החמרה במצבו של אריאל שרון

bhnadav

New member
החמרה במצבו של אריאל שרון ../images/Emo10.gif

החמרה במצבו של אריאל שרון הערב מדווח המרכז הרפואי שיבא בתל השומר כי "ביומיים האחרונים מסתמנת החמרה במצבו של ראש הממשלה לשעבר" מיטל יסעור-בית אור מצבו של ראש הממשלה לשעבר, אריאל שרון, הוחמר - כך מדווח הערב (יום א') המרכז הרפואי שיבא בתל השומר. בהודעה שנמסרה נאמר כי "ביומיים האחרונים מסתמנת החמרה במצבו של ראש הממשלה לשעבר. הרופאים המטפלים בו מדווחים על הרעה בתפקוד הכליות ועל אגירת נוזלים בגופו". בדיקות שנעשו לשרון מצביעות על שינויים שחלו ברקמת המוח. רופאי בית החולים "שיבא" בתל השומר ממשיכים לערוך בדיקות על מנת לאבחן מה גרם לשינוי במצבו. הרופאים מעדכנים את משפחת שרון באופן שוטף. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280262,00.html

שמעתי את זה עכשיו בערוץ אחד ../images/Emo10.gif

אני מחזק מכאן את ידי משפחתו של אריאל שרון.

bhnadav

New member
מקורבי שרון: אין סכנה ממשית לחייו

מקורבים לרה"מ לשעבר אריאל שרון התייחסו לדיווחי הרופאים בדבר החמרה במצבו וציינו כי "המצב לא דרמטי". לדבריהם במצבו הבריאותי של שרון חלות עליות וירידות, עם זאת בהתייחסם להודעה ששוגרה מבית החולים שיבא הם מדגישים כי אין דרמה וכי אין לפי שעה סכנה ממשית לחייו של שרון. מיה בנגל, Nrg

טלמ

New member
../images/Emo10.gif

אני מקוהו שגם מהבעיה הזאת הוא יצא בשלום. שרון זה איש של ניסים, מכל דבר הוא יצא בנס, אני מקווה ששמור לו עוד נס אחד כדי לצאת גם מזה. הוא עשה כל כך הרבה טוב בחיים שלו, מגיע לו לפחות לסיים את החיים בכבוד. טל

bhnadav

New member
פרופ' מוטי רביד.. שוב בערוץ 10.

רק מלראות את הפרצוף שלו קיבלתי סחרחורת..

אני מקווה שהרופאים גמרו

לערוך את הנסויים שלהם ויאפשרו לטבע לעשות את שלו . אם מי מהם למד משהוא בכדי לעזור לאחרים בזאת ננוחם . לא מגיע לאריאל שרון לסבול .

למעלה