החנוכה שלי וגם מה שקדם לחג...

החנוכה שלי וגם מה שקדם לחג...

אז אתם בטח זוכרים שסיפרתי לכם על מה שעבר עלי לאחרונה שכלל שילוב בין הופעה בהצגות,בעיות וכאבים בפה ובלסת, שיפוצים וצבע בבית שנמשכו הרבה מעבר למתוכנן ואח"כ נדרשו גם שיפוצים לשיפוצים...וכרגיל, הכל קורה בעת ובעונה אחת
בין השאר הזכרתי שאני גם עובד על תפקיד שאני אמור לקפוץ אליו בחנוכה אבל לא ממש הסברתי ופרטתי על מה ובמה מדובר... אז עכשיו, אחרי שהלחץ ירד, במעט, אני אשתף אתכם ואספר. ביום שישי האחרון התחלתי להופיע במחזמר: " ספר הג'ונגל - חברים לנצח "
במקומו של השחקן גיא אריאלי. למרות רצונו של אמיר פיי גוטמן ( שביים את המחזמר ) לעזור לי להכנס לתפקיד ולהכין אותי כראוי, הדבר לא התאפשר מאחר ואמיר משתתף השנה בפסטיגל שהחל להופיע ברצף כבר מאמצע נובמבר ולפני כן הוא היה עסוק בחזרות קדחתניות, אז נאלצתי להכנס לתפקיד בעצמי תוך קריאת הטקסט וצפייה בדי וי די של ההצגה וממנו ללמוד הכל!!! כניסות, יציאות, תנועות,מה עושים הפרטנרים לבמה( 11 משתתפים!!!! ) ומה אני אמור לעשות, שירים, ריקודים וקרבות פשששששש, הכל לבד מלבד "חזרה" של חצי שעה עם אחד משחקני ההצגה שהסכים לבדוק אם למדתי נכון את הכוראוגרפייה מהצפייה. אם להכנס עם חזרות מסודרות עם הבמאי והצוות להצגה שרצה כבר שנה וחצי בהצלחה וזוכה לביקורות מעולות זה מבצע לא פשוט, פחדים ולחצים אז לקפוץ לבד זו חוויה לא פשוטה ומטלטלת. אם לא די בכך, כשהוצע לי התפקיד הודיעו לי שאני מגלם את דמותו של שירחאן הנמר ואותו למדתי בהשקעה רבה יום וחצי לפני ההצגה נודע לי בעקבות הפגישה הקצרה עם אותו שחקן שמי שמגלם את דמותו של שירחאן מגלם את: אם סי מונקי - קוף ראפר בניחוח צרפתי שמשתתף בסצינה ארוכהההההה שכוללת שיר ארוווווך עוד יותר וריקוד מסובך מאווווד האמת?! לרגע נכנסתי ללחץ אטומי ורציתי להודיע ששברו את הכלים ולא משחקים אבל מיד נתתי לעצמי שתי סטירות ( רק מטאפוריות, לא לדאוג
) ואמרתי לעצמי: זה מה שיש ועם זה נתמודד
הנחתי את שירחאן בצד בלית ברירה ואת הזמן שנותר לי הקדשתי ללמוד את התפקיד שנחת עלי בהפתעה
ביום שישי קמתי בשעה: 04.45 ( אסון מבחינתי ) ובשעה: 06.00 התייצבתי עייף, מתוח ולחוץ במקום המפגש ממנו יצאנו לשדה התעופה כדי לטוס לאילת. כמובן ש
התאחרה ובגלל האיחור כשכבר הגענו לאילת ( באיחור עצום מבחינתנו )המסלולים היו תפוסים ונאלצנו להסתובב 3 פעמים סביב אילת, ב09.40 נגעו גלגלי המטוס באדמת אילת ואנחנו כבר היינו ביאוש מוחלט מאחר וההצגה הראשונה היתה אמורה להתחיל ב10.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו20 דק' לפני אנחנו עוד במטוס
כשסוף סוף נפתחו הדלתות דחפנו בנימוס את כולם ורצנו כמו מטורפים למזלנו הרב האולם נמצא ממש מול שדה התעופה, עצרנו מכוניות במעברי החציה והגענו לאולם 10 דק' לפני תחילת ההצגה כשהקהל כבר מחכה בדלת הכניסה... כמובן שעל חזרה כמו שתיכננו לעשות מראש לא היה על מה לדבר, עשינו באלנס במהירות האפשרית ( בכל זאת צוות של 12 איש ) ורצנו להתאפר ( מבצע בפני עצמו ), לא הספקתי להרגיש וללמוד את הבגדים שלבשתי לראשונה ואת הבמה והתפאורה הכרתי רק במהלך ההצגה. אין לי מושג מה עבר בהצגה הראשונה... אני רק זוכר שה
שלי דפק בעוצמה, שהשיר והריקוד שלי זכו למחיאות כפיים כשהרקדנים שלצידי מסתכלים בי בעיניים נוצצות ובגאווה ומסמנים היה מעולה
ואת שיר הסיום וההשתחויה ב10 דקות שהיו בין סיום ההצגה הראשונה לתחילת השניה לא הצלחתי להבין את מה שהיה ואת מה שעבר עלי ואפילו לא לעכל את המחמאות הרבות והשבחים שקיבלתי מהשחקנים, צוות התיפעול וההפקה ואפילו לא להסדיר את הנשימה שלי והווווווווווווופ התחילה עוד הצגה שממנה התחלתי להנות טיפ טיפה שגם עליה זכיתי לפירגון גדול. אחה"צ חזרתי הביתה תשוש, מפורק ובכל זאת עם תחושת הקלה עצומה שירדה מעל הכתפיים ועם חיוך בשבת כבר הופעתי שוב עם ההצגה בהיכל התרבות בנס ציונה והחג אנחנו מופיעים גם בתל אביב, נהריה, יגור וגבעת ברנר כך שמחר ובכל יום זה כאילו שוב מתחילים בפעם הראשונה אבל עם קצת יותר ביטחון.

