החמצתי את התוכנית אתמול

D h a l i a

New member
החמצתי את התוכנית אתמול

אבל אחרי כל מה ששמעתי, גם מאוהבי אלירז המסורים ביותר, לא בא לי לצפות בתוכנית ולראות את אלירז ברגעי מבוכתו וכעסו (המוצדק), שלא לדבר על כך שאני מעדיפה לחסוך מעצמי את תוכן השיחות הירודות. אתם מוזמנים לקומונה שלנו: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=37881

avi 141

New member
אתמול זה היה חריג באמת. אך לרוב, ההנאה שיש

בצפייה ממנו, עולה לאין שיעור על תחושת האי נוחות שישנה לעתים...

שריוקי

New member
אם עורכי התוכנית קוראים כאן..רצוי שיקחו

לתשומת ליבם את רכשי ליבו של הציבור שלא להוט על מוזיקה ים תיכונית/מזרחית. חוץ מהז'נר הזה יש אין ספור שירים עיבריים. בשיחות עם חברות שמעריצות את אלירז יש כבר כמה נטישות מהערוץ ולא דוקא בגלל אלירז,יותר בגלל המוזיקה,ריבוי הפרסומות,עריכה לקויה כמו קטיעת שיחות ובכלל,נוצר רושם קל של זלזול. חבל....

avi 141

New member
מסכים בהחלט, ובפרט לגבי המוזיקה...

גם אני לא להוט רק על מוזיקה מזרחית...

madamx1

New member
לדליה

אכן אתמול נעשו הרבה פאשלות ,נראה שנעשה נסיון להמחיש את הנושא המדובר, ערוץ 24 בכללו די לא מקצועי ההפקה די חפייפניקית לא רק בתוכנית של אלירז, אתמול זה בלט במיוחד מפנים לקליף מסויים ומשמעים אחר משגעים אותו באוזניה פרסומות קליף לא דבר עם זה בקיצור בלאגן . אני צופה אך ורק בגלל אלירז פשוט נהנת ממנו ומהאינטרקציה שיש לו עם האומנים . בעיקר מתפעלת מהפרגון שלהם אליו כי זה לא כזה טריויאלי שהם מזמינים אותו לשיר איתם (למרות שזמר גדול הוא לא חחחח) והגדיל לעשות מושיק ולא לנצל את הבמה שניתנה להם לגמרי לעצמם (למעט עידן יניב אתמול שדי דחף את עצמו ,לא נורא). לגבי השיחות אתמול הגזימו וזה הביך מאד את אלירז. רק מה אין לא כ"כ מה לעשות וניסה לזרום למרות שקטע באחגנטיות את השיחה עם הכי הזוי מיהוד ומי שפישל פה זו המפיקה/עורכת . יש לסנן שיחות לפני ובאם בשידור השיחה גולשת ישלטר אצלה והופס מעיפים את הצופה ,אלירז לא אמור להעיף אותם. בקיצור,אמשיך לצפות בו כי ממנו אני נהנהת תמשיכי גם את מבטיחה שתהני.

D h a l i a

New member
ברור שאני אמשיך...

רק את התוכנית הספציפית הזאת ששודרה אתמול ממש לא בא לי לראות.

למעלה