החסרון בעודף אינפורמציה - חשוב

nightriders

New member
החסרון בעודף אינפורמציה - חשוב

אין מה לומר. אפשר להגיד רק דברים טובים על הפורום הזה בניהולה של אושרית. אנשים רבים מוצאים כאן מענה לשאלותיהם, תוך זמן קצר, ושיתוף הפעולה כאן אכן מעורר הערצה. הענין הוא שעודף גישה למידע לפעמים יכול לפגוע. כשאני נרשמתי לאוניברסיטה, אי אפשר היה אפילו לברר באינטרנט. הדבר היחיד שהיה הוא מידע קולי, ונאמר במפורש שסף קבלה יקבע רק החל מחודש יולי. אז לאחר ההרשמה (בינואר) שכחתי לא טרחתי לברר שום דבר כי ידעתי שסף הדחייה לא יקבע לפני מאי (אחרי שיש את מועדי הפסיכומטרי של אפריל). אחרי שראיתי שעברתי את סף הדחיה שכחתי מהעניין עד יולי ואז בדקתי מה סף הקבלה שנקבע. ובין לבין המשכתי את חיי, ואני ממש לא אדם מיוחד. כך נהג גם כל אדם אחר באותה תקופה. כשאני קורא כאן הודעות של אנשים אני לפעמים לא מאמין. עיסוק של יום ולילה מסביב לשעון. ברור לי שהסקרנות אדירה, והמתח מכרסם. גם אני הייתי בשלב הזה. ואני לא מאשים כאן אף אחד. סך הכל, לי לא היתה אפשרות לעשות שום בירור, ואני לא יודע איך אני הייתי נוהג במצב של היום. אבל חברים, תתנערו קצת, תכנסו לפרופורציות. חלק מכם פשוט שורפים לעצמם ימי חופשה שלעולם לא יחזרו. לא חבל?? אין טעם לבדוק 5 פעמים ביום. שום דבר לא ישתנה. לכו להתאורר, טוסו לאיזה אי ביוון, לכו לנופש באילת או בצפון. החיים ממשיכים , ושום דבר לא יקרה. ברור לי שהרוב המוחלט של האנשים כאן יקראו את ההודעה שלי וימשיכו להתנהג באותו אופן. אבל למען המיעוט (וגם אם זה יהיה אחד - עשיתי את שלי), שאולי ישנה קצת את דרכו, ויהנה קצת יותר בתקופה הזאת- בכל זאת החלטתי לשלוח אותה. ושיהיה לכולם בהצלחה!

אתה צודק

זה מה שאני מנסה להגיד לאנשים כאן, אבל זה לא ממש מצליח, הלחץ עושה את שלו. בכל אופן, לפחות יש להם מקום לשחרר טיפה את הלחץ, במקום לחטוף צרחות מהמזכירות של באר שבע, גם זה משהו.

hapshan

New member
די עם הפטרונות הזו...

לכל אחד יש זכות להחליט ולבצע איך הוא מעוניין להתמודד עם המועמדות הזו. חלק מעדיפים לא להתעמק (ולכן, יש המון המון מועמדים שלא בפורום, אם מבחירה או אם מחוסר ידיעה) וחלק מעדיפים לקבל את מירב המידע ולהתעמק בנושא עד כמה שניתן. אם משתפים את האחרים בידע - עוד יותר טוב! כמו שאושרית אמרה בצדק, זהו מקום של תמיכה ושיתוף ולכן זה חיובי עבור אלו המעוניינים בכך, גם במחיר של "שריפת ימי חופש" (לפי מה אתה מחליט שזוהי שריפה של ימי חופש? אולי זה חופש בשבילם?). אלו שרוצים לטוס לאי ביוון, ימצאו את דרכם לאתר "הדקה ה90" גם בלי ההכוונה שלך. החיים ממשיכים... כל אחד - בדרך שהוא בוחר לעצמו. בלי שיפוט מאחרים.

morancho1

New member
הוא לא שפט אף אחד..

הוא נתן עיצה שמבוססת על נסיון שלו, ויש בעצה הזאת הרבה צדק. אני באמת חושבת שעדיף לבלות ולנצל את הזמן שנותר עד ללימודים הקשים מאשר להלחיץ את עצמנו ולבדוק כל שנייה אם משהו התעדכן.. ברור שאני בודקת בכל זאת..בכל זאת הסקרנות הורגת אותי..אבל הלוואי והיה לי עיסוק שהייתי מתעוררת ממנו לקראת סוף יולי- לקראת התוצאות. בצורה כזאת- גם הייתי מבלה בזמן שאולי לא יהיה לי שנה הבאה (לימודי רפואה לא משאירים זמן פנוי), וגם לא הייתי משתגעת מלחץ. בכל מקרה, הוא לא בא לבקר, אלא לנסות לעזור, ולא צריך לקחת את זה אישית..

מורנייייייי נגמרו העברות!!!!!!!!!!!

אחרי כמעט חודשיים מתסכלים בטרוףףףףף של רק ואני מתכוונת רק רק ר העברות אפילו לא זקנה אחת שלא חשה בטוב קיבלתי סוף סוף נסיעה! אומנת ת.ד. שנקראת אצלינו "תאונת בטיוח" אם את מכירה את המושג אבל לפחות נסיעה!!!! ובורוך השם הצלחתי למרות כל הבירוקרטיה והבלאגנים להרשם לתאר"ן!!! מד"א עשו את טעות חייהם והסכימו להכניס אותי לניידת עם דיפיברילטור!1 בזזזזזזזזזז חחחח קיצר הכל שב על מקומו בשלום וכמו שאומרים כשיש פרוטקציו מי צריך קשרי:) ייאלה מחר בגרות בספרות ב28 פיסיקה ואזז נגמר הגאנום!!! ממורני הפצצתי השנה כמו שצריך במגנים נקווה שגם בבגרויות אני לא יאכזב! 98 97 98 95 95 ורק אנגלית בלאי 90:) ייאלה חבר'ה שמתקבלים לאת"א בעזרת השם הלווהי הלווהי הלווהי תחממו לי את הכסאות מקדימה כמו עתודאים טובים:)

morancho1

New member
איזה מעולההההה !!!