במהלך החג אני אצלם ../images/Emo248.gif תמונות של

הבמה, התלבושות, הבובות ( שאת חלקן אתם מכירים כי שרון שירצה חלק מהן העלתה כאן תמונות שלהן ) ותמונות קצת יותר מוצלחות שלי וגם של שאר הצוות. בנתיים אני מצרף תמונות לא מוצלחות שצילמתי דרך המראה במהירות רבה באותו יום שישי שעליו סיפרתי בהודעה הקודמת זהירות
התמונה לא לפחדנים ובעלי לב חלש

simba6

New member
שחקת אותה! ../images/Emo229.gif

תמונות מקסימות, אתה נמר אמיתי בג'ונגל של החיים... הכשרון והנסיון חיפו על הכל... כנראה לקחו את זה בחשבון כשבחרו אותך

איך עושה נמר??? דודיררררררררר!!!!!

כל הכבוד לך על ההתמודדות עם כל הלחצים של הצגה חדשה ותפקיד חדש, זה בהחלט נשמע מאתגר ואני שמחה שידעת לנצל את הלחץ ולהפוך אותו למפרה ולא למשבית! אני חושבת שראיתי את ספר הג'ונג'ל כהצגה פעמיים בהפקות שונות (לפני המון שנים אבל זוכרת את השחקנים והתפאורה) ומאחלת לך שתהנה מכל שאגה נמרית. שיהיה לך המון המון בהצלחה וכל הכבוד על הנחישות וההתמדה.

וואוו!!!!! ../images/Emo45.gif

דודי, זה פשוט מדהים ללמוד תפקיד שלם עם שירים וכריאוגרפיה דרך די וי די בלבד זה ממש לא פשוט איזה כיף זה אחרי טירוף ועבודה קשה להצליח ככה ושכולם מפרגנים ומחזקים נותן תזכורת חשובה לכולנו- שאם רק נרצה אפשר לעשות הכל! שיהיה שבוע נפלא וחנוכה יחזור להיות חג מואר ושמח!

