החנייה בים מרגיז כל כך!!!

החנייה בים מרגיז כל כך!!!

אני עובדת באחת מהמסעדות בחוף החנייה אינה מסודרת וסלולה ולכן חניתי בחולות היום האוטו שקע לי בחול ופתאום מגיע לי אחד עם מדבקת מחלץ ואומר לי" מאה שקל ואני מחלץ אותך בדקה וחצי" כל כך מרגיז למה העייריה לא דואגת לסלול?

תתבעי את העיריה!! בבית דין לתביעות קטנות !

הבאת לי רעיון ! איפה הצלחת לתקוע את הרכב ???? וואי זה ממש עוגמת נפש .. ווווואי שווה !!!!! אפשר להוציא מהם כסף ליום עבודה ולעוגמת נפש .. כמה אלפים טובים .... איזה שוס! תודה על המידע.

זו באמת עוגמת נפש

בחורה לבד ב3 וחצי בלילה בחולות בים, מה זה אם לא עוגמת נפש? לא חושבת שמתביעה ייצא לי משהו חוץ מהכסף של פתיחת תיק וכולי

אני מוכן לבוא אלייך לביתך לקחת תצהיר

ולתבוע בשמך ולעשות את כל הסידורים בשמך.. להיות מיופה כוחך .. ונתחלק בכסף של הזכיה.. 60 לך 40 לי .... בא לך?

cobainos

New member
קוראים לזה עורך דין

ועדיף כבר לשכור אחד עם רישיון

בבית דין לתביעות קטנות אין חובת עורך דין :)

אני יכול למלא את התפקיד ולחסוך לבחורה המון בירוקרטיה.. אני גם אגיש את התביעה ואסדר הכל בלי שהיא תצטרך לבוא להעיד אפילו, תצהיר יספיק.

bhmi100

New member
זו התגובה הראשונה שבה לא הצהרת שכולם מושחתים.

אתה משתנה לטובה :)

NoWords

New member
נוראי מה שהולך שם.

הייתי השבוע שלוש פעמים וזה היה ממש בלאגן. אף אחד לא מבין איפה צריך לנסוע, החניות מבולבלות, אנשים עצבניים. טוב שהם נזכרו בדיוק עכשיו לבנות הכל מחדש... הם גם עובדים לאט או שזאת רק אני!?

האם יש כאן עילה לתביעה?

איך אני מוכיחה את ההתחרפות? זה מאה שקל שעלה לי, שעה של המתנה מורטת עצבים והמון עוגמת נפש

cobainos

New member
הלכתי ושאלתי בשבילך

אנשים שאני "במקרה" מכיר מעולם המשפטים והתשובה היא שעל 100 שקל ועצבים יצחקו לך בפנים, צר לי לאכזב אותך.

זה לא רק על 100 שקלים.

אפשר להמציא סיפור רקע של איחור לפגישה חשובה, פגיעה ביום עבודה, עוגמת נפש שנוצרה עקב פגיעה באדם שלישי שהיה נחוץ לרכב להגיע למקום כלשהו חשוב. אפשר לספר הרבה דברים וחובת ההוכחה על האשמים .......

חןשסק

New member
זו לא רק את... ../images/Emo4.gif

חוצמזה, אני לא מבינה- איזה טיפשים הם!! למה לבנות ולסלול בשיא עונת הרחצה, וגם- מסכנים הפועלים!! לסלול בשיא החום?? מי החכם שקיבל את ההחלטה?!

בדיוק הסיפור רקע

ואיך זה נשמע עכשיו? נתקעתי עם הרכב ב4 בבוקר? נבהלתי נורא המתנתי עד 7 בבוקר פיספסתי יום עבודה ההורים שלי שזקוקים לאוטו פיספסו יום עבודה התחלתי לא להרגיש טוב מהחום והלחץ וכולי וכולי

למעלה