החל מהיום כניסה לפורום דרך

Diana M

New member
החל מהיום כניסה לפורום דרך

"שער" חדש, הנהלת קהילות תפוז הוסיפה אופציה חדשה לכל פורום שנועדה לבנות סוג של אתר בית לכל קהילה. מהיום הכניסה תהייה דרך שער זה. הוא עדיין לא במראה היצוגי הראוי לו ולכך נדאג בימים בקרובים. אתם מוזמנים לשלוח רעיונות וחומרים אם כל כל אחד יתרום משהו כולנו נוכל להנות מכך
בצד ימין קיימת אופציה של "כניסה לפורום" במתכונת המוכרת שלו. מקווה כי נוכל כולנו להנות מהתוספת החדשה. וכמובן תודה התנהלת קהילות תפוז

oritush5

New member
ברכות ל"אתרנו" החדש!

איזה סוג של חומרים היית רוצה לקבל, דיאנה?

Diana M

New member
היי אוריתוש, ובכן../images/Emo63.gif../images/Emo62.gif

זה יכול להיות כל דבר. תוכניות עבודה מעניינות שהכנתם. פרוייקט מוצלח. פעילויות. סיכום של ספר מקצועי טוב שקראת. תאור מקרה . סיכום של הרצאה. כל דבר אשר לדעתך עשוי לתרום לאנשים נוספים כאן בפורום. וזה תופס לגבי כל המשתתפים. תודה!

Diana M

New member
תמונות../images/Emo151.gif

יש לי בקשה, אם ניתן , אבקש שכל חבר/ה יוסיפו לכרטיס האישי שלהם תמונה. זו לא חייבת להיות תמונה אישית אוטנטית. זו יכולה להיות תמונה של כל דמות, נוף , מסר. מה שעולה על דעתכם. אך זה בהחלט יוסיף לדף הבית שלנו. אז בבקשה.. תודה!

Diana M

New member
ועוד בבקשה,

יהיה נחמד עם כל משתתף/ת תכניס את תאריך יום ההולדת שלו/ה ואולי את תאריך יום ההולדת של הילד/ה. כך שנוכל גם לברך ולהעניק פרח או בלון. (לילדים מובטחת גם
) את הפרטים ניתן להכניס "לוח ארועים" מצד ימין למעלה. קישור מצורף.

oritush5

New member
מקווה למצוא חומר מעניין

שיוכל לעזור פה לאנשים. ניסיתי להכניס את יום הולדתי ללוח האירועים, לא ברור לי אם הצלחתי. אכתוב אותו שוב, ליתר בטחון: 8/11/1978

לדיאנה שלום!

לדעתי, הכנסת תאריך יום ההולדת של משתתפי הפורום, הוא רעיון טוב, אך צריך לקבל הבטחה שלא ייעשה במידע זה שימוש לרעה. בתור התחלה, אני מכניסה את תאריך יום ההולדת שלי:13/04/1980. ממני, ליאת.

Diana M

New member
../images/Emo77.gifתאריכי יום הולדת

1. אוריתוש יקרה, יום הולדתך עודכן ובקרוב "נחגוג לך"
2. ליאתי, ברגע שיום ההולדת שלך חשוף אין לי שליטה כמנהלת פורום לדעת מי רואה אותו ומה הוא יכול לעשות איתו. אבל מה כבר ניתן לעשות עם תאריך יום הולדת? לדעתי שום כלום..בעצם אפשר..
לשלוח זר פרחים! 3. גם אני כמובן הכנסתי את שלי. 4. בנות יקרות, אין צורך להכניס שנה אם זה משנה למישהי. אז אנא..נשמח מאוד! תודה !

bis fd

New member
זר פרחים

לא ממש הצלחתי להכניס את יום הולדתי ללוח אז... יום הולדתי 13.9.68 ביאטריס

Diana M

New member
bis ואימו של הילד הנהדר בן ה-11

1. bis זר פרחים בדרך..
|סביון
2. אימו של הילד הנהדר בן ה-11 אשר יחגוג ב28 לנובמבר, אנא הוסיפי את שמך שנדע למי שייך האוצר הנהדר. אפשר גם לשלוח לי במסר ואני אוסיף. אה.. והינה גם נשיקה
על החשבון לכבוד יום ההולדת

למעלה