מישהו הבין את השינויי?943 - שיוצא מבית שאן בשעה 8:40 ישונה לשעה 9:00
946 - שיוצא מירושלים יהפוך לקו 943 ויצא בשעה 16:15
קו 946 צפוי להתבטל
אפיקים מפעילה את הקו הזה מכורח רכישת אגד תעבורה. אבל הקו לא אמור לעבור לתפעול אגד במסגרת הזכייה בעוטף ירושלים? אין לאפיקים מה לחפש בבית שאן (ואם תשאלו אותי גם לא בראש העין,פתח תקווה, מעלה אדומים, אשדוד,אשקלון,יבנה,רחובות,תל אביב וכנות)943 - שיוצא מבית שאן בשעה 8:40 ישונה לשעה 9:00
946 - שיוצא מירושלים יהפוך לקו 943 ויצא בשעה 16:15
המכרז בו זכתה אגד הבת (עד שיהיה שם טוב יותר) לא כולל את כל עוטף ירושלים אלא רק את גבעת זאב ומבשרת (וגם בלי קשר את אשכול קווי בני ברק ירושלים שהוצמד אליהם) ולכן הוא נקרא "עוטף ירושלים מערב".אפיקים מפעילה את הקו הזה מכורח רכישת אגד תעבורה. אבל הקו לא אמור לעבור לתפעול אגד במסגרת הזכייה בעוטף ירושלים? אין לאפיקים מה לחפש בבית שאן (ואם תשאלו אותי גם לא בראש העין,פתח תקווה, מעלה אדומים, אשדוד,אשקלון,יבנה,רחובות,תל אביב וכנות)
לדעתך חברת הבת של אגד תורכב מנהגים חדשים או מנהגי אגד קיימים?המכרז בו זכתה אגד הבת (עד שיהיה שם טוב יותר) לא כולל את כל עוטף ירושלים אלא רק את גבעת זאב ומבשרת (וגם בלי קשר את אשכול קווי בני ברק ירושלים שהוצמד אליהם) ולכן הוא נקרא "עוטף ירושלים מערב".
אמנם לא שאלת אותי, אבל אני מעריך שיהיה סוג של יו טרן. הרי כל האשכול התחיל מזכייה של חברת בת של אגד (אגד תעבורה) שנקנתה על ידי אלקטרה ואוחדה עם החברה השנייה שהם קנו-אפיקים. לכן אני מניח שחלק מהנהגים באשכול ימשיכו אצל החברה בת של אגדלדעתך חברת הבת של אגד תורכב מנהגים חדשים או מנהגי אגד קיימים?
חושב שהחוף הדרומי (אשקלון) או דימונהאיזה סניף של אגד מפעיל את קווים 547,552,560 לערד וקרית גת מאשדוד?
סניף אשדוד נסגר והנהגים הועברו לסניף ראשל"צאם זה סניף אשדוד, מדוע גם קוים אלו לא עברו מפעיל?
552 ו-560 הם של סניף דרום (דימונה + ב"ש וערד). לגבי 547 אני לא בטוח, כנראה אשקלון.איזה סניף של אגד מפעיל את קווים 547,552,560 לערד וקרית גת מאשדוד?
א. אני מאמין שהנהגים יהיו מעורבים, חלקם יעברו מאלקטרה-אפיקים, חלקם יגיעו מאגד וחלקם אולי בכלל ממפעילים אחרים, בדגש כמובן על אלה שפועלים באזור. במקביל לזה שכל המפעילים פועלים כל הזמן להכשיר נהגים חדשים (בעיקר כי יש גם כאלה שעוזבים את הענף לנצח). לא אתפלא אבל אם הרוב של הנהגים ייקלטו מאותו סניף של אלקטרה אפיקים כמו שקונקס ציין.אמנם לא שאלת אותי, אבל אני מעריך שיהיה סוג של יו טרן. הרי כל האשכול התחיל מזכייה של חברת בת של אגד (אגד תעבורה) שנקנתה על ידי אלקטרה ואוחדה עם החברה השנייה שהם קנו-אפיקים. לכן אני מניח שחלק מהנהגים באשכול ימשיכו אצל החברה בת של אגד
גם לי כמה שאלות
איזה סניף של אגד מפעיל את קווים 547,552,560 לערד וקרית גת מאשדוד?
אם זה סניף אשדוד, מדוע גם קוים אלו לא עברו מפעיל?
זה אשכול אחר של משרד התחבורה, בלי קשר לסניף אגד שמפעיל אותםאמנם לא שאלת אותי, אבל אני מעריך שיהיה סוג של יו טרן. הרי כל האשכול התחיל מזכייה של חברת בת של אגד (אגד תעבורה) שנקנתה על ידי אלקטרה ואוחדה עם החברה השנייה שהם קנו-אפיקים. לכן אני מניח שחלק מהנהגים באשכול ימשיכו אצל החברה בת של אגד
גם לי כמה שאלות
איזה סניף של אגד מפעיל את קווים 547,552,560 לערד וקרית גת מאשדוד?
אם זה סניף אשדוד, מדוע גם קוים אלו לא עברו מפעיל?
השם הנבחר: "דרך אגד"המכרז בו זכתה אגד הבת (עד שיהיה שם טוב יותר) לא כולל את כל עוטף ירושלים אלא רק את גבעת זאב ומבשרת (וגם בלי קשר את אשכול קווי בני ברק ירושלים שהוצמד אליהם) ולכן הוא נקרא "עוטף ירושלים מערב".
קווי מטה בנימין ובכללם קווי כביש אלון בואכה בית שאן לא כלולים בו וצפויים לעבור במסגרת אחרת (שעדיין לא ידועה, אולי מכרז) ביחד עם מעלה אדומים.
השם הנבחר: "דרך אגד"המכרז בו זכתה אגד הבת (עד שיהיה שם טוב יותר) לא כולל את כל עוטף ירושלים אלא רק את גבעת זאב ומבשרת (וגם בלי קשר את אשכול קווי בני ברק ירושלים שהוצמד אליהם) ולכן הוא נקרא "עוטף ירושלים מערב".
קווי מטה בנימין ובכללם קווי כביש אלון בואכה בית שאן לא כלולים בו וצפויים לעבור במסגרת אחרת (שעדיין לא ידועה, אולי מכרז) ביחד עם מעלה אדומים.
הכי מצחיק זה שישאלו נהג איך הוא הגיע לדרך אגד: התשובה כבר רשומה בשם החברההשם הנבחר: "דרך אגד"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.