החלק הכי קשה עבורי היה להודות במחלה

gal33

New member
החלק הכי קשה עבורי היה להודות במחלה

עד לפני שנה וחצי נהניתי מחוסן גופני ובריאות טובה (כך לפחות חשבתי
) תמיד עניתי לכל "הנשמות הטובות" ששאלו "מתי תעשי כבר דיאטה?", לרציניים ביניהם הייתי עונה "ביום שהבריאות תיפגע", לחולרות
ביניהם עניתי "ביום שאתה תעבור השתלת מוח / ביום שימצאו תרופה לכיעור שלך / למחלת הטמטום / חוסר הטקט שלך" ועוד כהנה וכהנה מרגליות. לכל מי שהציע לי ניתוח, ולכל הטמבלים עם עודף משקל של 10-15 ק"ג שהיו אומרים לי "תאמיני לי עכשיו הייתי עולה 20 קילו בשביל לעשות את הניתוח" (הם לא רעים, פשוט מטומטמים). אני זוכרת חברה שרצה אלי לפני שנה וחצי עם התמונה של מנשה קדישמן שעבר ניתוח קיצור קיבה והתכווץ לחלוטין, הקיצר רצה אלי עם 15 קילו עודפים ואמרה לי שהיתה נותנת את החיים שלה בשביל לעבור את הניתוח. יאללה, לכי תני, ממילא התרומה שלך ל- IQ העולמי לא מדהימה מדובר באחת שעשתה מלתעות ויום למחרת רצה לשוק, קנתה לאפה, טחנה אותה ושתתה. הקיצר, תמיד אמרתי שניתוח הוא צעד מאוד קיצוני והוא מתאים רק למי שחולה במשהו. ואז הגיע היום שהבריאות נפגעה, שחור על גבי לבן, אחרי חודשים ארוכים של הרגשה חראית, ואיתו ההכרה הכואבת, שאני חולה! שאני לא מסוגלת להוריד עשרות ק"ג על ידי דיאטה רגילה, ושלצערי הרב, רק ניתוח יכול לעזור לי לרדת במשקל. זהו אני חולה, הגעתי למקום שהבריאות נפגעה, ומכאן עליתי על רכבת שדים מסחררת (כל חודש עוד קילו מצטרף למאזן האימה), והדרך היחידה לחזור להיות בריאה שוב, היא על ידי צעד דרסטי ודרמטי כמו ניתוח קיצור קיבה. למי ששרד עד לכאן, שיהיה בהצלחה
.

מירי,

New member
החלק היותר קשה הוא להבריא...

כן אני חולה! אבל הראש , לרא הרי אין ניתוח , ועיקר מחלת ההשמנה היא בראש, השמן עצמו וכל תופעות הלואי הם סימפטומים!!! ונכון שהניתוח עזר לי להיפטר מהם , אבל הראש... הראש עדיין שמן!!! אפילו איש שלי שמאוד רוצה שאני אעלה לפחות קצת במשקל מעיר לי לא פעם על הכמויות שאני אוכלת - לא כי אני רעברה בבטן... אז לקח לי די הרבה זמן להודות שכל מה שיעזור לי הוא פסיכיאטר טוב...

gal33

New member
אפשר להתחיל עם פסיכולוג, לא צריך

לרוץ לפסיכאטר
האמת שאני מאוד ממליצה. מצאתי לי מישהי מקסימה, ממש לרוחי, שמתמחה בהפרעות אכילה, ועוד דרך קופ"ח. אני חושבת ששינוי כמו שאנו עושים חייב להיות שינוי מערכתי כולל: ניתוח, דיאטה, הסברים ושיחות עם בני משפחה וחברים, התעמלות (גוף), מכווץ ראשים טוב (נפש). כדי שיהיה לו את הצ´אנס באמת להוות שינוי בחיים ולהחזיק מעמד, כדי שנוכל להסתגל לשינוי הזה. זה מאוד קשה לראות את עצמך כל החיים מאוד שמן, ופתאום להסתכל במראה ולראות את עצמך כרזה.

למעלה