החל מה-1/10 הדואר האמריקאי USPS לא יזהה מספרי מעקב

החל מה-1/10 הדואר האמריקאי USPS לא יזהה מספרי מעקב

ויזהה רק מספרי ECOPOST.
בהחלט מכה קשה לעוסקים במסחר אלקטרוני.
תוהה אם בכלל יש טעם לשלוח דואר רשום לארה"ב..
מצד שני זה חובה בשביל הרשימון יצוא.

lang4444

New member
משלוח בפליינג קרגו

במשלוחים לארה"ב עדיף להשתמש בשירות שלהם.
המחירים דומים לדואר רשום והמעקב יעיל מאוד.

spidermanr

New member
אני מקווה מאוד שדואר ישראל מספר לנו את האמת...

כרגע הכנסתי באתר של USPS מספר מעקב של דואר רשום שנשלח ב2.10.15 וקיבלתי עדכון על החבילה. אני מקווה מאוד שדואר ישראל לא מספר לנו סיפורים רק כדי שנשלח "אקו פוסט" שהוא הרבה יותר יקר.
מישהו בפורום ניסה להכניס באתר של USPS מספר מעקב של דואר שנשלח לאחר הראשון באוקטובר?

yifat3213

New member
גם ככה המעקב של הדואר לא אמין

גם אני לא אתפלא אם זה סתם משהו שאומרים בדואר כדי שנעבור לאקו פוסט. אני בינתיים לא עוברת לאקו פוסט, אלא אם כן זה פריט ששוקל יותר ומשתלם לי. אני לא רואה סיבה לגבות יותר מלקוחות על שירות שהוא לא מהיר יותר ולא תמיד מציע מעקב. כבר שלחתי באקו פוסט וזה הגיע אחרי חודש, וגם המעקב לא עבד.
אני פשוט אומרת ללקוחות שהדואר רשום ולכן מבוטח במקרה של אובדן. שהמעקב אונליין לא תמיד אמין, ולא תמיד מתעדכן, אבל במקרה שהפריט לא מגיע תוך 30 יום ניתן יהיה לאתר את זה דרך שירות הלקוחות של הדואר.
כמה פעמים קרה לכם שהלקוח כבר קיבל את החבילה אבל המעקב ב USPs המשיך להראות Origin Post is Preparing Shipment? לי זה קרה יותר מדי פעמים.

Origin Post is Preparing Shipment

mokamoka1

New member
אין אפשרות מעקב יותר

לצערי דואר ישראל לא ממציא שום דבר..
עד לפני כמה ימים היה ניתן לעקוב אחרי חבילות שיצאו אחרי ה1 לאוקטובר ומעכשיו זאת ההודעה שמופיעה:
USPS Tracking™ is unavailable for this product for ISRAEL.

בלאגן גדול!

aius

New member
זו הרעת תנאים שלנו השולחים, במיוחד לפני הקריסמס שכמות השאלות

של מה קורה עם המשלוח שלי, עולה פלאים. לא נוכל לומר לקונים שהחבילה הגיעה וקיבלת פתק רשום, גש לדואר וקבל...
זה לגמרי פוגע בנו המוכרים

spidermanr

New member
אין מה לשלוח יותר דואר רשום לארה"ב. אכלנו אותה בגדול...

שלחתי כמה פעמים בדואר אקו פוסט (הדואר טוען מסירה ללקוח תוך 6-7 ימי עסקים) ,דואר אקו פוסט אף פעם לא הגיע בזמן שטענו. סתם משלמים הרבה יותר כסף על המשלוח ולא מקבלים את התמורה המובטחת. ואין לך אפשרות אפילו לתבוע את הדואר על האיחור במסירה מכיוון שבאותיות הקטנות כתוב כי דואר ישראל אינו אחראי על אי מסירה בזמן. ממש מגוחך. כרגיל המוכרים הישראליים אכלו אותה. איך פתאום ביום בהיר הדואר של ארה"ב החליט כי לא ניתן יותר לעקוב אחר דואר רשום שנשלח מישראל. מאוד מוזר. ותשובות אי אפשר להשיג משרות הלקוחות של הדואר. אין להם מושג מהחיים. דואר ישראל נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!

shipetze

New member
פתרון יעיל לזירוז והוזלת משלוחים לארה"ב

שלום לכולם,
אנחנו מציעים שירות המאפשר למוכרים אונליין לשלוח את מוצריהם ללקוחות במהירות ובעלות מינימלית, תוך שילוב חכם של מספר ערוצי שינוע.

השירות שאנחנו מציעים הוא שילוב של 2 שירותים:
1. מיזוג ההזמנות - שליחת עשרות פריטים (10-20 ומעלה) במשלוח אחד לארה"ב שמגיע ביום שאחרי - דרך UPS (או כל חברה אחרת).
2. שליחת ההזמנות - לאחר הגעת החבילה לארה"ב שליחת כל פריט באמצעות הדואר המקומי - USPS.

כמובן שהמחיר תלוי בהיקפים שלכם, אך הערכה שלנו היא פחות מ-6 דולר לפריט, כאשר זמן האספקה הוא 4-7 ימים.

לפרטים: [email protected]

spidermanr

New member
שרות נחמד רק ש....

לא לכל המוכרים לחו"ל יש 10-20 מכירות ביחד. כך שזה לא ממש עוזר לנו.

shipetze

New member
הזמנות לארה"ב

המטרה לאסוף 10-20 מכירות בשבוע ולשלוח אותם במרוכז. אם יש לך את זה אז זה יעזור לך מאוד. עדיין זה יגיע הרבה יותר מהר ממשלוח רגיל.

למעלה