החניה במתחם המגה / ארקפה

החניה במתחם המגה / ארקפה

הייתי שם עכשיו וראיתי שאכן החניה כעת היא בתשלום, אולם יש שעתיים חינם לכל הבאים למתחם (ולא 3 שעות חינם לתושבי רעננה, כמו במשביר). תמהתי....אני מתכוונת לשאול את מי שצריך לשאול, אולם בינתיים רציתי לשאול אתכם לגבי שאר החניות באיזור הפארק שעדיין לא הייתי בהן מאז השינוי.

וגם - גמלאים ו"מגה".

לפני אמי עמדה היום בתור קשישה שבקשה וקבלה הנחת גמלאים על קניותיה. ביקשה אמי, תוך הצגת תעודת גמלאית של גימלאי רעננה, הנחה דומה ונענתה שמדובר בכרטיס של מגה עם תמונה, אותו עליה לבקש בקופה הראשית. לא התעצלה ופנתה לקופה הראשית, שם נמסר לה שהפקת הכרטיסים הופסקה ורק גמלאים שהספיקו קודם - זכאים להנחה. ובכן....

ATAF151

New member
מה הבעיה בזה?

הם החליטו להפסיק להנפיק כרטיסים לגמלאים, וזו זכותם המלאה. יפה מצידם שהם עדיין מכבדים את מי שכבר הונפק להם כרטיס.

מהכרותינו הארוכה

ברור לי שאם אתה לא מבין - חבל להתחיל להסביר לך. הרי תדבוק בעמדתך ממילא.

ATAF151

New member
אני הייתי מגיב בתניעות בנושא הזה

הרי כל אלו המתנגדים לדעותיך בפורום אומרים עליך בדיוק את מה שאת אומרת עלי, שאין טעם להתווכח איתך. דווקא אני מהבודדים שמעולם לא אמרו את זה עליך.

עטאף, אתה הרי מודה בפה מלא

בגישה אנטי-חברתית, איש איש לנפשו. אס למה לפתוח דיון בנושא? דיון על רגישויות חברתיות, שהפתיח שלו פוסל אותן על הסף, הוא דיון מיותר. את דעתי הבעתי - מדובר כאן בבעייה אתית חמורה מצד מגה. חמורה דיה, לטעמי, כדי שלו הייתי קונה שם תכופות, הייתי מן הסתם מחליטה להמעיט לקנות אצלם מעתה...

ATAF151

New member
אני הכי חברתי שיש

אין כמעט אדם שהוא יותר חברתי ממני, ולמשל אני מצביע כמעט בקביעות למפלגת העבודה. אבל אני תמיד מסתכל על התמונה כולה. ולמשל כאשר אני בעד להגדיל קצבאות למסכנים, אני לוקח אחריות על הגישה שלי ולמשל לא שוכח שיתכן שאם יעשו כך אני אצטרך לשלם יותר מיסים ויתכן שהגרעון בתקציב יעלה ודירוג האשראי של ישראל ירד. וכאשר אני מתנגד לצעדים הכלכליים של ביבי, אני לא מתכחש שצעדיו יביאו גם דברים טובים לכלכלה כמו שעשה עמיר פרץ למשל. וזאת לעומת אנשים אחרים שתמיד בעד לעזור לחלשים אבל אף פעם לא מוכנים שזה יבוא על חשבונם. אבל, מה לעשות שמגה חיים בעולם עסקי, ומותר להם לעשות מבצע לזמן קצוב שבו רק גמלאים שעושים כרטיס גמלאי באותו הזמן מקבלים 5% הנחה. ואיפה אותם גמלאים אמורים לקנות? בשופרסל או ברמה שמעולם לא עשו הנחות לגמלאים.

ניטרוי

New member
זה נכון שהם הבטיחו שאם תעשה כרטיס

תקבל הנחה אבל גם לגבי מי שעשה את זה "בזמן" היתה אכזבה ותגובות מגומגמות. אני הפסקתי לקנות שם בגלל תחושה שמשהו מעורפל וצולע בכלל. מעניין אם הם כבר קיבלו בכלל אישור לתפעל את המקום כי לא מזמן קראתי שהם לא פועלים ברשיון.

למעלה