מטורפת מה זה הציונים האלה?? בחלומות הכי רטובים לא היו לי מגנים כאלה..את פשוט מטורפת! יאללה תחרבשי לך טוב בספרות ואז נגמר הכל:):) לגבי מד"א- כולו תאונה בטיוח ממה את כל כך מתרגשת:) אחרי תער"ן את תתחילי לראות מקרים הרבה יותר "מגניבים".. מתי הקורס שלך מתחיל ואיפה את עושה אותו? אם בכפר סבא אז את קופצת לבקר אותי!

את קופצת לבקר אותי!

ומוק אני בכלל לא מתלהבת מהתאונה הזו! אבל אחרי חודשיים עם מזל נכס ורק העברות!!!!!1 את פשוט לא יודעת מזה חודשיים של רק העברות!!! פשוט המזל הכי נכס שיש! הנהגים שאוהבים העברות היו אומרים לי לבוא תחנה כי כשאני בתחנה יש רק העברות!!! ובאמת שאמרתי לעצמי שאם עד סוף יוני אין לי נסיעה אחת שהיא לא העברה (לא אכפת לי כבר איזו נסיעה) אני פורשת ממד"א!!! דייי נמאס נמאס!!!!1 אז זהו בסוף הייתה לי נסיעה! נסיעה בלאי אבל פחות לא העברה! וכבר למדתי שנהגים באי אלי עם חיוך ואומרים לי :"נו ענברי רוצה לבוא איתי לנסיעה" אני צריכה לדעת שהם רוצים שאני יבוא לשעשע אותם בהעברה לתה"ש או בלינסון! ולגבי הציוניים אין לי מושג איך הגעתי אליהם:) כל כך לא היה לי זין למתכונות ולבגרויות:) אבל מה אכפת לי המגנים טובים נעשה מעדי ב' מתמטיקה כבר הקיץ.. היסטוריה אחד חורף אחד שנה הבאה פיכסיקה נקווה שלא נצטרך אנגלית אחרי הפסיכומטרי בחורף וספרות??? מי יעשה מועד ב'?!

מורני ראיתי שהורידו את הסכמים באת"א

תגידי הסכמים הולכים כמו הבגרויות אם למועד לפניך היה טוב אז אתה הולך להידפק וככה הלאה? או שאם הם הורידו השנה אז הם במגמת ירידה סביר להניח שגם שנה הבאה ירדו? או שפשוט אי אפשר לדעת??? אם יורידו את זה עוד קצת או אפילו ישאירו ככה אז עם קצת עזרה מהצבא אני יכולה לשאוף ל716 בפסיכומטרי אם הבגרויות והמועדי ב' שלהם יהיו כמו המגנים...((:):: מה איתך מותק האוניברסיטאות רבות עליך?

morancho1

New member
לא מזיק להיות אופטימיים אבל..

לא הייתי סומכת על זה שהם הורידו את הסכמים. לפעמים הם מורידים את הסכמים רק בשביל להעלות אותם אח"כ כדי להרוויח את דמי ההרשמה שלנו....... אבל כן יש איזשהי מגמת ירידה, אז ככה שיש סיכוי. בקיצור לא לסמוך עליהם לחרוש כאילו אין מחר:):)

ליהש

New member
ימים עברו

אתה מזכיר לנו ימים שהרדיו שידר ביו 6 בבוקר עד 23 והיה רק ערוץ טלויזיה אחד וכולם היו כנראה מאושרים.היום זה נראה כמו ימי הביניים וחלק מהאנשים נהנים בפורומים ורוצים להיות בעינינם מה רע בכך?אמנם חלק מאבדים פרופורציה אבל זה בכל פורום.כאן הם גם יכולים לקבל אינפורמציה ולחלוק את הריגושים שלהם וטוב כך.

natalysh

New member
../images/Emo45.gif רוצה לחזק את הדברים...

חבר'ה ,אני הייתי כמוכם, הייתי משתגעת כל יום, מרפרשת בטירוף... מה התוצאות של זה? בזבוז של כל החופש, הגעתי לשנה א' מתה ורצוצה, לא היה לי כח לכלום. גם הציונים היו בהתאם. מאוד מאוד מאוד חשוב לקחת בפרופורציה ולבלות כמה שיותר בתקופה הזו. עכשיו אתם לא רואים את זה, כי אתם לא יודעים מה מחכה לכם.

guyavhuji

New member
בהחלט מסכים.

ואני דווקא ניצלתי יופי את החופש כשהייתי מועמד, וזו היתה אחת התקופות היפות בחיים שלי עד היום. אז תטיילו, קחו עבודות מזדמנות, תתנדבו, תעשו שטויות. באמת שאין טעם לשבת ליד הטלפון כל היום. ואני אוסיף משהו סנסציוני - גם בלימודים, קחו לעצמכם קצת חופש מדי פעם, ואל תהיו כל הזמן לחוצים מכל תרגיל וכל מבחן. זה לא שווה את זה, וזה לא יעשה אתכם רופאים יותר טובים. לימודי רפואה כן משאירים זמן פנוי, אם לוקחים את הדברים בפרופורציה.

למעלה