החפירה השבועית שלי

החפירה השבועית שלי

והיום אני מתמרמרת על משהו אידיוטי נוסף בצבא אשר נקרא "עבודות רס"ר"

סיימתי תטירונות, אז נתנו לנו שבוע שלם של עבודות רסר (יומיות, ברוך ה').
יותר נכון "שפחות של הרס"ר"

ביומיים הראשונים באנו ב8, ועד 5 וחצי בערב לא-עשינו-כלום. התחרפנו מזה, היה נחמד בהתחלה, אבל לאט לאט זה התחיל כזה לשעמם, אלוהיםםםם...
בנות התחילו להביא אשכרה טאקי, וספרים, ותשחצים (אני מהחננות עם התשחצים והשחור ופתור
)...
נ.ב, הגעתי למסקנה שכל החיילים הבנים שעושים עבודות רס"ר הם ערסים

יש איזה אחד בבסיס שבא עם כפכפי נייק עם המדים, וזה נראה כ"כ מצחיק! חסר לו שרשרת ח"י או מגן דוד, והוא מסודר.

ביומיים שלאחר מכן עשינו תורנות מטבח, שזה היה הדבר הכי מצחיק ביקום! מבין היומיים שאני לא אשכח

העניין הוא שאח"כ ניקינו כ"כ הרבה!!! יש 5 חדרי אוכל בבהד 7. את כולם ניקינו. חשבתי עוד שניה הולכת להיות לי פריצת דיסק. למרות שדווקא התחברתי למגב התכלת שלי D:
צחקנו על זה שאנחנו נסיים את הצבא עם תואר בניקיון

ואתמול ניקינו חדר ענקי בבסיס, שחשבנו שאנחנו עוד שניה מקיאות את נשמתינו. היה שם חדר שהתפוצץ בו הביוב!!! בלי להגזים, הייתי בטוחה שלמישהו "ברח" שם. הריח לא עזב אותנו אח"כ.
הריח היה כ"כ נוראי, אפילו הבאנו מטהר אפילו, שפכנו את כולו. הריח הזה חזק מאיתנו אבל. ריססנו אפילו דאורדורנט. התכשירים האלו באמת נבלעים בריח המזעזע הזה

בקיצור, עבודות רס"ר זה כזה מפגר. פשוט לא רצו לתת לנו חופש, אז דפקו לנו את הדבר הזה

$ באחד הימים איחרתי לח', כי היה בא לי קפוצ'ינו מארומה, אז באתי למפקדת וביקשתי ממנה להיצטרף ברוב הטימטום עם הקפה ביד.
אני לא חושבת שהמציאו גוון יותר אדום מאיך שהיא הייתה נראית כשהיא צעקה עליי

זה היה מבדר מאוד, והיה שווה את זה

$ באחד הימים בתורנות מטבח הביאו לנו בננות (ירוקות חבל על הזמן), וכנראה מי שהביא את הבננות האלו היה גבר, שיש לו חברה.
עכשיו, נכון גברים תמיד שמים תמונה של חברה שלהם בארנק? אז כנראה התמונה נפלה על הבננות

לא יודעת אם הספקתם להכיר אותי מהאשכולות שלי פה, אבל אני בנאדם נורא שטותניק!

אז לקחתי את התמונה וחיברתי אותה לאיזה בננה אחת עם איזה ענף שהיה על הבננה.
אני, אישית, רציתי לכתוב גם מספר טלפון רנדומאלי על הבננה, כי זה היה ממש מצחיק, אבל חברות שלי פחדו שיכעסו עליהן.

וזה היה ממש מצחיק כשחיילים באו, לקחו את הבננה הזאת וראו את התמונה הזאת XD

אבל הימים הטובים נגמרים, כי אני מתחילה קורס ביום ראשון, ואני משבוע הבא הולכת לטחון את החיים (וגם בהמשך- בסדיר)...

שיהיה אחלה לילה, ואחלה יותר סופשבוע

choco2602

New member
עוד לפני שהמשכתי הלאה..

רציתי לשאול אם את בבה"ד 7. כי זה נשמע ככה.
גם אני הייתי שם לעבודות רס"ר רק שלמזלי לא היה מה לעשות איתנו אז שלחו אותי ועוד 3 בנות "לטאטא את הכביש" (הגיוני).
לקחנו מטאטא ופשוט הלכנו לעשות טיול.

אני מכירה את הדבר הזה גם מהצד השני, ומבטיחה לך ש"המפקדת" שהייתה לכם רצתה להיות שם הרבה פחות מכן.. חח

זה היקש לוגי נכון

עבודות רס"ר של עציצי משרד והביתה ב13:00 בצהריים
זה מאפיין של ג'ובניקים שמגיעים לצבא עם בעיות ת"ש
ויותר חשוב להם לקבל אישור לצאת לעבוד כדי להתקיים ו/או לתמוך במשפחה או רק בגלל בעיות הת"ש מהבית, ולכן- כן, הם ערסים.

אבל הכי כיף לשמוע מאנשים וחברים ערסים שהם לא הולכים
למקומות מסוימים או עושים דברים מסוימים כי יש שם ערסים.
ממש לחיות באפילה ובשקר...

Purple Mushroom

New member
נחמד מאוד

זה מזכיר לי את עבודות הרס"ר שאני עשיתי בצבא, וזה היה רק יומיים לפני טירונות. קודם , כל הכבוד שהצלחת לסיים טירונות, אני לא הצלחתי. (אחרי שבוע טירונות בבט"ר חורון, אשפוז מלא בתל השומר ל82 יום)
בעבודות רסר שאני הייתי, היינו צריכים לנקות חדר שבמרכזו מכונה ענקית לשטיפת כלים. היה חם. והלכתי למלא בקבוק במים לשתות, והמפקד שהיה שם ראה אותי, וכמעט שלח אותי לכלא צבאי.

אפשר לשאול לאיזה קורס את הולכת, ומה תעשי בסדיר? איזה תפקיד? מקווה שיתנו לך בכל זאת לצאת כל סוף שבוע, ושיהיה לך זמן בסוף שבוע לפורום. (בסוף השבוע, את הולכת למועדונים?):
בהצלחה, ושבת שלום. אחלה לילה, נראה לי שכבר בוקר
=]

למעלה