נכות כללית: הגשתי החמרת מצב ורציתי לדעת עם זה אפשרי להוריד לי את הצמיתות לזמני ?
ע עופרי מויאל New member 18/12/22 #1 נכות כללית: הגשתי החמרת מצב ורציתי לדעת עם זה אפשרי להוריד לי את הצמיתות לזמני ?
א אורנה01 Active member מנהל 30/12/22 #3 נכתב ע"י מועדון היין: אהלן. ניסית לבדוק האם יש מידע עדכני במרכז הידע? זה אתר חדש המרכז כל מה שצריך לדעת על ביטוח נכתב ע"י עופרי מויאל: שלום לך, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב... אם יש לך 100% אי כושר עבודה, הרי אתה מקבל קצבה מקסימלית. אם יש לך פחות מ-75% או 100% ניתן להגיש תביעה להחמרת מצב. עליך מצויים במסמכים רפואיים התומכים בהחמרת מצב, ולהגיש החמרה במצב הרפואי. תוכל להיעזר ב"יד מכוונת" בעיר מגוריך: יד מכוונת - ייעוץ והכוונה חינם לוועדות רפואיות של הביטוח הלאומי www.kolzchut.org.il בברכה. נכתב ע"י מועדון היין: נכתב ע"י עופרי מויאל: , לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י מועדון היין: נכתב ע"י עופרי מויאל: יש לך,100 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י מועדון היין: נכתב ע"י עופרי מויאל: נכות כללית: הגשתי החמרת מצב ורציתי לדעת עם זה אפשרי להוריד לי את הצמיתות לזמני ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י מועדון היין: אהלן. ניסית לבדוק האם יש מידע עדכני במרכז הידע? זה אתר חדש המרכז כל מה שצריך לדעת על ביטוח נכתב ע"י עופרי מויאל: שלום לך, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב... אם יש לך 100% אי כושר עבודה, הרי אתה מקבל קצבה מקסימלית. אם יש לך פחות מ-75% או 100% ניתן להגיש תביעה להחמרת מצב. עליך מצויים במסמכים רפואיים התומכים בהחמרת מצב, ולהגיש החמרה במצב הרפואי. תוכל להיעזר ב"יד מכוונת" בעיר מגוריך: יד מכוונת - ייעוץ והכוונה חינם לוועדות רפואיות של הביטוח הלאומי www.kolzchut.org.il בברכה. נכתב ע"י מועדון היין: נכתב ע"י עופרי מויאל: , לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י מועדון היין: נכתב ע"י עופרי מויאל: יש לך,100 לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י מועדון היין: נכתב ע"י עופרי מויאל: נכות כללית: הגשתי החמרת מצב ורציתי לדעת עם זה אפשרי להוריד לי את הצמיתות לזמני ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי להרחיב...
מ מועדון היין New member 25/12/22 #2 אהלן. ניסית לבדוק האם יש מידע עדכני במרכז הידע? זה אתר חדש המרכז כל מה שצריך לדעת על ביטוח לאומי.