החלק השני של הערב, מרסדס בנד...
טוב, בגלל שכבר הרחיבו בנושא של דפנה והעוגיות אני אלך על מה שקרה אחר כך... גם במקרה שלי זאת הפעם הראשונה בחוות החיות, בכלל חורים בצפון עם בעיות תחבורה ציבורית לא עושים לי את זה בד"כ ואני דיי נרתעת מהם. אבל הפעם זאת הייתה הזדמנות מיוחדת לראות מה חי בחווה הזאת, לא הייתי בהופעה של מרסדס בנד מאז ההופעה האחרונה ביולי שהייתה לפני ההודעה על עזיבתו של רונן... הגעתי בדיוק כשדפנה והעוגיות התחילו להופיע, אבל מבחינתי הם לא היו מהות הערב כי ראיתי אותם בביט בחיפה כמה שבועות קודם... ההופעה שלהם אבל הייתה קצרה מהרגיל והרבה שירים ירדו מהסטליסט הקבוע, אולי בגלל שזה היה שתי הופעות, אני מקווה שבגלל זה כי גם ככה ההופעות שלהם לא ידועות באורך מרשים... אחרי העוגיות (ואחרי שרוב האנשים במקום שגם ככה לא היה ממש מלא החליטו להתפזר) עלו מרסדס בנד, או לפחות החצי המקורי שנשאר מהם בתוספת הרכש החדש... אני עדיין לא רגילה לשינוי הזה, רונן ואריאל נורא חסרים. מי יעשה את "היו לי תקופות"?! גם שינויים לא ממש עושים לי את זה... אבל החבר'ה החדשים נראים אחלה ובינתיים משתלבים נחמד, לומדים לאט לאט את החומר. בגלל זה גם ההופעה הזאת כללה בעיקר שירים חדשים, מהשירים שבדיסק נשארו רק מרסדס ובואי ונביא לך ת'Fאנק, דבר שדיי איכזב כי הכל היה כל כך שונה, אז גם לשנות לגמריי את השירים... עד מתי, החוף, רוקנרול ודיסקו קלאב בהחלט חביבים למדיי. אבל היו כמה שירים שכבר לא היו הסגנון הישן והמוכר של מרסדס בנד אלא יותר רוק צעקני שכזה... אליהם לא ממש התחברתי. פעם הבאה, באמת מומלץ יותר קהל כי זאת הופעה שדורשת את כל הריקודים והקפיצות שמסביב... כי כשרואים במקום רק 7 אנשים רוקדים בצד זה לא ממש מוסיף לאווירה של הfun . וגם עצה קטנה למקום, למה לעשות את הכל כל כך חשוך?! התאורה הייתה נחמדה אבל נורא חשוכה וזה רק גרם למקום להראות יותר שומם. (אולי בגלל שאני מצלמת אני שמה לב לדברים כאלה יותר, באמת יכול להיות שזאת רק אני). טוב, אולי יש בסיכום הזה הרבה תלונות אבל באמת שההופעה הייתה שווה את הנסיעה לשם והטרמפ המקרי חזרה כשבחוץ ירד ברד בהחלט שיפר את המצב רוח...
מרסדס בנד עדיין עושים את העבודה והביאו אותה בהופעה איכותית, כי ככה זה כשהאנשים ברמה והנגינה ברמה והם פשוט נותנים מעצמם...