החלפת תמונת פרופיל

ספרנו1

New member
החלפת תמונת פרופיל

האם יש אפשרות להחליף תמונת פרופיל בלי שחברי הפייסבוק יקבלו על כך עידכון בפיד שלהם?

גםאני5

New member
לא בדיוק אבל בערך:

להעלות את התמונה בשעה שהחברים לא נמצאים (נכון שמעצבן שעושים לך לייקים ומגיבים לתמונה שאמורה להיות ציבורית?)
ובמהירות לשנות את הגדרת הפרטיות ל"רק אני".

גםאני5

New member
יתרון נוסף לזה: אנשים שלא מכירים אותך לא יכולים ללחוץ

על תמונת הפרופיל ולקבל תמונה מוגדלת.

ספרנו1

New member
תודה לך. אם

אני מגדיר בהגדרות הפרטיות ל"רק אני", חבריי יוכלו לראות את התמונה (ורק יימנע מהם לעשות לייק)? זה לא אומר בעצם שאני מגדיר שהתמונה לא תהיה חשופה להם??

גםאני5

New member
כולם יכולים לראות את תמונת הפרופיל שלך

חשבתי ששאלת איך לא יקבלו התראה שספרנו1 שינה את תמונת הפרופיל שלו. פוסט כזה בדרך כלל מושך אנשים לבדוק את התמונה. ברגע שהתמונה פרטית הם לא רואים אותה אצלם בפיד שלא יכולים להגיב. בנוסף התמונה הקטנה בדף הפרופיל שלך לא לחיצה. בשלב מסוים, אם אתה מגיב וכותב פוסטים חדשים במילא ישימו לב ששינית תמונה,לא?

גםאני5

New member
כן, בדיוק. לא חשופה בצורה שהם יכולים לעשות לייק ולהגיב

ובלי ידיעה שהתמונה שונתה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני זה לא עוזר... הם כבר מקבלים את ההתראה

גםאני5

New member
אוי תודה וההתראה לחיצה (כלומר הם עדיין מספיקים לראות

להגיב?)

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מושג מה הם רואים... אני רק יודעת שזה המצב

כשהחלפתי תמונה מישהי שמוגדרת כחברה שלי (היא לא באמת חברה שלי ואני לא בקשר איתה, לא משנה...) נתנה לי לייק בכל פעם, אף שההגדרות הפרטיות שלי הן המחמירות ביותר, הקיר שלי פרטי, אני לא משתפת כלום, ובשנייה שזה עלה אצלי לקיר מחקתי. זה לא עזר.

גםאני5

New member
אאוץ' תודה. עכשיו אני חייבת לנסות את זה שוב.

חשבתי שמדובר בדרגות קרבה (close friends) ועוקבים, עכשיו כבר לא כ"כ בטוחה.

ספרנו1

New member
תודה לך וטריליאן על התשובות

האם הבדיקה שלך העלתה משהו?
&nbsp
לגבי שאלתך: אכן ישימו לב בשלב מסויים שהחלפתי את תמונת הפרופיל, זה פחות מפריע לי. מה שאני רוצה להימנע ממנו זה לקבל לייקים על התמונה, ושכולם בבת-אחת ישימו לב שהחלפתי אותה.

ספרנו1

New member
רגע, אשמח לסדר בדברים..

יש את ההתראות שקופצות בסרגל העליון של פייסבוק - ספרות אדומות ליד העיגול הכחול של כדור הארץ. האם על התראה כזאת את מדברת שחברייך קיבלו כשהחלפת את תמונת הפרופיל, או התראה בפיד שלהם?
והאם עשית כמו ש "גםאני5" אמרה-הגדרת את התמונה עצמה (עזבי הגדרות כלליות של הקיר שלך) כ"רק אני", ובכל זאת הם קיבלו את ההתראה?
&nbsp
תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מושג מה הם ראו ואיך, זה הם יכולים לראות, לא אני...

אני רק יודעת שאותה אחת נתנה לי לייק, אף שההגדרות הגורפות שלי הן "רק אני" על כלל הפרסומים שלי ושמחקתי מיד את הפרסום מהקיר (לא זוכרת אם שיניתי לו נקודתית את הגדרות הפרטיות, צר לי).

גםאני5

New member
בדיוק רציתי לשאול לגבי התראה\התרעה

לפעמים אני לא בטוחה אם שתיהן נכונות במובן הפייסבוקי?

למעלה