../images/Emo24.gifאוי דודינקה

דודי יא נמר
איזה סיפור ! (חבל שלא ידעתי קודם שאתה מופיע באילת), אתה שחקן אמיתי והסיפור מוכיח זאת . הזכרת לי שהבת שלי (עכשיו בר בת 10 וחצי) היתה מכורה לקלטת של ספר הג'ונגל (ההצגה) וגם היתה במופע מספר פעמים. קפצת למים עמוקים ושיחקת אותה לגמרי !!

גליתוי

New member
דודי איזה כייף!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif

קודם כל כייף לאילתים שזכו לראות אותך בבכורה. וכייף לצוות שזכו בשחקן כמוך! וכייף לך שיש לך הזדמנות מצוינת להשתמש בכישוריך הרבים ובקיסמך האישי! וכמו שאני מכירה אותך וכמו שראיתי בהופעה אי אפשר שלא להתאהב

פ י ו ל ה

New member
איזה עצבים. כתבתי לך הודעה וכנראה בגלל בעיות

אינטרנט זה לא עלה! בכל מקרה מה שכתבתי היה בערך שמממממממעעע ישראל!! איזה טירוף דודי. כל הכבוד על הקפיצה למים, למרות כל הקשיים. אני בטוחה שהלך ועוד ילך לך מדהים כי מספיקות חמש דקות לדבר איתך בשביל לחוש את השחקן המפעם בך מין אנדרנלין דודי שכזה שכראה מפעם גם בליבו של שירחן. אלה הם מסוג האתגרים שבפעם הבאה שיהיה קשה תוכל להזכר בהם ולהיווכח שוב כמה השמיים הם הגבול בשבילך. שיהיה המון בהצלחה בהמשך עם זה ובכלל!

מה אומר השיגו אותי,../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

ואמרו הכל. דודי שיחקת אותה בג-ד-ווווווווווווו-ל אתה

אתה לא רק נמר...../images/Emo106.gif

אתה תותח!!!!!!!!!! חיית במה!!!!! כל הכבוד לך!!! אתה נס החנוכה לו חיכינו!! ושיהיה בהצלחה ובקללי-קלות בהמשך...

דודי יקירי אין אין עלייך ,אתההכוכב !!!! ../images/Emo41.gif

לידיעתך קראתי מילה במילה.....חחחחחחחההה ועתה אני מבינה מדוע אינך זמין.... אני גאה בך ויודעת שאתה כשרון מהלך מפוצץ באנרגיות חיוביות.....
אוהבת אותך ומאחלת לך כלטוב...כל השאר קטן עלייך!!!! דרך אגב יש כרטיסים לי ולאלעד?? [שלאחרונה החל לאהוב הצגות] יום נעים דבי

כיפאק לדודי: היי-הו!!!

אמאל'ה, כמה אדרנלין ולחץ-מחץ!!! קראתי את כל הסיפור בנשימה עצורה. ושמחתי לקרוא את הסוף טוב - הכל טוב... כל הכבוד דודי! יישר כוחך על האנרגיה הטובה והמחשבות החיוביות. אתה משמש מופת ודוגמא לכולנו איך לנהוג בשעות לחץ ומשבר, והעיקר והעיקר - לא לפחד כלל!

תודה רבה לכם על הפירגון, המילים החמות והאהבה

הרבה שהענקתם לי בדברים שנכתבו
מעבר למבוכה וההסמקות גרמתם לי להתרגש עמוקות שיש לי חברים מיוחדים כמוכם בחיי
תנו לי יום - יומיים להתאושש מהעייפות, המתח, הלחצים וכאבי השרירים ואני אתייחס באופן אישי לכל הודעה שנכתבה בשירשור זה כפי שראוי להודעות כאלה שחשים בקלות שהן נכתבו בכנות ומכל ה
תודה, תודה, תודה לכם חברים שלי שלכם באהבה ענקית
דודי - דודידו

למעלה