החלקת שיער מומלצת

ביד רמה

New member
החלקת שיער מומלצת

היי,
בטח שאלו את זה כבר מיליון פעם, אבל אני לא מצליחה למצוא בחיפוש.
יש לי שיער טבעי בהיר, גלי, לא צבוע, ובאופן כללי בריא.
הבעיה שלי איתו זה שהוא נפוח. מאוד., לעיתים גלי, לעיתים לא. באופן כללי מה שבא לו. בעיקר נפוח.
איזו החלקה מומלצת? אני מחפשת בעיקר "להילחם" בנפח ולגרום לשיער להיות מעוצב כמו אחרי פן.....
אה ועוד שאלה חשובה: מה סדר גודל העלויות של ההחלקות השונות?
תודה רבה!!

שיער נפוח

שלום
&nbsp
לרוב בשיער כפי שאת מתארת ישנם פתרונות הקודמים להחלקה - ישנם סוגים של שמפו ומסיכות בחברות שונות שהם יותר כבדים ויעזרו לך להוריד נפח.
&nbsp
מבחינת החלקה, ההחלקה בעלת המראה הכי טבעי הינה החלקת קרטין, אך ישנם סוגים שונים של החלקות אלו. ההחלקות באישור משרד הבריאות, שאינן מכילות פורמלין או מכילות אותו בריכוז נמוך מאוד, סביר להניח שלא ישפיעו על שיערך או שייעלמו ממנו בזמן קצר (הקרטין יוצא מהשיער עם הזמן), מכיוון שהחלקת קרטין צריכה שיערה פגומה כדי להשפיע עליה. ההחלקות האחרות, שאינן באישור משרד הבריאות, מכילות ברובן פורמלין בכמות גדולה יחסית, והן לא נעימות (צריבות בעיניים וכד'), ויש לבצע אותן בחוץ או במקום עם מערכת אוורור מתאימה.
&nbsp
המלצתי היא שתפני קודם לפתרון הבריא והקל יותר - פחות חפיפות והברשות, שימוש בקרם לחות כבד יחסית, ושמפו ומסיכה מתאימים. כמו כן אמליץ לך לרכוש מוצרים בהתייעצות עם הספר שלך שמכיר את שיערך, או בחנות למוצרי מספרה.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

ביד רמה

New member
תודה רבה אשמח להמלצות

כיוון שאין לי ספר קבוע, אשמח להמלצות למוצרים שציינת, שמפו ומסיכה (קרם לחות אני א משתמשת. צריך?)
ושוב תודה!!

המלצה לחומרים

שלום
&nbsp
על מנת שאוכל להתאים לך מוצר עליי לראות ולהרגיש את השיער. כל מוצר פועל אחרת וישפיע בצורה אחרת. קרם לחות יכול לעזור.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

המלצה לחומרים

שלום
&nbsp
על מנת שאוכל להתאים לך מוצר עליי לראות ולהרגיש את השיער. כל מוצר פועל אחרת וישפיע בצורה אחרת. קרם לחות יכול לעזור.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

למעלה