החמשיה השבועית

החמשיה השבועית

לקראת הסופ"ש המגיע עלינו לטובה הנה כמה תמונות לסוף שבוע רגוע
והראשונה, סרטן מסוג סרטן נזיר.

סגירת חשבון ../images/Emo122.gif

מוקדשת ל- DeathWing מחבטן ספירים- על שם אבני הספיר שעל גבו. הבטחתי וקיימתי- והפעם הייתי סלחן, אתה לא רוצה לדעת מה יקרה אם עוד פעם תתבלבל

DeathWing

New member
לכבוד הוא לי :)

קיבלתי והפנמתי :) תמונות מדהימות דרך אגב. איזו מצלמה אתה משתמש? (סלח לי עם כבר פרסמת זאת בעבר)

מצלמת אולימפוס

C-5050Z, מצלמה טובה אבל לא יכולה להשתוות למצלמות שראיתי כאן בפורום, כמובן אני משתמש בכיוונים ידניים ויש לי פלאש חיצוני של איפוק. בנוסף הדבר שמאפשר לי לצלם מתחת למים זה מארז אולימפוס שבינתיים הספיק להשבר לי ועכשיו אני צריך לרכוש חדש בקרוב. המצלמה ללא עדשות מתחלפות אבל יש לה מאקרו מעולה וסופר מאקרו מצויין. היא אחת הפופולריות בקרב הצלמים התת מימיים.

derbi rider

New member
תמונות מממממששש יפות !!

תמונות מדהימות!! אבל איפה אתה מצלם אותם לעזאזל ?!

dark spy

New member
אולי כדאי ש...

תוסיף גם גירסאת רייסרX לפני שחברי הפורום שאינם מיומנים במציאת אנטנרים יחשבו שאתה הוזה דגים?

elistein

New member
תמונות בהחלט מרשימות, אין תחרות

אבל למה הדרקוני חתוך. אז התמונות באמת מיוחדות ואי אפשר להתחרות, אבל במים צריך גם קומפוזיציה.

sapog

New member
עולם מדהים

אתה מגלה בפניינו, ואני מאוד מודה לך על כך! תמונות פשוט מהממות, תמשיך כך! מצפה לצילומים נוספים.

shayt

New member
איזה יופי

אני מקנא, גם אני רוצה לצלם מתחת למים (צריך מארז, זמן, כסף...) איזה תמונות יפות, תנסה פעם הבאה לא לחתוך אותם, אמנם זה מיוחד כי זה מתחת למים, אבל עדיין רוצים לראות את כל הבעל חיים. שי

למעלה