החלק הכי כואב בתחילת קשר

כינוישם

New member
החלק הכי כואב בתחילת קשר

זה השלב שבו אחרי מספר דייטים סופר מוצלחים שבו אתה נפתח, בעיקר רגשית אבל לא רק, לבחורה שגם נפתחת אלייך + ההרגשה הנפלאה הזו שזה הדדי... הבחורה, בלי שום אזהרה מראש מורידה את רמת התקשורת ביניכם לאפס. אתם נפגשים, היא שם פיזית אבל לא מעבר לכך. לא משנה כמה אתה מנסה "להגיע" אליה, היא רק מרחיקה אותך יותר ויותר. היא נפרדת ממך בלי לומר לך, כאילו מחכה שזה פשוט יקרה מעצמו ואתה? אתה נשאר שם עם המחשבות שלך ועם הרגשות שלך, רגשות שאתה כל כך רוצה לחלוק איתה אבל ההבנה שאין לך עם מי, קורעת אותך לגזרים.

ואז אתה יושב לבד עם עצמך, מנסה לחשוב איך בחורה הצליחה "לגעת" בך כל כך עמוק בזמן כל כך קצר ואתה יודע שלעולם לא תגיע לתשובה

Shamy

New member
זה לא בכל קשר

לעיתים קיימת ההדדיות וההכלה שאתה מייחל לה ומחפש, chin up אני בטוחה שתמצא את המיוחלת במהרה, עד אז או אחרי אתה בהחלט מוזמן להמשיף לשתף בצל קורתנו

כינוישם

New member
אני שומע את זה הרבה - תמצא אותה בקרוב

אבל זה פשוט לא קורה, אני נתקל יותר באפשרות שעליה כתבתי מאשר זו שאת הצעת. ברור שההדדיות הזו קיימת אבל אני לא מצליח להיפגש איתה.
&nbsp
בד"כ זה לא הדדי כבר מההתחלה, אז יש באסה אבל היא עוברת מהר. כשזה מרגיש לך הדדי בצורה כל כך חזקה ואז פתאום משום מקום, זה יורד לכלום, זה פשוט קורע.

Shamy

New member
אתה יודע כמה זמן עבר עד שמצאתי זוגיות?

וכמה צפרדעים נישקתי עד שמצאתי נסיך?.

אם יש משהו שהחיים לימדו אותי הוא כזה, קשר הוא דבר טוב ונפלא וזוגיות זה כיף. אבל! היא לא המטרה , קח לך למטרה להפוך למאושר, אני מבטיחה לך שכשאתה לא תהיה ככ ממוקד רק על זה הזוגיות תבוא לבד, דברים באים כשאתה לא מחפש אותם בנרות

עוג המלצה, כשאני הייתי רווקה אמרתי ...יופי יש לי זמן לעצמי לפץח צףמה שתצףמיד גציתי..תצטרף לחוג, או תפתח תחהביב שתמיד רצית..תקרא יותר ספרים..תתעגען עם חברים טו תמצא חדשים..תאמץ חיה..תגשים את עצמך ותראה שכשתהיה מאושר תמצא בקלות מישהי .מניסיון

Shamy

New member
סליחה החלק התחתון לא יצא טוב

אז הנה תיקון(לאפליקצית תפוז בפון יש באגים)
תפתח את עצמך,תפתח תחביב,תאמץ חתול(ממליצה על חתול סיאמי) תתנדב בקהילה, תגשים את עצמך, תהיה מאושר עם עצמך ואז אהבה תגיע בקלות
לפעמים אנחנו כל כך רוצים אהבה, בצורה עיוורת לחלוטין עד לרמה שאנחנו מוכנים לקחת כל מי שירצה אותנו, וכל מי שיוצאים איתו נראה המיוחל כי אתה כל כך רוצה זוגיות(נשמע מוכר?) שאנחנו מפספסים את מי שבאמת מסתכל עלינו...

כינוישם

New member
כל מה שכתבת נכון

אבל לא כל כך הבנתי את הקשר למה שכתבתי
דיברתי על בחורה (לא כל בחורה, זו ספציפית למרות שכבר היו לי מקרים דומים בעבר) שאיתה היה נראה שהולך חלק ואפילו הדדי ולבסוף הסתבר ש...

שילת281

New member
מה שכתבת יפה

אני גם מתחילה לחשוב ככה. יוצאת לדייטים ואני גרה באזור תל אביב ואיך נאמר... הקצב פה אחר או שעדיין לא נפל לי האסימון. נשמע קצת מדכא להגיד ויתרתי על האהבה אבל אני דיי בכיוון של לחפש סיפוק בדברים אחרים6424

רואה 6 6

New member
אתה איש מקסים, אתה נותן את הלב שלך וכשנותנים את הלב

לפעמים משליכים איזה דמיון על הצד השני. מדמיינים שמה שאתה מרגיש זה גם מה שהצד השני חש.

