החנות של ציפי סיקסטיז

החנות של ציפי סיקסטיז

החנות שלנו (של ציפי) בחיפה עדיין סגורה. כאשר החנות תפתח נוסיף הודעה חדשה בפורום בינתיים תגיעו לסניף יפו-תל אביב בשדרות ירושליים 49 בבניין בית-דחף טלפון: 03-5184060 הנחה מובטחת

may24

New member
תודה על העידכון!

חשוב לדעת שיש גם חנות ביפו למי שגרה באזור המרכז תודה רבה! מאי

DREAM111

New member
תודה על המידע בנושא

אשמח אם תמשיכו לעמוד איתנו בקשר בכל הקשור לחנויותיכם.

שרון ש

New member
האמת היא..

שבהתחלה נורא התלהבתי מציפי, אבל מכנס אחד נהרס לי אחרי הכביסה הראשונה, ושוכב מאז מיותם בארון ולו רק מהצער שלבשתי אותו רק פעם אחת. מכנס שני כיבסתי פעם אחת ומפחדת ללבוש שוב פן אצטרך לכבס שוב. מכנס שלישי, קצת משוגע בצבעים מבחינתי, מחפשת את ההזדמנות הראויה ללבוש.. המוכרות שם דווקא היו נחמדות להפליא, את זה אני חייבת לציין. ועוד המלצה למי שקונה שם,לשים לב לכך שהמכנסיים סטרצ´יות.אני מדדתי מכנס שהיה צמוד מדי, קניתי מידה יותר גדולה מבדרך כלל ואחרי שעתיים המכנס היה פשוט ענק עלי.

שרון

אל שרון... וקהל לקוחות ציפי כנראה שהרבה זמן לא קנית אצל ציפי, אני מבקשת תגובות מקהל שקנה לפני שנה או שנתיים מציפי ואם יש איזה בעיות במכנסיים או בתפירה או בכביסה אשמח לקבל המלצות כדי לשפר ולייעל את המוצרים. תודה לכולכם, אוהבת אותכם ציפי.

שרון ש

New member
אז זהו שלא,

את המכנס שנהרס לי אחרי כביסה אחת קניתי לפני חודש וחצי!!!!!

מאיושית

New member
ציפיסיקסטיז

עד איזה מידה אפשר למצוא אצלכם? האם יש מבחר גדול גם מהמידות הגדולות ביותר שלכם? (חבל לי לבוא עד אליכם כדי למצוא מכנס אחד במידה שלי...) תודה רבה על היחס והמאמץ לענות לשאלות שלנו. זה בהחלט עושה חשק לבוא אליכם!

אפשר לעשות הזמנות?

יש לי כמה מכנסיים שלך ואני דווקא ממש מרוצה ואני לא יודעת מה כבר אפשר לעשות להם בכביסה שאבא שלי (הידוע בכינוי- המכבס משמיד הבגדים) לא עשה עדיין אבל אין לי שום תלונה עליהם. הבעיה שלי הייתה שבמידות שלי לא מצאתי שום דבר מטורף מספיק לטעמי בפעם האחרונה שביקרתי ביפו אז, אני יכולה אולי להזמין שילוב צבעים ובדים משלי? כי יש לי כמה רעיונות ואני יודעת את המידה שלי. ועוד שאלה היא האם אפשר לעשות תיקונים במקום בזמן הקנייה?

rellyo

New member
גרופית של ציפי

היי בנות ובמיוחד ציפי
אני קונה אצל ציפי עוד לפני החנות כשעוד היה לה את הדוכן בשוק הפישפשים, ואני תמיד תמיד מרוצה. יש המון מבחר ומידות גדולות ומוכרות מצויינות. אני חייבת להודות שבדרך כלל אחרי שנה המכנסיים די התסמרטטו אבל שנה זה המון בשביל מחיר די זול (שנה שעברה זה היה 80 ש"ח בשביל זוג. כמה זה היום?) . אני מבטיחה להביא איתי חברות חדשות בקרוב.

may24

New member
היי רלושש

שמחה שבאת אלינו, תגידי איפה יש חנות של ציפי באזור שלנו אולי אני אנסה שם... שלך, מאי

rellyo

New member
מאיוצ´קה

שמחה להיות כאן. הכי קרוב אלינו יש באמת ביפו כפי שכבר ציינו, אורית וסוזי ביקשו בזמנו שאני אראה להן איפה זה את מצטרפת אלינו. וזו פקודה!

למעלה