החממה- מצעד הרגעים הגרועים

החממה- מצעד הרגעים הגרועים

כן, כן, לאור הביקורות הדי רעות על העונה הזאת, החלטתי לעשות מצעד של רגעים גרועים!

מיטב הרגעים הגרועים שקרו בעונה הזאת של החממה, או יותר נכון, בחצי הזה. כיוון שהחצי הקודם לא היה רע כל כך.

שלא תחשבו שיש רק רע... בכל דבר רע אפשר למצוא גם קצת טוב.

ובנוסף, לכל אלו שביקרו את ה"פוליטיקה" בחצי העונה הקודמת, אני אראה לכם שגם העלילות הגרועות של העונה הזאת שואבות השראה מפוליטיקה!

בואו נתחיל!

רגע ראשון

חזרתם של דניאללי
&nbsp
"לא שוב פעם! די כבר! לא נמאס?! יודעים שזה לא טוב, מבינים שזה גרוע, אז למה מתעקשים לחזור לזה שוב ושוב?! לעזאזל עם כל מי שהחליט על זה!"
~ תגובת אזרח ישראלי על היבחרו מחדש של ביבי
&nbsp
האמת, דניאל בסדר. והאמת, גם אלה-לי בסדר. אבל איכשהו שניהם ביחד זה ממש לא בסדר. לאחר שהזוגיות ביניהם פרחה בעונה הראשונה, ללי נאלצה לבחור בין דניאל ליפתח. בעונה השנייה התברר שבחרה בדניאל, אבל הזוגיות שלהם התפרקה לאט לאט, ונהיה יותר ויותר ברור שדווקא יפתח הוא האיש בשבילה.
&nbsp
ואז, בעונה השלישית, הם התקרבו. עשו משימות ביחד. ולאט לאט האהבה פרחה שוב. הזוג שהדבר הראשון שהם עשו היה לריב ושכל התקופה שלהם התאפיינה בריבים, חזר להיות ביחד. וזה היה מייגע מאוד. עברנו כמה מדורי גיהינום עד שקיבלנו אותם ביחד, והדבר הזה לא עשה כלום חוץ מלהוציא את דניאל דביל ואת ללי כמאוסה ולא החלטית, שעדיין לא מסוגלת להחליט בין שני הגברים שלה.
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: לפחות קיבלנו את ג'ודי גורן בחזרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא יפה לבחור בזוג שלי כרגע ראשון....
נו באמת נפגעתי .... \
אבל תמונה מקסימה

רגע שני

הירידה ברמה של העורבים

"פעם היית גדול. היית ענק! אבל אז עשית טעות אחת קטנה ונעלמת. חבל, קיווינו שתעשה משהו. עכשיו, עם הטעויות המפגרות שלך, אנחנו נשארנו לבד, בלי עזרה."
~תומך שמאל בעקבות פרשת גבי אשכנזי

כשפתחנו את העונה מתי היה המלך בפריצות למחשבים של המוסד. הוא עשה הכל בקלות וגרם למוסד לסובב ראשים. גם יפתח היה ענק- אסטרונאוט לעתיד, שתי בנות לוהטות רבות עליו, הכל נראה מובטח עבורם.

ואז הם שניהם עשו טעויות: מתי נפרד מדינה והלך ישירות אל אלונה, שבינתיים ברחה עקב ריגול של ההורים שלה. יפתח, אחרי תלאות עם ללי בפרויקט החלל, נפרד ממנה, ונשאר בעלילה הזויה יותר ויותר עם הבנות.

לאט לאט, שניים מהעורבים האהובים שלנו, האומן והגאון, ירדו ברמה. לא עוד עלילות מרכזיות. מעכשיו הם בקושי מופיעים, או מופיעים רק לרגע. ובגלל החלטה טיפשית אחת, הם נשארו רק עם עכבר שיארח להם חברה.

אבל היה גם משהו טוב: לפחות בסוף הם חזרו, ובפרקים הבאים הם בטח יחזרו לעניינים.

