי לייק בכל פעם, אף שההגדרות הפרטיות שלי הן המחמירות ביותר, הקיר שלי פרטי, אני לא משתפת כלום, ובשנייה שזה עלה אצלי לקיר מחקתי. זה לא עזר.
האם הבדיקה שלך העלתה משהו?

לגבי שאלתך: אכן ישימו לב בשלב מסויים שהחלפתי את תמונת הפרופיל, זה פחות מפריע לי. מה שאני רוצה להימנע ממנו זה לקבל לייקים על התמונה, ושכולם בבת-אחת ישימו לב שהחלפתי אותה.
יש את ההתראות שקופצות בסרגל העליון של פייסבוק - ספרות אדומות ליד העיגול הכחול של כדור הארץ. האם על התראה כזאת את מדברת שחברייך קיבלו כשהחלפת את תמונת הפרופיל, או התראה בפיד שלהם?
והאם עשית כמו ש "גםאני5" אמרה-הגדרת את התמונה עצמה (עזבי הגדרות כלליות של הקיר שלך) כ"רק אני", ובכל זאת הם קיבלו את ההתראה?

תודה
אין לי מושג מה הם ראו ואיך, זה הם יכולים לראות, לא אני...
אני רק יודעת שאותה אחת נתנה לי לייק, אף שההגדרות הגורפות שלי הן "רק אני" על כלל הפרסומים שלי ושמחקתי מיד את הפרסום מהקיר (לא זוכרת אם שיניתי לו נקודתית את הגדרות הפרטיות, צר לי).