החמאס מוסיף רוע על רוע.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

רשימת חמאס: 10 נשים, 22 מבוגרים ו"חולים" וגם ילדי משפחת ביבס - בלי לפרט אם הם חיים​

ליבי עם משפחת ביבס, כולי תקווה שהילדים בחיים.

lemner40

Well-known member

רשימת חמאס: 10 נשים, 22 מבוגרים ו"חולים" וגם ילדי משפחת ביבס - בלי לפרט אם הם חיים​

אין יותר רוע בעולם מהיהודים הדתיים הימנים
רצחתם בשנה האחרונה 50 אלף פלסטינאים
10 אלפים לבנונים ואלפי סורים , עירקים ותימנים.
אבל אתם מתלוננים ומצפים שירחמו עליכם על פחות מ 2 אלפים הרוגים אצלכם.
הרסתם עשרות אלפי בתים , ישובים שלמים בעזה ולבנון, אבל אתם מצפים שירחמו על כמה עשרות בתים שנהרסו לכם.
חטפתם עשרת אלפים אנשים מלבנון , סוריה ועזה , אתם לא נותנים להם זכויות בסיסיות וכמובן לא אומרים מי אצלכם.
אבל מצפים שירחמו על 100 אנשים שלכם.
ישראל עשתה בכל תחום פי 100 ממה שעשו לה.
אבל לא מבינה למה אף אחד לא מרחם עליה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שכחת שאותם "יהודים דתיים ימנים" הרגו את ישו ואת ארלוזרוב. לא יפה להשמיט מקרי רצח חשובים ואיכותיים כאלה מהרזומה של ה"אתם" שתקפת איתו את חברתך לדיון :).
לא לא חמוד, איש לא מצפה ל"רחמים". את הרחמים שלך אתה וכל אלו שחושבים שמצפים מהם לכך, יכולים לשמור לעצמכם. אני רק מצפים שתשבו בשקט כשאנחנו נוקמים את נקמתנו ופועלים למען בטחוננו. ציפיית שווא מוגזמת אמנם, אני מודע לכך כאשר מדובר באנטישמים מצויים. אבל זאת הציפייה המקסימלית. לא רחמים ולא בטיח.
אגב אתה שוב מדבר על "אצלכם", אבל תצטרך להחליט על מי ומה אתה מדבר בדיוק, כי הקפיצות שלך מרוב התלהבות לתקוף ולהתלהם, יוצרות בלבול לא קטן. ניסית לתקוף את ה"יהודים הימנים הדתיים", אבל רוב ההרוגים כזכור היו במגזר היהודי החילוני השמאלני (עוטף רצע"ז).

מצוין. טוב מאוד לשמוע את זה. כעת נותר רק שכל ערבי, פלסטיני ובכלל יהיה מודע לכך. ברגע שנגיע לזה, ישראל תוכל לצאת להפסקה קצרה. אתה מעדכן אותם?
דמיונות וחזיונות שווא יקירי. רחמים מחפשים מאנשים ש:
א. אכפת לנו מדעתם ותחושותיהם.
ב. יש לנו איזושהי רמה מינימלית של כבוד כלפי דעתם ותחושותיהם.
ג. הם מעניינים אותנו בדרך כלשהי ולו מינימלית.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הרסתם עשרות אלפי בתים , ישובים שלמים בעזה ולבנון, אבל אתם מצפים שירחמו על כמה עשרות בתים שנהרסו לכם.
חטפתם עשרת אלפים אנשים מלבנון , סוריה ועזה , אתם לא נותנים להם זכויות בסיסיות וכמובן לא אומרים מי אצלכם.
לא מצחיק!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
https://news.walla.co.il/item/3716769אבל לא מבינה למה אף אחד לא מרחם עליה.
עכשיו ברור לי מדוע השב"כ
העלה את האבטחה סביב הרב דוד יוסף לרמה הגבוהה ביותר. רמה 6

משתפרת1

Well-known member
אין יותר רוע בעולם כלפי האומה שלנו מזה של יורדים מאוסים חסרי כבוד עצמי וחסרי השתייכות שמפגינים אוטואנטישמיות, כנראה כדי להצדיק את עצמם בעיני עצמם.
זו הפעם הראשונה בה אני משתמשת בביטוי הזה (אוטואנטישמיות). מישהו הרוויח אותו ביושר.

