החלקה לפני טיול - מראה טבעי

• פותח הנושא mv26
  • פורסם בתאריך

mv26

New member
החלקה לפני טיול - מראה טבעי

שלום לכולם,
בעוד מספר שבועות אני טסה לטיול ארוך שיכלול גם מים ודברים כאלה שבחורה של מחליק לא אוהבת.
יש לי שיער גלי ו"פריזי" כזה, שללא מחליק מתנפח באופן קצת חסר צורה ולא יפה. ביום יום אני משתמשת במחליק והשיער נראה גלי-חלק טבעי. כלומר, לא מקלות.
חשבתי שהטיול (ובעצם בכלל אולי הגיע הזמן) הוא תירוץ טוב לעשות החלקה, להנות מכניסה למים ולחסוך זמן יקר ביום יום.
החשש הכי גדול שלי הוא שהחלקה תיצור מראה של "קרשים" ללא צורה וחיים. אני מאד חוששת שזה מה שיקרה וזה מה שמעכב אותי מלעשות החלקה עד עכשיו. בנוסף, מבחינה בריאותית - חוששת לנזק.
האם ישנה אפשרות וקיים סוג החלקה שבה השיער נראה טבעי וחי, אפילו על גבול הגלי? פשוט לא נפוח ולא קרשים מקלות?
האם מדובר בהחלקה שנשארת תמיד או שיורדת קצת עם הזמן?

תודה מראש!

כן! החלקה במראה טבעי!

ניתן לעשות החלקה במראה טבעי כך שהשיער לא יהיה צמוד לקרקפת כמו קרשים אלא בעל תנועה טבעית. החלקה כזו תעזור גם לבעיית השוונצים. עם זאת יש לקחת בחשבון שתצטרכי להשתמש בחומרים מתאימים אחרי ההחלקה (שמפו ללא מלחים וכד'). מחיר ממוצע לשיער באורך ועובי רגילים הוא 1000 ש"ח.

בברכה
עומר שמעוני

mv26

New member
תודה רבה על התגובה המהירה

איזה סוג החלקה זו בעצם? איך היא נקראת?
והאם זה אומר שזה מגביל אותי בכניסה לים וכד'?
ההגבלה היא באופן קבוע, או רק לזמן קצר אחרי שעושים את ההחלקה?
&nbsp
שוב, תודה רבה מראש!

החלקה במראה טבעי

היי, אין שם ספציפי שאני באמת רוצה לרשום לך.
אני עובד עם מספר חומרים שונים במרקם ועוצמה של החלקה יפנית, כל אחד ייתן תוצאה שונה, וחומר זהה על סוגי שיער שונים ייתן תוצאה שונה.
בחירת החומר על ידי מעצב השיער בצורה מדוייקת לשיערך, סוג וסגנון העבודה היא שתקבע בסופו של דבר את המראה הסופי (אותו תוכלי לראות לאחר שבוע)
הערה חשובה: שיער שהוחלק מידי לא ניתן להשיב למראהו הקודם, חוץ מהשיער שיגדל כמובן.

למעלה