החמאס ניצח

החמאס ניצח

אחרי ההתנתקות, הבחירות וההפיכה הירוקה - באה שבירת המצור בעזה כניצחון נוסף של חמאס על אבו-מאזן, ישראל והעולם... רציתם בחירות? קיבלתם את חמאס בשלטון לא רציתם את ערפאת? קיבלתם את משעל בדמשק מצור על זעה? הגבול נפרץ עם מצריים בסופו של דבר תיאלץ ישראל לנהל משא ומתן עם חמאס שרוצה לשחרר את כל פלסטין.
 

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע מה אקרא

עכשיו כשחשבתי שאחרי שהעולם כבר לא יתייחס ברצינות לבכי של החמאס כאמור אחרי שרצחו שם אחד בשני... החמאס עלה על רעיון גאוני...לגרום למצור לפי הכתבות האחרונות שהגיעו מעיתונים פלסטיניים, גם להחשיך את עזהה.. אךך החמאס טובים, מעניין ממי למדו..
 
החמאס ניצח, הפלשתינים מפסידים, ישראל לא תנהל

משא ומתן עם מי שאינו מכיר בה ובזכותה להתקיים. לגבי הגבול הפרוץ - שיהיה לבריאות למצרים, אם זה מה שעושה להם טוב...
 
תמיד אפשר לצעוק "ניצחנו"....

לי בכל אופן קצת קשה לעבור בקיצוניות כזו מבכי ורחמים על אנשים שרועדים מקור, לאוירה של ניצחון צבאי על ישראל......
וכל זה בגלל מה? כי מובארק אישר לעזתים לעבור למצרים? כי ישראל מספקת להם חשמל ודלק כמו שהיה גם בימי שיא האינתיפאדה והפיגועים? נכון, בסופו של דבר ייאלץ החמאס להפסיק לירות ולשבת לשולחן המשא ומתן עם ישראל..... ואחרי שגם הוא לא יצליח להביא הישגים גרנדיוזיים יותר מאלה שהיו לפת"ח, אולי תבוא ההתפכחות.
 
החמאס לא "נאלץ" ולא "יאלץ" שלום אף פעם, תלמד

עליו קצת ועל המנטליות שלו ואולי תבין למה. החמאס הוא אירגון דתי שמדבר במושגים טוטאלים, מוחלטים של צדק וזכויות, אין פשרה שם, אין חצי דרך, זה או שעושים צדק או שלא, זה או שמשיגים/מקבלים את הזכויות או שלא. החמאס לא מחפש |"השגים", בטח לא השגים יחסיים, הוא מחפש את ה"הישג" מוחלט על פי קנה מידה של הצדק והזכויות הפלשתיניות והאיסלמיות. החמאס לא הולך להשתנות.
 
כשהיה מדובר באירגון אופוזיציוני, אתה צודק

אבל חמאס שצריך לדאוג לפרנסת ולרווחת תושבי עזה, יודע גם לבכות ולהתחנן כפי שראית בימים האחרונים.
 
החמאס לא "צריך" כלום, החמאס דואג לחמאס

ולאינטרסים הפלשתינים והאיסלמים כפי שהוא רואה אותם, לא אני, לא אתה, כפי שהוא רואה אותם. החמאס יודע לבכות ולהתחנן כטקטיקה כי הוא פשוט יודע מעולה ללחוץ על הכפתורים הנכונים של האירופאים וישראל, הם יודע מה לעשות כדי לגרום ללחץ על ישראל, הוא יודע איך לגרום לזה שהגבול יפרץ בינם לבין מצרים, החמאס לא טיפשים, ממש לא! מצוקת העזתים לא מעניינת אותו כי הוא יודע להסתכל על התמונה הגדולה ויודע לתעל מצוקה כדי לעשות נזק לצד השני ולהעלות את מעמדו. הפלשתינים והחמאס במיוחד יודעים מצויין למנף סבל באופן הכי ציני שיכול להיות למען השגים פוליטים. עזה לא מתפקדת כמדינה והחמאס לא כממשלה, החמאס בשליטה כדי להשיג מטרות שהוא חושב שהפת"ח לא יכול להשיג ונכון להיום הוא מצליח למרות שהוא מביא רק סבל לתושבי עזה.
 

מוחמד5

New member
רצון העם חזק מכל דבר אחר

חזק מכל כלי ההשמדה וההרס. עכשיו כללי המשחק השתנו, כעת נכנס עוד שחקן חשוב ומרכזי, עכשיו המצרים בבעיה והם אלה שיהיו חייבים להתחיל לחשוב על פתרון. נמתין וניראה מה מסתיר לנו המחר.
 
למעלה