החמות של JIF, כדוגמא

עציון

New member
החמות של JIF, כדוגמא../images/Emo39.gif

כבר מזמן לא קראנו בפורום ענין כל כך חיובי כמו שחמותה של JIF משדרת. תראו: כלה שמוכנה להפתיע את חמותה ביום בהולדתה. ולחלופין: חמות שמפתיעה את כלתה ומזמינה אותה לבלות סוף שבוע בטבריה. איפה ישנם, אנשים כאלו בעיר הזאת? תגידו אתם? ואיפה נעלמו התגובות על דברים חיוביים? שבת שלום.

הגנובה

New member
אחלה חמות יש לJIF../images/Emo45.gif

שיפור מה מההורים
אני לא יולה היום להיות אופטימית - אחרי החדשות ששודרו הבוקר - הלכתי לקנות מוצרים לזמנים קשים יותר... שלא נדע מצרות
ו... כן עציון... אחלה חמות יש ל-JIF
- תמסרו לה
בשמי בתוספת שורת השיר של עציון

amitmom

New member
ג'יפ..כל הכבוד לחמותך על היוזמה

הברוכה. תשאלי אותה אם היא עושה שיעורים פרטיים. יש לי פה ככה במקרה חמות אחת שנכשלת בלימודיה וזקוקה למורה פרטית באייך להיות חמות נעימה. ואם כבר מדברים על אנשים חיוביים..עציון..מתחשק לך להעביר שיעורי עזר לחמי?

amitmom

New member
הוא גר בראשון אבל אתה חושב שתצליח

לחולל כזה נס?

עציון

New member
אני אלך אליו עם גנובה

ויחד נעשה ממנו בן אדם. מתי את רוצה שאתחיל במבצע:" שנה או שתשתנה"?

amitmom

New member
עציון..אנא התחל במבצע מוקדם ככל

שתוכל. חבל על כל טיפת זמן. אולי ניקח גם את סיגל איתנו..נראה לי שהוא יפחד מנה וככה יהיה לי שומר ראש פרטי..חה חה. ביג ליידי..אני דווקא בדיעה שלא התחתנתי עם כל המשפחה שלו. הוא בעלי והם הנספחים. כמו שהם לא בחרו אותי כך גם אני לא בחרתי אותם. אני למדתי לקבל את העובדה שהם הנספחים שלו אבל הם לא מקבלים את העובדה שאני הנספחת שלו וכנ"ל לגבי בתי.

הגנובה

New member
זה כל כך מוכר לי../images/Emo70.gif

גם אצלי זה כך... אני החלטתי שאם אני רוצה אותו - אין לי ברירה אלא לקבל אותם... וקיבלתי אותם כנספחים שלו... הם החליטו שאם הוא לא חותך אותי מהמשפחה... גם לו אין מקום שם... מידי פעם אחותו מתקשרת, פעם בשבוע שבועיים הוא מתקשר לאביו לשאול לשלומם... אבל כל עוד הוא איתי - הוא מוקצה מחמת מיאוס... החודש יש לבת שלי יום הולדת - נראה אם הם יתקשרו... שנה שעברה הם לא התקשרו - הוא שלח לה הודעה עם שיר בטלפון הסלולרי בשמו ובשם אשתו - מסוג ההודעות האוטומטיות - אפילו לא הקלטה שלו....

הגנובה

New member
גוייסתי../images/Emo70.gif... נקראתי אל הדגל../images/Emo70.gif

אני מבטיחה ומצהירה שאמלא את שליחותי בנאמנות, בדבקות תוך אהבה גדולה למולדת

ככה זה בעצם צריך להיות ../images/Emo45.gif

וחבל שזה לא ככה כל הזמן לכולן ולכולם. כשמתחתנים מתחתנים עם כל המשפחה והופכים למשפחה יותר גדולה. כה חבל שיש אנשים שלא מצליחים ליישם את זה. בעצם, בסופו של דבר הם הכי סובלים.

למעלה