החמא"ס עושה מעצמו צחוק
!

אלון 58

New member
החמא"ס עושה מעצמו צחוק../images/Emo198.gif../images/Emo6.gif!

כשנוח לטרור הוא,יכול לנסות "להעזר" ברשויות ישראליות(במקרה זה,בג"ץ),כדי לנגח החלטות ממשלתיות שלא נוח לו עמן,החמא"סניקים ממש לא עקביים במדיניותם כלפי ישראל...!

אלון 58

New member
מאחר והיהודים חוקקו חוקים לטובתם...

סביר להניח שבג"ץ יהיה לטובתם,חוק זה חוק,לצורך זה,נוח לפעילי-הטרור להיות "אזרחים ישראלים".

titiwomen

New member
זה לא חדש.

הערבושים הם עלוקות וזה מתבטא בכל דרך פעולה שלהם.

Leiden

New member
נכון באותה המידה על יהודים

מספיק לזהם את המרחב הוירטואלי (דברייך שקולים לריסוס גרפיטי גזעני במרחב הציבורי)

הוא לא עושה מעצמו צחוק, הוא בסה"כ

מנסה לנצל את הטימטום של הדמוקרטיה הישראלית. מה רע בלנצל את את ה"יישות הציונית המדכאת".

אלון 58

New member
הוא כן עושה צחוק...!

כי מצד אחד הארגון מסרב ויסרב "להכיר" בישראל(כאילו שאנו זקוקים להכרה מארגון טרור
),אבל אני גם מסכים עמך,זה ניצול של הדמוקרטיה הישראלית המטומטמת,לצרכים של ארגון-טרור,ומצד אחר זה מהוה "כאילו הכרה" במוסדות המדינה(כשזה לטובתם).

נראה לי שאם הוא יצליח הוא יעשה

מאיתנו צחוק. זו לא הכרה, זה ניצול, הם רוצים זכויות כי הם חושבים שמגיע להם, על חובות או הכרה הם לא שמעו. מקווה שלא נהיה טיפשים ונשלול מהם הכל.

דווקא במקרה החיסולים בג"ץ סותר

את החוק הבינלאומי הקורא לחיסול "הוצאה להורג ללא משפט". אני מקוה שבג"ץ לא יתנהג ברובוטיות חסרת תבונה אלא בהיגיון ותוך הבנת הנסיבות, כך צריך להיות בכל מקרה, החוק היבש צריך רק לתת כיוון, הנחיה מסויימת ולא קודש קודשים, אחרת לא היינו צריכים שופטים, מחשבים היו פוסקים מצויין, למחשבים הרי אין תבונה.

אלון 58

New member
בזה אני מסכים עמך...!

אם כי אנו לא מדברים על החיסולים,אלא על עצם זה שמטילים הגבלות תנועה על אנשי חמא"ס ממזרח-ירושלים,שיש להם תעודות-זהות כחולות,ולכאורה הם "אזרחי-ישראל",אני גם מקוה שבג"ץ לא יקבל את עתירתם,כי זה יהיה אבסורד שלא ברא ה-
,אבל לאור מקרים קודמים,התקבלו הרבה עתירות של גורמים עוינים בבג"ץ,רק עקב כך שהם נושאי ת.ז. כחולות(כך למשל:משפחות מחבלים מתאבדים בעלי-תעודות כחולות,מקבלות קצבת-שארים מהמוסד-לביטוח-לאומי,למה?ככה!כי מוסד זה פועל ע"פ החוק,ולא משנה סיבת המוות של "המפרנס העיקרי").

a e q u i t a s

New member
על ביתי המשפט להביא פרשנות לחוק

אני אומנם לא מבין גדול כל כך בחוק הבינלאומי, אך מה שכן אני יודע מתוך הבנה בסיסית בלבד, שהחוק הינו עקרון בלבד ועל ביתי המשפט להביא פרשנות בהתאם לנסיבות. ולכן אני מאמין שבג"ץ יאשרר את ביטול מעמד תושב קבע של חברי פרלמנט ושרים פלסטינים...

למעלה