רגע שלישי

הכירו את סופיפתח
"אולי תסבירו לי מה הקשר ביניהם? הוא כזה משעמם וחסר כריזמה. היא בכלל די מעצבנת. כל הדבר הזה מאינטרס. אז למה שאני אקנה את זה כמשהו מעניין?"
~ספקנים לאחר הקמת המחנה הציוני של הרצוג ולבני
&nbsp
סופי הייתה תמיד דמות מוזרה. מצד אחד שחקנית מוכרת, מרכזית, ידועה ואהודה. מצד שני, היא אף פעם לא התברגה בעלילה אמיתית. היא גם הייתה די רעה: אם היא הבטיחה משהו לאנשים, היא מיד הפרה את ההבטחה ודיווחה על זה בבלוג שלה. היא התאהבה באלפי, ברון ואז גם באוזי.
&nbsp
ואז בא יפתח. בעקבות עימות עם נטלי ובעידודה של דריה, סופי הלכה ליפתח בסילבסטר. התגובות לא היו מפרגנות, ומאז שהפכו לזוג הם נהיו זוג מוזר לגמרי. הכי מסכנה הייתה נטלי: אם במילא גיורא רצה שדר ולי יהיו ביחד גם בסדרה, אז למה הוא ויתר על זה? כיום כבר יודעים שהזוג הזה לא שרד, והיום הוא רק אפיזודה חולפת ומוזרה.
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: הפרק בסילבסטר היה אחד מהפרקים הכיפיים ביותר.

רגע רביעי

הכוחניות של דריה
"מטרות טובות, אז מה? יש דרך. היא לא יכולה לצעוק ולעצבן ולדרוש ואז לחשוב שנלך ונסכים איתה. גם אם המטרות טובות, עדיין היא מתנהגת כמו בהמה."
~איש תרבות על מירי רגב
&nbsp
על דריה שמענו בהפסקה בין חצאי העונות. מתישהו במנוסתו של אוזי נחשפנו אליה, ונראה היה שיהיה שם רומן. בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. בדיוק אז דריה נחשפה כדמות אחרת: היה לסבא שלה שטח שעליו הוקמה החממה. הדבר הזה גרם לסכסוך בין נטלי וסופי.
&nbsp
כל זה היה נחמד, עד שדריה התחילה עם הכוחניות. לאחר שסופי התעצבנה על נטלי, דריה דרשה ממנה לפעול בכוח ולפגוע. היא אחראית למחדל ששמו סופיפתח. גם אם לדריה היה צדק, והרי אני לא אוהב את לואיס, היא דרשה את הצדק בדרכים מאוד רעות. היא התנהגה כמו כלבה, והחריבה בכוונה את המסיבה של נטלי. יש דרך להשיג דברים.
&nbsp
ואם חשבנו שנקבל פתרון לגביה, לא קיבלנו כלום: דריה עזבה את החממה בקול ענות חלושה.
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: הסיפור של מועדון הדרורים היה מרגש.

רגע חמישי

אוזי בא והולך
"בא בצעקות רמות, כולם בטוחים שהוא עומד לשנות משהו. נו, אז מה? היה קצת זמן, התלהב, היה נחמד, ואז הלך בלי להשאיר שום חותם. בפעם הבאה שתהיה לו תכנית."
~עיתונאי אחרי הפיטורין של יאיר לפיד מתפקיד שר האוצר

פתאום בתחילת המחצית, הגיע אוזי! לפתע חשבנו שהכל יהיה בסדר. שהוא יהיה עם סופי וזהו זה עבור הסאגה הבלתי נגמרת של הזוגות. לאחר מכן גם חשבנו שאין מצב שסתם ככה נגמר לו הכסף מרובי. אולי הוא משת"פ או משהו. עם מנו! לא סתם מנו הסכים שיכנס לחממה!

אבל אבוי, חברים, לא תכנית ולא נעליים. אוזי פוטר בגלל איימי, גנב כסף, חזר, נתפס בגניבה, נעצר וברח. מאז עקבותיו לא נודעו, ואנחנו נשארנו ממש נרגזים. אוזי גם איבד את כל הכסף שלו, גם נעצר וגם ברח עם הזנב בין הרגליים. המאפיה הירושלמית מתביישת.

אבל היה גם משהו טוב: הטריק שהוא וסופי עשו לאיימי היה ענק.