מדמיינים ששיתוף הפעולה הוא תולדה של הדדיות ברגש.
אתה יודע את המשפט השחוק ההוא שאני משבשת לגמרי,העולם במה וכולנו שחקנים...

כינוישם

New member
אני מבין את מה שאת אומרת

אבל במקרה הזה אני ממש יכול לשים את האצבע על מתי זה קרה אבל לא על הסיבה, מיסתוריות כזו מזמן לא חוויתי. הפער בין הדייט (והדייטים) של לפני הסערה לזה שאחריה... וכל פעם שניסיתי להבין מה קרה, היא רק הרחיקה אותי יותר, כאילו כל מה שהיה שם לפני כן, לא היה.

רואה 6 6

New member
זה בדיוק מה שאתה אומר בחלק המשפט האחרון,

זה כנראה באמת לא היה.
אנשים לפעמים רוצים לגרום לאחרים להיכרך אחריהם כי הם פצועים מבפנים ןזקוקים ליהיות אלה שמשפיעים על המציאות ולא ההיפך,זקוקיפ לחיזוקים,להוכחה שהם רצויים,מפתים,בעלי השפעה. מאוד יתכן שזה הענין כאן.

כינוישם

New member
אני מודה שהפעם הבנתי קצת פחות

אני מדבר על דברים שקרו, אמירות שנאמרו, פעולות שנעשו, חוויות שנחוו - שחיזקו אצלי את הרגשת ההדדיות. כל אלה נעלמו כלא היו אחרי אותו משהו מיסתורי שכנראה לעולם לא אדע מה הוא.
&nbsp
אני כמובן מסכים שבדיעבד, כל מה שהיה לפני כן, לא שווה דבר.

רואה 6 6

New member
אז מה שאני מסבירה

הוא, שיש אנשים שיבינו מה נחוץ לצד השני לשמוע כדי לזכות בליבו ורגשותיו וגידו את זה עד לרגע שכבר לא היה צורך בכך (או שהאקס שלה החליט לחזור,או שנפגשה במקביל עם מישהו אחר כך או כך,התנהגותה מראה חד וחלק שמה שקיוית שהיה שם לא באמת היה. אם לא היתה כנה איתך לגבי העזיבה איך תיהיה כנה במצג רגשותיה?)

Shamy

New member
אני מציעה שתקרא

את הספרים אמנות הפיתוי ולמה היא ולא את וגברים אוהבים ביצ'יות.
הסיבה - אמרת בעצמך, המיסתוריות משכה אותך , לצערי אני מודה קראתי את הספרים כדי ללמוד את הטריקים של- איך לשחק את משחק החיזור וגם איך להמנע ממלכודות כשזיהיתי טותם לגבי אנשים שבעצם רק רוצים סתם צומי ולא באמת מחפשים קשר...לדעתי זה יסדר לך כמה סוגיות שתהית אודותם

שילת281

New member
מיסתוריות

הוא התכוון שהייתה מיסתוריות לגבי הסיבה בשינוי יחסה אליו. אי אפשר לדעת מה עובר על הצד השני... פשוט להמשיך הלאה...

כל הכבוד לך

שיצאת לדייטים, לא הלך, הלך, נפתחת, כמעט הצליח, לא הלך...
תמשיך לנסות. אל תוותר, תפיק לקחים. רק ככה מגיעים בסוף למה שרוצים.

כינוישם

New member
תודה אבל איזה לקחים אני יכול ללמוד?

הראשון שעולה לי בראש זה לא להיפתח כל כך מהר אבל
1) היה בה משהו שפשוט גרם לזה לזרום, גם מהצד שלה כמו שכתבתי אז למה לעצור משהו טוב כשהוא קורה?
2) לא לסמוך על בחורה גם כשהיא הכי מראה עניין כי יש סיכוי שזה משחק... חשדנות בתחילת קשר? בריא? לא נראה לי
אני אשמח לדעת אילו מסקנות, קונסטרוקטיביות יותר אני יכול ללמוד ממה שקרה.

אתה משליך

ממקרה אחד עם בחורה אחת שהתנהגה בצורה מסויימת שפגעה בך- לכל קשר.
&nbsp
הצעה שלי-
נסה להיות קצת יותר זהיר ולהפתח לאט יותר.
זה לא עובד בכל המקרים, ולפעמים נפגעים- אבל זה חלק מהסיכון שלחיות ולהרגיש- מרגישים גם אהבה וגם כאב.
&nbsp
יכולה לומר לך שקרו לי מקרים שהתאהבתי במישהו, נפתחתי, בטחתי, הרגשתי שזה הדדי, ויום בהיר אחד הבחור פשוט נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. התעלמות וחוסר יכולת להסביר.. הכי מעליב ופוגע שיכול להיות.
זה חלק מהמציאות.

כינוישם

New member
איפה השלכתי את מה שקרה לי איתה, לכל קשר?

כבר קרה לי בעבר, היו גם מקרים יותר גרועים מזה אבל כנראה שעבר הרבה זמן מאז ושכחתי איך זה מרגיש.

למעלה