שרנסקי האחד
New member
האם ניתן לדווח על החמרת מצב ולבקש וועדה רפואית , למרות שיש % נכות צמיתה , עוד לא הגעתי לגיל פרישה .
שלום לך,האם ניתן לדווח על החמרת מצב ולבקש וועדה רפואית , למרות שיש % נכות צמיתה , עוד לא הגעתי לגיל פרישה .
להבנתי לא ניתן לבקש החמרה. יש לך אחוזים המזכים בכל ההטבות, כולל פטור ממס הכנסה , אם זה רלוונטי.94% נכות ו - 100% אי כושר השאלה היא האיים ניתן לבקש החמרת מצב .
בתודה מראש
לא. בקצבת נכות לאזרח ותיק וגם לפני, אין משמעות לפנסיה.בתאריך 02/2021 אני היה אזרח וותיק , אני נכווה 94% נכות , היא קושר 100% שאלתי אני נכווה מי שנת 2012 עד שנה זאת עבדתי כתוצאה מנכות הפסקתי לעבוד אני מקבל פנסיה ממקום עבודה בימים עלה קבלתי טופס 480 לאזרח וותיק אני מקבל קצבה נכות וקצבת שרותם מיוחדים לנכים האם הפנסיה וקצבת הנכות יחושב על קבלת אזרח וותיק .
בתודה מראש .
שלום לך,אשתי הגישה תביעה לאזרח וותיק , בתשובה נכתב כי אני לא זכאי לקבל מענק לאזרח וותיק , שאלה למרות שאני מגיש בנפרד ואשתי מגישה בנפרד בקשה , לאשתי לא אישורי ע"פ סעיף 240 , מה אני קשור אני מגיש בשמי והיא בשמה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.