רגע שישי

זאב חוזר ודוחק את רובי
"עד שסופסוף הייתה הזדמנות למשהו חדש, מרענן, צעיר- בא המניאק הזה והחליט לעצור את הכל. פשוט פחדנות. הוא ממשיך להרוס דברים וכולנו משלימים עם זה, ומישהו יותר טוב ממנו עף הביתה."
~תומך של גדעון סער אחרי שביבי עצר אותו.
&nbsp
הטוויסט שבו רובי נחשף כלקוח נחשב לטוויסט ענק. כל המחצית הראשונה רובי הטיל צל ענק על העונה וכולם שאלו את עצמם מתי הוא יחזור וייקח את כס המלכות הראוי לו. בסוף המחצית ראינו את מכשיר הקשר והכל נראה כמוביל לחזרה של רובי.
&nbsp
במקום זאת, קיבלנו את חזרתו לחיים של זאב נאמן, אחרי כמה פרקים נהדרים שנראה כאילו רובי ייקח את המושכות. זאב חזר לחיים, רובי נזרק לכלא, ואנחנו נותרנו עם רע שאין לנו מושג מה באמת מנסה להשיג. רע שמנסה להרוג את ללי ומועד מאבן. רע שגורס ניירות באופן כפייתי.
&nbsp
ולחשוב שכולנו קיווינו לרובי...
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: המתח שבו הוא נתן את הקוד לפצצה והסדרה יצאה להפסקה היה טוב מאוד.

רגע שביעי

מנו והסרטן
"הוא מנסה לרגש אבל זה די דבילי. כאילו, החיוך החמוד ואז הניסיון לרגש, קצת פתטי, לא? אני לא חושב שיש בו מספיק בשר כדי לעניין אותי."
~מבקר של משה כחלון
&nbsp
מנו הגיע לחממה ונחשב לסתם בחור כיפי. הוא עבר את המבחן בהצטיינות (וזה עדיין מפתיע אנשים) וניסה להתחיל עם נטלי. הוא התעמת עם דניאל, זכה בליבה של דינה, וסתם היה כיפי.
&nbsp
ואז גילו לו סרטן. והוא נאלץ לגלח את השיער שלו. בסופו של דבר זה הוביל לכמה משחקי מחבואים מטופשים בחממה בהם מנו התחבא בחדר של אוזי ונאלץ להקיא את נשמתו אחרי ההקרנות. היחידים שאירחו לו לחברה היו דינה, מתי וגליליאו העכבר.
&nbsp
לאחר שהכול נחשף, מנו נלקח ללוס אנג'לס כדי לעבור טיפולים, אבל איכשהו הוא עדיין בין מתי ודינה! אבל למי אכפת ממנו?!
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: היו כמה רגעים מרגשים בסיפור הזה.

רגע שמיני

איימי 2
"היא בסך הכל בחורה קצת לא מובנת! נכון, נראה לכם שהיא מתכוונת לדברים רעים. נכון, לפעמים קצת יוצא לה. אבל בתכל'ס מדובר בבחורה טובה מאוד!"
~תומך מרצ על זהבה גלאון
&nbsp
יובל הגיעה לחממה והאמת שהיא עניינה מאוד. היא יצרה קשר עם דניאל, וגם אם היא קצת נעלמה, מתישהו הסיפור של הפמיניזם בכדורסל די תפס. אנשים התעניינו בזה. ואז דניאל דחה אותה ולמרות זאת הם גמרו ביחד.
&nbsp
ולמרות זאת, דניאל היה "צריך" להיות עם ללי. עם הבחורה שהוא תמיד רב איתה, ולא עם זאת שתמיד היה לו משהו במשותף איתה. ולמרות שיובל בסך הכל ביקשה מללי בכנות לזוז הצידה- זה הוביל לכך שיובל הפכה ליותר ויותר רעה.
&nbsp
יובל פתאום פלטה את הסיפור על סופיפתח לאיימי. היא ירדה על דינה. היא נהייתה קנאית, ולאט לאט השקר שלה גדל.
&nbsp
היא הפכה לאיימי השנייה.
&nbsp
ואנחנו לא צריכים אותה. כולנו אהבנו אותה, אבל דניאל היה זה שיצא רע כאן. יובל יצאה המסכנה. וככה זוג נחמד הלך לפח.
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: כל עוד יובל ודניאל היו ביחד, זה היה יפה.

