החלק שלי

tzippi

New member
החלק שלי ../images/Emo151.gif

איך להתחיל? אולי אני אגיד שלום לחברים הקבועים? שלום לנמצאים אם תרשו לי אציג את עצמי : תל אביבית עם אהבה לכתיבה שמחפשת משמעות ועומק לדברים שמסביב, בעלת עולם פנימי, דמיון ופחדים...פחדים שאתגבר עליהם עם השנים. ישנם ימים בהם אני יכולה לשבת מול המחשב ולהמיר רגש למילה כתובה וישנם ימים שאני מפחדת להתמודד עם הרגש העצום שמקלדת המחשב סופגת לתוכה...אז אני בוחרת לא לכתוב, לאסוף את הרגשות והמחשבות בחבילה אחת ולקשור בסרט עבה שלא יתפזרו אם אפשר. היום אני מתקשה לבחור את המילים שיתארו את הרגשות שאני חשה. בשעה האחרונה דיפדפתי בהודעות הכתובות שלכם. המילים שכתבתם נגעו בי וגרמו לעניים הכחולות שלי להזיל דמעות, המילים שלכם ששיחררו מתוכי כאב פנימי כלוא...מצחיק אני חושבת ששכחתי לבכות... בכי משחרר שמקל על הלב...בכי שמחליף את החוסר ודאות שאופפת את החיים. רגע בחיים בו אני לא יודעת לאן אני הולכת ואם יש מטרה לכל המאמצים??? תודה לכם
מזו שמחפשת משמעות

מי שמגיע נשאר../images/Emo6.gifפורום מכושף../images/Emo140.gif

הפורום הזה הוא תמצית היופי של האינטרנט. והכל בגלל ה מוזה הזאת. ככל שבוכים יותר משלמים יותר
הגולשת השניה היום שכותבת אותו דבר

Y A E LY

New member
זה פורום נפלא

שאי אפשר לעזוב- וכשתוכלי להמיר את רגשותיך למילים נשמח לשמוע- או אם לדייק: לקרוא...

ה מוזה

New member
ציפי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לקסם ..

קסם המכתבים... והאנשים שמאחרי המילים . אותם פחדים המלוווים אותך מלווים את כל בני האנוש ..ולשם כך נועד הבכי , כן לפעמים רק כך הפחדים הכאב ואפילו שמחה ואושר יכולים לזרום להם החוצה .. אני מודה לך ששיתפת אותנו בקצת מעולמך הפנימי , מאחלת לך שעינייך הכחולות יבהקו רק מדמעות של אושר ושמחה .. ברוכה הבאה אלינו

אופה3

New member
ציפי ברוכה הבאה ,הפורום הזה ממכר

נכון לא תמיד קל להביע את הרגשות במילים, או לתת ליידים ללכת במקומנו, ואני בכלל לא חשבתי לפרסם את המכתב שלי בזמנו, לא חשבתי שיש בי את כל הדברים האלה, אבל מישהו כתב פה משהו דומה, ופשוט נתתי ליידים ללכת במקומי, זה עוזר זה משחרר, דברים דחוקים בתוך הלב, ומה זה גם ממכר אז נשמח לשמוע גם את מכתבייך כל טוב האופה

למעלה