דיברגנט חדש

Well-known member
אין יותר רוע בעולם כלפי האומה שלנו מזה של יורדים מאוסים חסרי כבוד עצמי וחסרי השתייכות שמפגינים אוטואנטישמיות, כנראה כדי להצדיק את עצמם בעיני עצמם.
זו הפעם הראשונה בה אני משתמשת בביטוי הזה (אוטואנטישמיות). מישהו הרוויח אותו ביושר.
יש גם את הפילנתרופ הפרוגרסיבי ג'ורג' סורוס, שתרם בין השאר לארגונים כמו שוברים שתיקה, מחסום ווטש, והקרן החדשה לישראל.
הוא, אומנם, אף פעם לא גר בארץ לכן לא ניתן לכנות אותו יורד, אך אוטואנטישמי מובהק ניתן בהחלט לכנותו (n)

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אכן אין יותר רוע בעולם כלפי האומה שלנו, במיוחד מצד המוסלמים.

משתפרת1

Well-known member

החמאס לא ציין לגבי איש מהנזכרים אם הוא בחיים.
בישוב שלי יש 4 משפחות של חטופים
2 מהם ברשימה, ולפי מצבם הבריאותי לפני שנחטפו הסיכוי שיחזרו בחיים קלוש.

דיברגנט חדש

Well-known member

גם ליבי, אך לדאבוני, ב-99.9999999% הם לא :( הרי חמאס כבר מזמן הודה שהם לא בחיים וצה"ל לא אישר זאת כי לא קיבל הוכחה לדברים.
אני מניח שנתניהו יתעקש שיוסיפו מי ברשימה בחיים ומי לא.

ריקי זו אני

Well-known member
חורזת,
חמאס עזה, כמו כל עזה... ולא רק עזה... חיו וחיים ויחיו ב'מזג אויר' שונה משלנו.
אנחנו כמשל חיים בתחושות של עם קטן, מוקף אויבים. ידענו שאין לנו את הפריבילגיה להפסיד במלחמה... כי בכל תא שטח שנפסיד... ישחטו אותנו. אמרנו והרגשנו...
הם חיים בתודעה אחרת לגמרי... הם לא 'עם קטן', הם שייכים לעם ענקקקק... בכל קנה מידה. הם שייכים לעם שמונה מיליארדי פריטים. מכנים אותם 'ערבים'... שם שייכים לדת המונים... מיליארדים רבים מתפללים לאללה שמתחתיו מוחמד הנביא.
הם רוצים לכבוש, בדרכם, את העולם. עולמם של הכופרים. זו משימה אחרת לגמרי... מהמשימה שלנו.
לכן אנחנו לא מבינים אותם, לכן קל לרמאים לרמות אותנו...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
חורזת,
חמאס עזה, כמו כל עזה... ולא רק עזה... חיו וחיים ויחיו ב'מזג אויר' שונה משלנו.
אנחנו כמשל חיים בתחושות של עם קטן, מוקף אויבים. ידענו שאין לנו את הפריבילגיה להפסיד במלחמה... כי בכל תא שטח שנפסיד... ישחטו אותנו. אמרנו והרגשנו...
הם חיים בתודעה אחרת לגמרי... הם לא 'עם קטן', הם שייכים לעם ענקקקק... בכל קנה מידה. הם שייכים לעם שמונה מיליארדי פריטים. מכנים אותם 'ערבים'... שם שייכים לדת המונים... מיליארדים רבים מתפללים לאללה שמתחתיו מוחמד הנביא.
הם רוצים לכבוש, בדרכם, את העולם. עולמם של הכופרים. זו משימה אחרת לגמרי... מהמשימה שלנו.
לכן אנחנו לא מבינים אותם, לכן קל לרמאים לרמות אותנו...
ולא הפסדנו לאוייבים מבחוץ, הבעיה הם האוייבים מפנים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אחת ה'בעיות' שלנו בשנים האחרונות ואולי קצת יותר מכך, היא שהיה נדמה לנו (לחלקנו בכל אופן) שיצאנו מזה. שאנחנו כבר לא לא צריכים לחיות בתחושה הזאת, אותה תחושה שליוותה אותנו מקום המדינה ועד לפחות שנות ה90' של המאה הקודמת. היו שהרגישו שאנחנו יכולים לעבור להיות 'מדינה ככל המדינות', מכל הבחינות אגב ועל כל המשתמע מכל בחינה ובחינה.

באו אירועי שמיני עצרת התשפ"ד ונתנו לנו את סטירת הלחי שלא נעים להגיד, אבל כל כך היינו זקוקים לה. השאלה אם בעקבותיה כולם התיישרו והבינו איפה אנחנו, בכל זאת ולמרות הכל, נמצאים (מבחינה גיאוגרפית וכרונולוגית כאחת)? מסופקני לצערי הרב.

ריקי זו אני

Well-known member
המלחמה הזו לא הסתיימה. אפילו רשמית לא הסתיימה, שלא כמו מלחמות אחרות שנחשבות לקצרות.
אז כשהמלחמה הזו תסתיים... כך לך דור וראה לאן העם הזה הולך...

למעלה