רגע תשיעי

איימי חוזרת בתשובה
"בחייכם. כמה פעמים שמענו את זה נאמר? ולמרות זאת קיבלנו רק שקרים ותככים. הגיע הזמן להבין שאין כאן מילה, שהדבר הזה רקוב מהיסוד!"
~שופט אחרי מינוי אריה דרעי לשר הפנים
&nbsp
איימי תמיד הייתה דמות מגעילה, נצלנית, רמאית ושקרנית. והאמת שאנחנו די אהבנו אותה על זה! לאף אחד לא היה אכפת! זה היה אפילו די מצחיק לראות אותה יורדת על כולם במבטא ה"לאנדוני" שלה.
&nbsp
איימי חזרה אל רון בתחילת העונה, וגם מזה לא היה אכפת לנו. שיהיו ביחד. רון אהבל, לפחות שיהיה איתה ויגמור עם כל העניינים. שיעשו פחות נזק ביחד!
&nbsp
ואז, אחרי התקרית עם יובל, פתאום רון מבין ש"איימי היא בן אדם רע". פתאום. תזכירו לי, הוא לא הבין את זה גם בעונה השנייה? היא לא הפקירה אותו אחרי שהיא רימתה במשימה? בסילבסטר הוא לא אמר שהוא אוהב אותה למרות שהיא בן אדם רע?
&nbsp
ועכשיו איימי הפכה לחברה של סופי, והתפטרה בשבילה מהקפטנות. עכשיו מעט האופי שנשאר בנשרים נעלם.
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: כמה זמן אפשר להיות רעה ולא לשלם על זה?

רגע עשירי

דניאל האריס חוזר אצל ספי שחל
"אני לא מאמין. שוב הטריק הזה. הוא צפוי מדי! כל הזמן אותו הטריק! בן אדם, תחדש קצת... אחרת איך תצליח להוביל? ממך לא ציפיתי."
~איש מרכז אחרי נאום "הערבים נוהרים" של ביבי
&nbsp
הטוויסט שבמהלכו דניאל האריס התחזה לניני היה אחד מהטובים של גיורא. מהרגע בו יוליוס ולינה רקדו כשהמסכה של דניאל ירדה, דרך הרצח של יואל, עד לחשיפה שזה בעצם דניאל שעושה את הכל.
&nbsp
אבל פתאום בפרק האחרון, גיורא הרגיש צורך לשחזר את העניין. לקחת את ספי שחל וזאב נאמן ולעשות בדיוק את אותו הדבר (כולל הגירוד בצוואר). זאב הוא ראש הממשלה והוא מתכנן לרצוח את ללי. זה לא טוב.
&nbsp
למה יוצר מוכשר נאלץ למחזר טוויסטים ועלילות? זה הכי כואב. כבר ראינו את הקטע הזה. והשחזור שלו לא טוב.
&nbsp
אבל היה גם משהו טוב: זה יצר מתח לקראת הפרקים האחרונים.

שיר m

Well-known member
יוסי, אתה גדול

קרעת אותי עם הקישור לפוליטיקה

ויפה שהצלחת למצוא בכל רגע גם משהו טוב:)
חתיכת פרוייקט עשית, יצא מעולה

dar dahan

Member
שכחת להוסיף את מנו ודינה!

עד היום לא ברור לי איך לעזאזל גיורא העיז להפוך אותם לזוג.
מתי ודינה לנצח שתי נשיקות במצח :(
&nbsp
וסחטיין על הפרויקט, אהבתי!
כמובן שהרגע הכי גרוע זה העניין עם זאב שמופיע כרע הראשי...
&nbsp

ענק

והקישורים עם הפוליטיקה? פשוט שנון.
תאמין לי, הייתי צריכה את הצחוק המתגלגל הזה, כי אחרי הדבר הזה, שמשום מה מתקרא בכלל "עונה" ונקשר בדרך לא דרך לשתי העונות, מה עוד נותר חוץ מלגחך על כל הסאגה ההזויה והמרוחה הזאת...

הכי חשוב שאתה כנה עם עצמך, מהרגע העשירי ועד לזה שבטופ הרשימה, כמובן.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש כאלו שנפגעו מהבחירה בטופ הרשימה...

אני מבינה...

אבל מצד שני, אלה הבחירות הכנות שלו, ואני לגמרי מזדהה עם כל אחת ואחת מהן. זה הכל. חוץ מזה, לא סתם הוספתי את הסמיילי. ברוח טובה.

אגב, אני נפגעתי מכל ה"עונה" הזאת, על כל היבטיה. אין יותר גרוע מזה, אני חושבת.
מקווה שהיא תימחק לי מהסיסטם, כמו שאיימי אמרה, כמה שיותר מהר... מן הסתם, זה בתהליכים כבר...

למעלה