החלקה , אקסטנסו.

ororme

New member
החלקה , אקסטנסו.

היי
כרגע צפיתי בתוכנית כלבוטק ששודרה החודש בנוגע לכמויות הפורמלין האסורות, הקיימות בתוך החלקות הקרטין המשקמות ובהחלקות שיער. עפי הכתבה, מדובר באותה החלקה ברזילאית שירדה מהמדפים וחזרה בשם חדש.
אני מבולבלת מאד. ראיתי שם תגובות של סוכנים המוכרים את המוצרים הללו וטוענים כי לא ידעו שיש כזה ריכוז מסוכן של חומר במוצר ולכן יורידו אותו מהמדפים וכו'... מה שכן הם יודעים שהמוצרים שלהם לא ברשיון משרד הבריאות. שכל אחד יעשה את השיקול שלו. השאלה שלי היא אישית:

מידי חצי שנה אני עושה במספרה את ההחלקה שנקראת אקסטנסו. לרוב בלי המחליק (כי הוא ממש מיישר לי את השיער ואני רוצה רק עידון ופתיחת התלתלים כדי שיהיה לי יותר קל לעשות פן בבית).

כיצד אוכל לדעת מה כמות הפורמלין שמכילה החלקה זו? מהספר אפשר לקבל רק תשובות של "אל תדאגי זה בסדר".
אודה לתשובה כנה.

החלקה יפנית - באישור משרד הבריאות

חודשים רבים אני חוזר בפורום על ההצהרה, שהחלקה ברזילאית ו/או קרטין זה מוצר זהה.

ההחלקה שציינת נמנת עם ההחלקות היפניות, החלקות אילו ללא פורמלין ומתבצעות על ידי שינוי צורת מבנה השיער SHS.

ההחלקה שציינת מגיעה מ"בית" גדול ואיכותי (לוראל) ובעלת אישור משרד הבריאות.

אין לך מה לחשוש.

תתחדשי

ororme

New member
תודה רבה
ועוד שתי שאלות בבקשה

1. האם מותר לעשות בין החלקה להחלקה (כעבור זמן מה מההחלקה) מספר פסים בודדים בשיער , עי ספר כמובן? השיער שלי חום ורציתי מאד כמה פסים פה ושם ...
2. אשמח לדעת האם יש לך המלצה לעוד החלקות עדינות בסגנון הזה לצורך פתיחת התלתלים. אני מרוצה מזאת רק שאחרי חפיפה השיער לא נראה הכי טוב (כמו נוצות כאלה....) אחרי פן, נראה נהדר..

תודה על התשובות ועל הפורום הנהדר

החלקה יפנית וכמייה נוספת

היי,
1.החלקה יפנית והבהרת שיער לא הולכות יחד.
הבהרת שיער שעבר החלקה יפנית תיפגע בשיער, הוא אומנם יובהר אבל הטקסטורה שלו תיפגע מאוד והוא יהיה כמו גומי ושביר

2.אני יכול להמליץ רק שאראה את השיער פרונטלית, את יכולה גם להעלות לפה תמונה של השיער.

למראה טוב יותר של השיער כאשר הוא במראה הטבעי שלו(לאחר פתיחת התלתלים) מומלץ להשתמש בקרם לחות ללא מלחים.

בהצלחה
עומר שמעוני

מאירובן

New member
אצל מי ניתן

לעשות החלקה בטוחה או לדעת בוודאות שמשתמש בחומרים בטוחים? אני שאלתי פה בשביל הבת שלי שרוצה להחליק , זה יתאים?

למעלה